perjantai 3. kesäkuuta 2011

Perjantaipiknik

Tomera lintu!

Terveelliset eväät: Mansikka-limesiideriä, suolapähkinöitä, vaniljakorvapuusteja ja juustonaksuja.
Ja Timon jalka.

Timo.

Supersöpöt sandaalit, viimevuonna tilattu Nellystä. Yhdet kaikkien aikojen lemppareistani.

Häikäisee.

Kesävarpaat.

Laiskan naisen kesätukka: Hammasklipsillä takatukka kuriin ja huivi päähän. :D

Asuntomme muuttuu lämpimällä säällä saunaksi, joten on mukava paeta ulos istuksimaan eväiden kanssa.
Oikeasti, ette tajua kuinka karseaa on kesäisin elää tässä asunnossa, sillä meillä on ikkunat länteen päin ja aurinko porottaa aamupäivästä sisälle. Asuntoon ei saa läpivetoa eikä parvekkeen ikuinoita voi avata, koska pelkään että kissat saa päähänsä jotain typerää. Onneksi sentään saatiin viimekesänä iso tuuletin, joka hieman helpottaa tilannetta.Vastaavasti taas talvisin on asunto kylmä, sillä ikkunanpielet vetävät. Mutta kaikkeen tottuu ja onneksi voi aina paeta lähipuistoon tai vääntää pattereita kovemmalle ja laittaa villasukat jalkaan!

Kiitos taas muuten Blogger, kun tuhosit kuvanlaadun. :/

4 kommenttia:

 1. Oi kun kivat sandaalit!
  Tuli muuten mieleen että ostin viikko sitten Glitteristä yhdet ihanat kirsikka-korvikset jotka oli uutuutena siellä ja niistä tulikin sitten ihan siun blogi mieleen. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, täytyykin käydä katsomassa löytyiskö niitä vielä, olen ihan hulluna kaikkiin kirsikkajuttuihin. Minulla on yhdet ainoat kirsikkakorvakorut, jotka ostin Bijou Brigittestä joskus joulun alla. Varma tapa saada myytyä minulle jotain, on laittaa siihen joko kirsikkakuvioita tai rusetteja :D

  Ja noi sandaalit on kyllä niin kivat, olen niin tylsä pukeutuja että noilla saa kivasti särmää ja väriä asuun kuin asuun :)

  VastaaPoista
 3. Ihana aurinkoinen päivä Tampesterissa (onneks oli meilläkin)! Mukavaa viikonloppua molemmille :)

  VastaaPoista
 4. Suosittelen käydä katsomassa, itse hankin ne Ideaparkin Glitteristä joten eiköhän ne sitten Tampereen suunnalla ole jo muissakin liikkeissä valikoimassa. :) Ja ne ovat melko isokokoiset, etteivät jää hiusten alle piiloon joten varmasti näkyvät myös muille! :D

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.