perjantai 20. toukokuuta 2011

Hei!

Hei kaikki kivat tyypit, mitä te haluatte lukea? Ehdottakaa minulle postausideoita, haluan todella kuulla teitä tässä asiassa ja kehittää blogiani sitä kautta. Ideoita siis kehiin ja toivomuksia!
Kuvituksena toinen kissani Mandy. Pahoittelen kuvanlaatua, iPhonen kamera ei ollut tuossa valossa kaveri.

7 kommenttia:

 1. No itellä tuli ekana mieleen jotain arkista juttua. :D (tulipas ihan stalkkaajan olo) Tai sitten kerrot vain pelkkien kuvien avulla jotain itsestäsi, että lukija saa itse päätellä vähän että mitä ne meinaa tai jotain. :D Tai justiin että me heitellään kysymyksiä ja sun pitää kuvin sitten vastata niillä... tai jotain. :')
  Jotain arkista veikeässä muodossa siis. :)

  Ja mauh mikä kisu! :3 Aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Pakko korjata vielä että niihin eikä niillä. :D Ja näin jälkeenpäin huomasin kuinka hoen "tai jotain" aika usein mutta olen vähän huono selittämään tai ylipäänsä ehdottamaan mitään vaikka toki se on aina hyvä kun mielipidettä kysytään. :) Ehkä pidän vain omia ehdotuksiani niin hölmöinä aina? :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kiitos ideasta! Kuulostaa hyvältä eikä yhtään hölmöltä. Olen itse hieman arponut sitä, kuinka paljon viitsin höpötellä ja kuvata niitä arkisia asioita, kun pelkään että ketään ei kiinnosta :D Mutta siis edes yksi on, jota voisi kiinnostaa, ja se on kiva kuulla. Mielelläni höpöttelen ihan arkisista jutuista ja mielelläni myös kuvaan kaikkea!

  Ja Mandy on kyllä mainio kissa, ihan pieni parikiloinen rimpula <3

  VastaaPoista
 4. Moikka! Oon 18vuotias tyttö Tampereelta. Alotin vähän aikaa sitten kirjottamaan lifestyle blogia. Olis ihan superia, jos saisin muilta bloggaajilta kommenttia, että miten voisin tätä parantaa, mitä hyvää ja huonoa blogissani on! Uudet lukiatkin olis tietty vaan plussaa!

  http://idonn.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Hei, toinen Tampereen tyttö, toki käyn tsekkailemassa blogisi! :)

  VastaaPoista
 6. Olen vasta törmännyt blogiisi, enkä ole vielä ehtinyt pahemmin selailla vanhoja postauksia, mutta toivoisin lisää Tampere-juttuja! Olen nyt muutaman kerran käynyt siellä pikavisiitillä & tykännyt, ja aion käydä vastakin. Olis kiva saada kahden jo lukemani postauksen tapaisia vinkkejä lisää :)

  VastaaPoista
 7. hellin:

  Saamanne pitää, tulossa on joko tänään tai huomenna uusi Tampere -aiheinen postaus! Ja jos sinulla on jokin tietty kohde/asia, josta tahtoisit tietää niin kerro! :) Tämä on kyllä kiva kaupunki!

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.