tiistai 14. kesäkuuta 2011

MNY !

En tiedä olenko hieman hidas (voi hyvin olla!) mutta bongasin jotain satumaisen hauskaa tänään Vapaa Valinnasta ja ilmeisesti nämä ovat levittäytyneet muuallekkin, nimittäin Suomeen rantautunut Maybellinen sisarsarja MNY, jonka jokainen tuote maksaa alta 5 €! Hyökkäsin söpön, valkoisen ja värikkäitä meikkejä pursuavan ständin luokse hullun kiilto silmissäni, ja nappasin pitkän pähkäilyn jälkeen mukaani helmiäispersikkaisen poskipunan (4,90 €) ja hohtavan, fuksianvärisen kynsilakan (3,50 €), joista lisää myöhemmin kunhan ehdin tutustua niihin. Voi kuinka mainiota, jos meikit osoittautuvat vielä hyvälaatuisiksi. Luomivärejäkin oli vaikka missä ihanissa väreissä ja kun nappi maksaa sen 4,90 € uskaltaa testata sellaisiakin sävyjä, joita ei muuten raaskiksi ostaa siinä pelossa, että jos ne jäävät hetken innostuksen jälkeen pyörimään meikkipöydän perimmäiseen nurkkaan.

Olen aivan pähkinöinä tästä ja palaan tutkimaan ständin huulikiiltovalikoimia heti, kun ehdin. Tänäänkin tuli hoppu lähteä pois, joten en ehtinyt niitä pahemmin ihmettelemään. Sävyvalikoima näytti todella kivalta ja kattavalta niin huulikiilloissa, kynsilakoissa kuin luomiväreissäkin. Poskipuniakin oli useampaa sävyä! Sarjaan näytti kuuluvan myös huulivoiteita ja meikkikyniä.

Täältä pääse katselemaan brändin omia sivuja.

Sivuihin nähden Suomen valikoima on suppeahko, tai ainakaan sillä ständillä jolla itse riehuin, ei näkynyt olevan esimerkiksi ripsivärejä lainkaan. Mutta tämä on ihan loistava juttu, edullisia kosmetiikkamerkkejä kun tässä maassa on niin heikonlaisesti. MNY:n sivuilla on muuten hauska ominaisuus, että meikkejä pystyy etsimään väripalkin avulla. Eli, kun klikkaan vaikka pinkkiä hakee se minulle jokaisen pinkin tuotteen, joka merkillä on. Jee!

Mainosgrafiikka on myös kivan näköistä ja raikasta:
7 kommenttia:

 1. Jee muillekin on alkanut rantautumaan näitä n__n! Testasin ja ostin sitä sinistä huulikiiltoa minkä pitäisi luoda illusiota valkoisemmista hampaista (mutta olla huulilla nude) niin hatut se mitään valkaisee x).

  VastaaPoista
 2. Testasin sitä kanssa kämmensyrjälle, ainakin ne tuubikiillot (meinasin muuten eka kirjoittaa -hiillot, vähänkun huuli ja kiillot yhdessä, tätä ne liian lyhyet yöunet teettää :D!) vaikutti kivalta koostumuksensa puolesta. Toisaalta on aika petollista että läheltä saa noin halpaa kosmetiikkaa, jonain päivänä varmasti vielä havahdun siihen, että mulla on ilmestynyt jokaikistä tuotetta ainakin kaksi kappaletta kutakin ja mietin siinä sitten, että miten tässä taas näin kävi. :D

  VastaaPoista
 3. Joo ite testailin sitä värillistä huulikiiltoa ja se kyllä kesti ihan hyvin ja tuntui kivalta huulilla. Eikä hassut esanssiselle halppiskiillolle tai ollut tahmeuttava!

  VastaaPoista
 4. Täytyy tehdä toivorikkaana täsmäisku Tarjoustaloon, sillä se näkyy olevan samaa konsernia. Ehkä niilläkin ois noita. Kynsilakat kiinnostais kovasti, mutta pahaa pelkään, etteivät jää ainoaksi hankinnaksi...

  VastaaPoista
 5. Panda: Todda! Myös ne aplikaattorikiillot näytti kivalta niin sävyjen kuin koostumuksen puolesta :)

  Nina:

  Voisi kyllä luulla että niillä on! Itse juuri testasin kynsilakkaa ja vaikuttaa ihan pätevältä, peittävä ja helposti levittyvä! :)

  VastaaPoista
 6. Saksassa kaikki MNY-tuotteet maksavat 1,99e! Pitää taas kesällä hamstrata lisää :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi:

  No Suomi onkin niin törkeän kallis maa :( ! Onneksi äidin miesystävä asuu Saksassa, täytyy ehkä laittaa hänelle toivelista ennenkuin hän on tulossa Suomeen "Laitan sun tilille 30€ niin viitsitkö tuoda mulle nää 15 MNY -tuotetta, tässä on myös jokaisen numero niin osaat etsiä ne, kiitos!" :D

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.