maanantai 16. toukokuuta 2011

Jokapäivän mineraalitSain jo kaksi viikkoa sitten tämän EDM:n pohjan postissa ja tosiaan pitkän puljauksen jälkeen päädyin lopulta  Matte -pohjaan ja en ole hetkeäkään päätöstä katunut. Tämä pohja toimii kuin ajatus!

Pyörittelen pohjan kasvoille Lily Lolon kabukilla, joka on kyllä mainio myös, ja pohja pysyy kauniina iltaan asti vaikka välissä hikoilisi kuinka. Pohja pysyi todella kauniina, vaikka lenkkeilin yli 20 asteen lämpötilassa ja hikoilin kuin pieni porsas. Tämä tekee sopivan mattapinnan, mutta kuitenkin luonnollisen heleän. En ole koskaan oppinut pitämään kauhean kuultavasta/hohtavasta pohjasta ja pyrin aina mahdollisimman mattaiseen lopputulokseen ilman että se näyttää luonnottomalta ja tämä on kyllä mielettömän hyvä juuri siksi.

Tässä on myös tuote, jonka hinta-laatusuhde on kohdallaan sillä täysikokoinen pohja suoraan postiluukusta tipautettuna maksaa postikuluineen kymmenen euron pintaan ja mineraalithan ovat tiedetysti superriittoisia, joten uutta ei tarvitse hetkeen tilata. EDM:n tuotteita saa tilattua suoraan firman nettisivuilta ja tilaaminen on helppoa kuin heinänteko. Suosittelen kyllä lämpimästi tutustumaan, jos et vielä ole sitä tehnyt. Suuri plussa on myös se, että postikulujen eli muutaman euron hinnalla saa tilattua samplepaketin, josta olenkin jorissut jo aiemmin kun itse tilasin sellaisen! Ja kuten olen jo aikaisemmin sanonut, samplejen tilaus kannattaa sillä pohjissa on sävy- ja koostumusvariaatioita runsaalla kädellä. Ettei sitten tule niitä huteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.