tiistai 31. toukokuuta 2011

Erikoisen hyvä meikkipaletti!


Anteeksi paletin törkyisyys, tämä on ollut niin rakastettu paletti että nuo tahrat ovat
ajan kuluessa menneet ja pinttyneet sijoilleen.Tämä Stilan luomiväripaletti on mainio sävyiltään, tällä loihtii nopeaan niin neutraalin kuin juhlavamman silmämeikin. Paletin kokonimi on Smoky eye The Talking Palette. Puhuva meikkipaletti? Voi kyllä! Paletti kertoo smoky eye -meikintekoon ohjeet kolmella kielellä yläkannen alapuolella olevia nappeja painamalla:En koe puhutuista ohjeista suurta hyötyä koituvan, mutta onhan ne vinkeä lisäominaisuus! Käytän palettia muutenkin erilailla kuin ohjeessa kehoitetaan. Vasemman alakulman tummanruskea muuten on loistava kulmaväri ja vasemman yläkulman kimalteleva, nude persikka ihana korostusväri kulmaluulle. Nämä värit ovat kauniissa harmoniassa keskenään ja toimivat hyvin myös kostealla siveltimellä, jolloin esimerkiksi oikean alakulman mustanruskea on hyvä rajausväri, jos mustamusta tuntuu liian kovalta sävyltä. Kaksi tumminta sävyä on mattoja ja kaksi vaaleampaa kevyen helmiäisiä, vaalein eniten hohtava.

Tämä on kyllä yksi universumin käytännöllisimpiä luomiväripaletteja sävyjensä puolesta. Myös koostumus on todella pigmenttinen ja pysyvyys luomilla hyvä. Tämä on niitä paletteja, jotka tekevät elämästä meikkaamisesta helppoa, kun ei jaksa kuluttaa aikaa yhteensopivia sävyjä miettimällä. Yksi ehdottomia suosikkipalettejani kautta aikojen!

Edelleen harmittelen, että Stilaa ei tässä maassa myydä, mutta onneksi on nettikaupat.  Stila on niitä merkkejä, joissa hinta-laatusuhde on ehdottoman kohdillaan ja brändin imago on todella suloinen!

5 kommenttia:

 1. kuinkakohan paljon tollanen maksaa? Aikamoista että nykyää saa meikkivinkkejä itse meikkipaletista ja vielä puhuttuna!! :D

  VastaaPoista
 2. Ootas, otan selvää...

  ...nettikaupoissa näyttäisi olevan montaa eri hintaa, mutta 15-20€ näyttäisi maksavan, taisin maksaa aikoinani itse juuri jonkun alta kaksikymppiä cheapsmells.com:sta! Noita on muitakin sävyjä, himoitsen hieman sellaista ruskeansävyistä vielä. Ja noi luomivärinapit on todella isoja ja pigmenttisiä, joten mielestäni hinta on hyvinkin kohtuullinen laatutavarasta. Kaikkea ne kyllä keksii, ei voi muuta sanoa :D

  VastaaPoista
 3. Siis ei voi olla totta, en voi uskoa, puhuva luomiväripaletti! Luulin, että se oli joku vitsi. :) Ihan uskomatonta!

  Mutta oikein kivat ja varmasti monikäyttöiset sävyt, mutta ehkä tuo puheominaisuus on vähän turha. :)

  VastaaPoista
 4. Pupu:

  No hieman ällistyin tästä itsekin aikoinani :D
  Mutta sävyt on kyllä ihanat. Toi puhejuttu on kyllä aika pöljä, etenkin kun kaiuttimet on ihan pienet niin eihän ton höpötyksestä meinaa aaada selvääkään aina!

  VastaaPoista
 5. Suosittelen todellakin myös Stilan In the Light meikkipalettia. Tilasin beautybaysta. Se ei puhu, mutta sen mukana tulee kiva vihkonen ohjeineen, mitä sit testasin viime viikolla :)

  http://unun-atlante-beauty.blogspot.fi/2012/09/stila-naturaleyes-eye-palette.html

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.