maanantai 23. toukokuuta 2011

Uusi pää
Tykkään uudesta hiusväristäni niin paljon, että tahdon esitellä sen teillekin! Hiukset on niin makean kupariset ja vaaleat raidat tekevät siitä vielä ihanemman. Kuvissa näkyy myös laiskan naisen helppo kesätukka: Hiukset lämpörullille, rullat pois, aukiharjaus, kevyt tupeeraus kera hiuspuuterin ja takahiukset soljella kiinni. Kaiken päälle kevyesti hiuslakkaa ja hauska kesäpörrö on valmis. Pitänee tunnustaa, että en ole jaksanut tukkaani ikuisuuteen laittaa mitenkään muuten. Tämä on vain niin helppo ja kiva tapa.

Himoitsen nyt hieman oikein ärjynpunaista hiuskuontaloa, mutta saa nähdä jääkö se vain haaveeksi. Olen oppinut hieman harkitsevammaksi hiusteni kanssa, vanha minä olisi jo syöksynyt kauppaan ja ostanut punaisimman punaisen mikä löytyy. Viihdyn kuitenkin tässäkin värissä niin hyvin, tämä on kuitenkin melko neutraali ja lähellä sitä "luonnollisen" punaista hiusväriä, jota olen havitellut. Mutta näköjään kun saavuttaa haluamansa, siintää näkökentässä jo uusi idea.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa tukkaaa pukkaa taas <3___<3. Tekee mieli pörrötellä :3!

  VastaaPoista
 2. Punapäisyys on kyllä kiva juttu, kiitoooos <3

  VastaaPoista
 3. Hih, tuollainen pörrötukka on kyllä niiiiin tuttu kampaus näin keväällä/kesällä! Tänään pitkästä aikaa föönasin ja suoristin hiukseni ja voi jösses, että tuntuu merkilliseltä! Huomenna takaisin pörrölinjalle! :D

  VastaaPoista
 4. Mitä sitä turhaan suoristusrautojen ja föönejen kanssa koreilemaan :D

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.