torstai 2. kesäkuuta 2011

Punaistakin punaisemmat hiukset sekä edullisia löytöjä.Taas kerran, uusi tukka. Kyllästyin luonnollisen kupariseen väriin ja päätin räväyttää kunnolla, ostin punaisimman punaisen jonka lähi- Vapaa Valinnastamme löysin ja iskin sen päähäni. Väri on Schwarzkopf Liven 37 Hypnotic Red ja vaikka väri onkin mainio, on tässä silti moitittavaa. Nimittäin mukana tulevat kuppaiset muovihanskat hajosivat monesta kohtaa ennenkuin olin ehtinyt levittämään puoliakaan väristä ja nyt kämmeneni ovat punaiset. Myöskään hoitoaine ei ole kummoinen. On useita syitä, miksi käytän vain L'orealin Préférence -värejä, mutta piti näköjään nuukuuksissaan taas olla muistamatta niitä sillä säästin jopa kolme euroa. No, pääasia että väristä tuli ihana!Seppälässä oli kaikki aurinkolasit tarjouksessa 5€ ja löysin nämä mielettömän kivat yksilöt sieltä. Ensinnäkin, minun on todella vaikea löytää kasvojeni muotoon istuvia laseja ja toisekseen, haluan linssien olevan isot, tarpeeksi läpinäkyvät ja kehykset ruskeat. Nämä on ihan superkivat! Olen niin mestari rikkomaan ja hukkaamaan aurinkolaseja, joten ostelen aina näitä halpislaseja vain. Hiemanko sieppaisi, jo unohtaisi 200€:n arskat linja-auton penkille. Mutta rrrrrakastan näitä! Kerrankin edulliset lasit, jotka imartelevat kasvojani.

Sitten, koska olen tarkanmarkan nainen ja todella tarkka siitä, mitä ihonhoitotuotteeni sisältävät, ostin kokeeksi tälläisen kolmikon:


Sisältölistoiltaan nämä näyttävät mainioilta. Kyseessä on siis Pirkan Q10 -sarjan yö-ja päivävoide sekä silmänympärysvoide, jota moni onkin jo kehunut maasta taivaisiin. Lähi K-Kaupassani näillä oli hintaa yhteensä n. 14€, joka on pieni summa etenkin, jos nämä osoittautuvat käytössä hyviksi. Odotukset on korkealla. Kerron näistä tarkemmin, kun olen ehtinyt käyttää näitä jonkin aikaa, vaikka viikon. Minulla on pieni projekti tutustua ns. "halpismerkkejen" kosmetiikkatuotteisiin. "Halpismerkki" on kyllä todella harhaanjohtava sana, sillä vaikka kyljessä lukee "Pirkka" tai "Rainbow" voi sisällä oleva tuote ollut tullut aivan samasta hanasta, kuin vaikka L'orealin tai Nivean.

Olen kokeillut kerran jokaista, ja ensifiilikset on positiiviset. Tuoksu on jokaisessa miellyttävä ja mieto, jokainen imeytyy nopeasti eikä tunnu jättävän kalvoa ihon pinnalle. Yövoiteen jäljiltä iho on mielettömän pehmeä!
Mutta niin, lisää viikon päästä kun olen ehtinyt tutustua näihin paremmin, toivottavasti hyvä ensituntuma säilyy !

5 kommenttia:

 1. Kivat hiukset! Ja lasitkin! Minun olisi huononäköisenä pakko ostaa kalliit arskat, joten ei ole tullut niitä edes hankittua (niistä tavallisiin laseihin kiinnitettävistä läpsyköistä en tykkää).

  VastaaPoista
 2. leben:

  Kiitos! <3 Tykkään itsekin kyllä, olin niin pitkään ruskea/mustahiuksinen että tuntuu niin kivalta olla taas punapää!

  Anonyymi:

  Oi, kiitos! <3 Mulla on kanssa ihan onnettoman huono näkö toisessa silmässä, mutta kun toinen silmä näkee liki moiteettomasti voi tuollaisia pitää kunhan linssi on tarpeeksi läpinäkyvä. Olisi kyllä taas aika mennä optikolle ja hankkia vahvemmat piilarit ja lasit.

  VastaaPoista
 3. Kuolaan ja ihailen taas hiustesi väriä <3

  VastaaPoista
 4. Panda:

  Ja minäkun aina kuolaan sinun hiuksiasi :D Ihan pöhköä, olen jo kauan ennen oman blogin aloittamista lukenut blogiasi ja huokaillut kuinka ihanat hiukset sulla aina on :D <3

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.