tiistai 31. toukokuuta 2011

Erikoisen hyvä meikkipaletti!


Anteeksi paletin törkyisyys, tämä on ollut niin rakastettu paletti että nuo tahrat ovat
ajan kuluessa menneet ja pinttyneet sijoilleen.



Tämä Stilan luomiväripaletti on mainio sävyiltään, tällä loihtii nopeaan niin neutraalin kuin juhlavamman silmämeikin. Paletin kokonimi on Smoky eye The Talking Palette. Puhuva meikkipaletti? Voi kyllä! Paletti kertoo smoky eye -meikintekoon ohjeet kolmella kielellä yläkannen alapuolella olevia nappeja painamalla:



En koe puhutuista ohjeista suurta hyötyä koituvan, mutta onhan ne vinkeä lisäominaisuus! Käytän palettia muutenkin erilailla kuin ohjeessa kehoitetaan. Vasemman alakulman tummanruskea muuten on loistava kulmaväri ja vasemman yläkulman kimalteleva, nude persikka ihana korostusväri kulmaluulle. Nämä värit ovat kauniissa harmoniassa keskenään ja toimivat hyvin myös kostealla siveltimellä, jolloin esimerkiksi oikean alakulman mustanruskea on hyvä rajausväri, jos mustamusta tuntuu liian kovalta sävyltä. Kaksi tumminta sävyä on mattoja ja kaksi vaaleampaa kevyen helmiäisiä, vaalein eniten hohtava.

Tämä on kyllä yksi universumin käytännöllisimpiä luomiväripaletteja sävyjensä puolesta. Myös koostumus on todella pigmenttinen ja pysyvyys luomilla hyvä. Tämä on niitä paletteja, jotka tekevät elämästä meikkaamisesta helppoa, kun ei jaksa kuluttaa aikaa yhteensopivia sävyjä miettimällä. Yksi ehdottomia suosikkipalettejani kautta aikojen!

Edelleen harmittelen, että Stilaa ei tässä maassa myydä, mutta onneksi on nettikaupat.  Stila on niitä merkkejä, joissa hinta-laatusuhde on ehdottoman kohdillaan ja brändin imago on todella suloinen!

perjantai 27. toukokuuta 2011

Minitauko

Hyvää iltaa!

Cherrycupcake on mahdollisesti tauolla Sunnuntaihin asti, sillä avustelen ystävätärtäni hänen valmistujaisjuhliensa kanssa ja osallistun toki juhliin itsekin, joten touhua piisaa!

Palataan siis viimeistään Sunnuntaina, jos en ennen sitä ehdi paneutumaan tähän.

Love, Krisse



PS. Postaustoiveita/ehdotuksia/ideoita otetaan edelleen vastaan!

torstai 26. toukokuuta 2011

Korallihuulet




Klipsin jälleen hieman otsatukkaa lyhyemmäksi ja suoremmaksi, ja siitä tuli tosi kiva, alkoi rasittamaan vanha viisto ja ylikasvanut reuhka, jota oli mahdoton asetella kivasti.

Tämä taas on yksi suosikkihuulipuniani:



Stilan Shine Lip Color sävy Charlotte (sheer coral) on sävynä mielettömän kaunis, hohtava korallisen oranssi. Punan koostumus on ihana, hyvin voidemainen ja kosteutavan tuntuinen, mutta kuitenkin huulilla kestävä. Tämä myös tuoksuu vienosti vaniljalle ja levittyy huulille kuin unelma ja tekee huuliin kauniin kuullon, joka ei kuitenkaan ole huulikiiltomainen. Punassa on SPF20 joten tämä on niin sävyltään kuin ominaisuuksiltaan täydellinen kesäpuna, jolla raikastaa kasvojen ilmeen hetkessä.

Tykkään muutenkin Stilasta brändinä ja jokainen tuote, jota olen merkiltä käyttänyt, on ollut verrattoman hyvä eivätkä tuotteet myöskään ole hinnalla pilattuja. On niin sääli, ettei Stilaa saa Suomesta. Onneksi merkki kuuluu usean nettikaupan valikoimiin ja toki hinnat ovat ulkomailta tilattuina edullisempia.

Omistan Stilalta mm. sävyiltään täydellisen, puhuvan luomiväripaletin, josta tarkempaa esittelyä luvassa myöhemmin!

Hakusanoja!

Minua huvittaa aivan suunnattomasti, kun katselen blogini liikenteenlähteitä ja hakusanoja, joilla ihmiset ovat tänne päätyneet. Suosikkejani ovat:

- "Paskalle" ja nimenomaan lainausmerkeissä, kikatin tuolle vaikka kuinka kauan.

- Aaltonen on söpö, jaahas, en tunne Aaltosta mutta kai hän sitten on söpö!

- Millainen asuinalue Tammela, no voin kertoa että huippu!

- Marilyn, Monroe, Manson, Kaye, Juice Leskisen Marilyn -biisi?

Voi ei!

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Pikkuinen tiedotus vielä!

Uuden osoitteen kanssa on ollut ongelmaa, mutta siis cccake.blogspot.com toimii yhtälailla ja jos haluatte lukea blogiani omien blogienne listoilta, käyttäkää vain blogspot -osoitetta !

Toisessa osoitteessa on vain hienompi "kuori" tälle blogille, mutta sisältö on bloggerissa.


Kuva lainattu täältä

Tiedotus CCC ylläpidolta!

Hei,
Kuvassa
CherryCupCaken osoitesiirto meneillään.
CCC-blogin osoite muuttuu!
Meillä on ollut ongelmia Dot TK-osoitepalvelun kanssa, jolta cherrycupcake.tk-osoite on hankittu.
Siirsimme osoitteen CO.CC-Domainpalveluun.

Uusi osoite josta blogia voi lukea koko komeudessaan on siis:
www.cherrycupcake.co.cc

Jos luette blogia Bloggerin kautta (ilman "kuorta" siis),  tämä muutos ei vaikuta teitä millään tavalla. :)

Jos sivun tai osoitteen kanssa ilmenee ongelmia, (tai parannusehdotuksia!) jättäkää tähän ilmoitukseen kommenti jotta tiedämme mitä korjata.

P.S Vanha osoite (cherrycupcake.tk) toimii  myös tässä sivulla vielä toistaiseksi, mutta sen tulevaisuus on epävarma.  :/



- Ylläpito

Ihana Tampere osa 3. 1/2

Kaksi edellistä sarjan postausta ovat olleet hyvin Tammelakeskeisiä, mutta nyt lähdetään merta edemmäs kalaan. Vuorossa on suosikkibaarini/kahvilani/ravintolani kaupungissa osa 1. En ole mikään ahkera ulkonakävijä, mutta joskus on mukava tuulettua.

Kahvilla:


Kuva lainattu ravintolan sivuilta



Kahvilla on kodistani kivenheiton päässä sijaitseva sympaattinen pikkukuppila, josta saa niin lounasta kuin kahvia sekä alkoholijuomia. Listalla on paljon luomua ja kotimaisten pienpanimoiden tuotteita , mikä on ehdottoman hyvä asia. Ravintolassa järjestetään kaikenlaista hauskaa toimintaa retrovideopeli-illoista punk -tietovisailuun, livekeikkoihin ja piirustusmaanantaihin. Sieltä saa vuokrattua myös ulkopelivälineitä päiväksi ja lapsille on pieni leikkinurkkaus.

Ravintola on ihanan viihtyisästi ja leikkisästi sisustettu ja henkilökunta on mukavaa. Hinnatkaan eivät päätä huimaa edes luomuvaihtoehdoissa. Kahvilan perusajatuksena on ympäristöystävällisyys ja vastaavia, aatteellisia ruoka/juomapaikkoja pitäisi mielestäni olla enemmänkin.

Ehdoton suosikkipaikkani, suosittelen piipahtamaan. Kahvilla sijaitsee osoitteessa Aaltosenkatu 31-33 ja on avoinna Ma-Ti klo 13-22, Ke-To 13-24 ja La 13-02. Sunnunaisin Kahvilla on suljettu.

Kahvillan omat sivut


Ravintola Telakka:


Kuva lainattu täältä






Telakka toimii myös päivisin lounasravintolana ja snacksannoksia saa pikkutunneille asti. Ravintola sijaitsee Telakan Kulttuuritalossa ja samassa rakennuksessa toimii myös vaihtoehtoteatteri Teatteri Telakka ja toisessa kerroksessa sijaitsee tilausravintola.

Ravintola sijaitsee vanhassa, punatiilisessä makasiinirakennuksessa joka ilmeisemmin on ennen ollut osa vanhaa tullikompleksia.

Telakan terassi on ehdoton suosikkiterassini koko maailmassa. Terassi on parissa tasossa ja kaikki tuolit sekä pöydät on maalattu joko kirkkaan punaisiksi, keltaisiksi tai vihreiksi. Siihen paistaa myös aurinko läpi päivän, sillä ravintola sijaitsee länteen päin Tullikamarinaukiolla eikä edessä ole valtavia rakennuskomplekseja blokkaamassa auringonsäteitä. Terassi on hyvin viihtyisä, mutta viihtyisä on ravintola sisältäkin. Hieman hämyinen mutta rennon tyylikäs.

Myös Telakalla järjestetään livekeikkoja ja jokainen, jolla olen käynyt on ollut todella toimiva suhteellisen pienestä tilasta huolimatta. Tämä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka, jos Tampereella liikkuu.

Telakan osoite on Tullikamarin aukio 3 ja se sijaitsee kauppakeskus Tullintorin kupeessa. Terassilta voi lämpiminä kesäiltoina bongata minut kahvikuppi/oluttuoppi kourassa!

Tästä Telakan sivuille ja  aukioloaikoihin pääset tästä

Kellariravintola Vanha Monttu:


Kuva lainattu täältä






Monttu on jättänyt minuun lähtemättömät jäljet monestakin syystä, olen viettänyt siellä niin hienoja iltoja kun vielä enemmän jaksoin baareissa juosta eikä yleensä tullut kuuloonkaan, että olisi mennyt muualle kuin Monttuun.

Montussa voi kyllä nähdä vaikka minkämoista hämärää eläjää ja aina tuntuu sattuvan ja tapahtuvan. Kapakka sijaitsee nimensä mukaan kellarikerroksessa ja ovelle päästäkseen pitää laskeutua pelotavat, jyrkät betoniportaat (joissa minäkin olen joskus lipannut!)

Monttu sijaitsee aivan Tampereen keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 17 ja on mielestäni hyvin epätyypillinen ydinkeskustabaari. Baari muistuttaa ennemminkin laitakaupungin räkälää, mutta juuri siinä piilee Montun viehätys. Koskaan ei voi tietää, keneen siellä törmää tai mitä tapahtuu. Ravintolan terassi on myös aivan huippu, sillä se sijaitsee suoraan Hämeenkadulla, keskellä Tampereen pääkatua ja on oiva paikka ihmisvilinän seuraamiseen.

Myös Montussa järjestetään jonkinverran pienimuotoisia live -esiintymisiä ja Tiistaisin ja Keskiviikkoisin järjestettävä karaoke on ihan supersuosittu. Nykyään se taitaa olla muuten myös Sunnuntaisin!

Tämä on sellainen paikka, että kun ei huvita olla yksin, voi aina mennä Monttuun ja luottaa siihen, että siellä on joku tuttu tai vähintään hetken päästä sinne ilmestyy joku tuttu.

Jos et välitä turhasta hienostelusta ja rauhallisesta tunnelmasta, mene Monttuun. Jos taas kammoat matalakattoista iltaisin tupaten täynnä olevaa kuppilaa, joissa tuopinpohja tarttuu pöytään ja kengänpohjat lattiaan kiinni, en ehkä suosittelisi juuri tätä paikkaa. Ne ovat kuitenkin siihen nähden pikkuvikoja, että Montun tunnelma on niin omanlaisensa ja todella autenttisen Tamperelainen. Se, että Montusta puhutaan täällä tamperelaisten olohuoneena, kertonee jo jotain paikan hengestä. Ravintola on sisustettu hauskasti ja kaikilla esillä olevilla esineillä on kuulemma oma tarinansa kerrottavana.

Monttu on auki Su-Ke klo 11-02 ja To-La klo 11-03

Tästä pääset ravintolan sivuille


Suosikkipaikoistani tulee tulevaisuudessa myös osa 2. !

Bloggaaja vs. lukijat

Tukka hyvin, kaikki hyvin -blogissa on käyty mielenkiintoista keskustelua siitä, mikä on bloggaajan asema suhteessa lukijoihinsa ja saako bloggaaja avoimesti kertoa, että ensisijainen motiivi bloggaamiseen on raha. Kannoin oman korteni kekoon keskustelussa, ja sain blogin pitäjältä, Viviltä, vastauksen oman postauksen muodossa, josta olen aika otettu. On mukavaa, että mielipiteelleni annettiin painoarvoa noinkin paljon. Vivi vaikuttaa aika kipakalta tapaukselta ja hän ruoti perusteellisesti saamansa kommentit/kritiikit:

Ensimmäinen Vivin vastine häntä kritisoineelle Katrille

Vivin vastaus minulle ja oma kommenttini asiasta

Mitä te olette tästä mieltä?  Itse omalla kohdallani näen asian niin, että bloggaan niin kauan kuin se tuntuu mukavalta. Tämä on minulle harrastus ja jos siinä sivussa voin olla hyödyksi ja huviksi muille, on tehtäväni onnistunut.

Rakastan kirjottamista ja haaveilen, että vielä joskus voisin julkaista kirjan. Ilokseenhan sitä kirjoittaa myös asioista, joista pitää. Minä en tavoittele tällä taloudellista hyötyä, en rehellisesti sanoen ole edes miettinyt koko asiaa. Eikä tässä maassa ole edes hirveän realistista elättää itseään bloggaamisella, vain aniharvat ovat siihen pystyneet. (Mutta jos joku siihen pystyy, on se työ siinä missä mikä tahansa muukin ja on arvostettavaa, että ihminen voi elättää itsensä asialla, jonka tekemisestä pitää ja jossa on hyvä.)

maanantai 23. toukokuuta 2011

Uusi pää








Tykkään uudesta hiusväristäni niin paljon, että tahdon esitellä sen teillekin! Hiukset on niin makean kupariset ja vaaleat raidat tekevät siitä vielä ihanemman. Kuvissa näkyy myös laiskan naisen helppo kesätukka: Hiukset lämpörullille, rullat pois, aukiharjaus, kevyt tupeeraus kera hiuspuuterin ja takahiukset soljella kiinni. Kaiken päälle kevyesti hiuslakkaa ja hauska kesäpörrö on valmis. Pitänee tunnustaa, että en ole jaksanut tukkaani ikuisuuteen laittaa mitenkään muuten. Tämä on vain niin helppo ja kiva tapa.

Himoitsen nyt hieman oikein ärjynpunaista hiuskuontaloa, mutta saa nähdä jääkö se vain haaveeksi. Olen oppinut hieman harkitsevammaksi hiusteni kanssa, vanha minä olisi jo syöksynyt kauppaan ja ostanut punaisimman punaisen mikä löytyy. Viihdyn kuitenkin tässäkin värissä niin hyvin, tämä on kuitenkin melko neutraali ja lähellä sitä "luonnollisen" punaista hiusväriä, jota olen havitellut. Mutta näköjään kun saavuttaa haluamansa, siintää näkökentässä jo uusi idea.

Graffiti Red


Yllä näkyvä Diorin puna Rouge A Levres Lipstick sävy 622 Graffiti Red on yksi ehdottomista suosikkihuulipunistani, ihana oranssinpunainen sävy näyttää kivalta ja raikkaalta vaaleaa ihoani vasten. Olen nähnyt näitä edelleen monessa nettipuljussa, mutta käsittääkseni näitä ei enää valmisteta. Mikä on kyllä harmi, pitäisi varmaan tilata pari varastoon.

Puna on hyvin klassisessa, kuusikulmaiseessa ja sinikultaisessa hylsyssä ja tuoksuu vahvasti huulipunalta. Tiedättekö, siltä miltä äidin huulipunat tuoksuivat omassa lapsuudessa?

Tämä on myös hyvin kestävää huulilla ja jopa hieman kuivakkaa, joten huulten on oltava tasaiset ja kosteutetut, että puna näyttää nätiltä.

Harmi, että en saanut täällä harmaassa sadesäävalossa sävyä toistumaan niin ärjynä, kuin se oikeasti on mutta tässä lainattu kuva:

Kuva lainattu täältä

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Pienenpikuinkolme

Koska ikävästi alkanut Sunnuntai pelastuikin niin haluan kertoa teille hyvät lukijat, että on ihan mieletöntä kuinka kivoja te olette. Teitä on pieni, mutta sitäkin mukavempi ja aktiivisempi joukko ja olen siitä niin superiloinen. Te teette tästä tekemisen arvoista!

Eli iso kiitos teille, toivottavasti pysytte kyydissä myös jatkossa ja ilahdutatte minua kommenteillanne ja joukkonne kasvaa!

Toivottavasti tämä ei nyt kuulosta perseen nuolemiselta, sellainen ei kuulu tyyliini. Te olette vaan niin huippuja että ansaitsette tietää sen. Eli :














Ihan omin pienin kätösin taiteilin Paintilla tämän!



P.S Postausehdotuksia otetaan edelleen vastaan ilomielin!

Anananananas!



Aikaisemman Freeman -kuorintani (Creamy Apricot Scrub) loputtua ostin tilalle Enzyme Mask Pineapple -kuorintanaamion, joka eroaa edeltäjästään sillä, että tätä pidetään kasvoilla naamiona 10 minutia ja aineessa olevat hedelmähapot kuorivat hellävaraisesti ihoa.

Tämä on koostumukseltaan todella paksua geeliä joka sisältää pikkuisia rakeita, joka tuli minulle yllätyksenä. Aikaisemmat kasvoilla hetken pidettävät kuorinnat, joita olen elämässäni testannut, eivät ole normikuorintojen tapaan sisältäneet rakeen raetta. Rakeet ovat kuitenkin todella pieniä ja hellävaraisia ja naamiota poispestessä tuntuvat mukavilta ja edesauttavat osaltaan kuolleen ihosolukon poistumista ihon pinnalta.

Naamio tuoksuu miedosti säilykeananaksilta ja peseytyy helposti kasvoilta. Inhoan yli kaiken naamioita, joita saa puunata ikuisuuden irti naamasta.

Naamioinnin jälkeen iho tuntuu ja näyttää todella kirkkaalta ja puhtaalta. Kuorintanaamio on kivaa vaihtelua perinteisille kuorinnoille ja tämä kaveri on senverran hellävarainen, että uskoisin muidenkin herkkäihoisten voivan käyttää tätä. Olen itse käyttänyt tätä yhdestä kahteen kertaan viikossa aivan ilman ongelmia ja ihon kuivahtamista.

Freemanin naamiot ovat hinta-laatusuhteeltaan kyllä erinomaisia!

lauantai 21. toukokuuta 2011

I love fruits!

Ei pelkoa, tämä ei  ole muuttumassa ruokablogiksi vaikka kuinka ruoasta tykkäänkin, mutta haluan silti jakaa teille pari smoothie-ohjetta. Kun sain taannoin sen ihanan, pinkin tehosekoittimen olen useaan otteeseen valmistellut erilaisia smoothieita ja tässä pari suosikkiani:

Hedelmäsmoothie A'la Krisse:

- Yksi reilun kokoinen appelsiini
- Kaksi omenaa (itse tykkään kirpeistä, mutta oman maun mukaan!)
- Yksi keskikokoinen banaani
- Ruokalusikallinen hunajaa
- Sitruunan mehu
- 0,5 - 1 dl leseitä
- 1,5 dl vettä

Kuori ja palastele hedelmät ja laita ainekset tehosekoittimimeen, kone päälle ja hetkessä on ihanan makuinen välipala valmis.

HeVi -Smoothie A'la Krisse:

- Puolikas pieni kurkku
- Kaksi päärynää
- Omena
- Banaani
- 300-400 g luonnonjogurttia/maustamatonta jogurttia
- Ruokalusikallinen hunajaa
- 0,5 - 1 dl leseitä
- 1 dl vettä.

Sama valmistusohje kuin yllä.


Smoothiesta saa hirveästi vitamiineja ja kuitua samalla kertaa ja ne maistuvat ihanalta ja kun joukkoon lisää leseitä, on juoma myös täyttävä. Ja variaatioita on niin paljon kun on hedelmiä. Odotan innoissani, kun torilta alkaa taas saamaan makeita, kotimaisia mansikoita ja pääsen käyttämään niitä smoothieihin. Nam!


Koska omat hedelmäni on jo syöty/juotu, lainasin kuvan osoitteesta www.modamee.com

perjantai 20. toukokuuta 2011

Hei!

Hei kaikki kivat tyypit, mitä te haluatte lukea? Ehdottakaa minulle postausideoita, haluan todella kuulla teitä tässä asiassa ja kehittää blogiani sitä kautta. Ideoita siis kehiin ja toivomuksia!




Kuvituksena toinen kissani Mandy. Pahoittelen kuvanlaatua, iPhonen kamera ei ollut tuossa valossa kaveri.

Ihana Tampere osa 2.

Ihana Tampere -sarja jatkuu ja tällä kertaa on vuorossa suosikkipuistoni ja ajanviettopaikkani, nimittäin Emil Aaltosen puisto, tuttavallisemmin Aaltosen puisto tai vain Aaltonen.










Tämä on ehdoton suosikkipuistoni monestakin syystä: puisto on lähellä kotiani ja lähellä on niin kauppoja kuin jäätelökioskeja kuin tori, jos alkaa tekemään mieli juotavaa, syötävää tai vaikka mansikoita, on apu lähellä.

Aaltosen puisto on aina rauhallinen, koskaan en ole nähnyt siellä pahempaa örveltämistä. Aurinko paistaa tänne koko päivän mutta suuret puut tuovat mukavaa varjoa jos meinaa läkähtyä. Tämä puisto on myös vilkkaan kadun varressa, ja ainakin minusta on mukava vain katsella ihmisiä ja tori-elämää. Täältä on myös helppo siirtyä illan viiletessä baareihin ydinkeskustaan tai lähikuppiloihin. Halutessaan täällä saa olla todella rauhassa, toisinkuin isommissa keskustapuistoissa ja itse tykkään nimenomaan löhöillä ja lueskella auringonpaisteessa kaikessa ylhäisessä yksinäisyydessäni. Minut löytää aurinkoisina päivinä siis todennäköisesti täältä, joko yksin nenä kiinni kirjassa tai Timon kanssa pelaamasta Scrabblea.

Puisto on nimetty kenkätehtailija Emil Aaltosen mukaan ja puisto sijaitsee aivan vanhan Aaltosen tehtaan kyljessä, vanha tehdas on kuitenkin muutettu asuin- ja toimistokäyttöön.

Aaltonen on todella kivan näköinen ja aina siisti puisto, ei tarvitse pelätä astuvansa oksennukseen tai lasinsiruihin edes lauantaiyönä. Paikka tuntuukin vetävän puoleensa enemmän rauhallisesta oleilusta nauttivia, aikuisia ihmisiä kuin villisti juhlivia teinejä, jotka onneksi ovat toistaiseksi pystelleetkin Koskipuistossa ja puolestani saavat pysyä vastakin.

Eli jos tahdot mukavan kaupunkipaikan verkkaiselle piknikille, lukemiselle tai auringonotolle, suosittelen lämpimästi Aaltosen puistoa. Puisto sijaitsee Tammelan Puistokadun varrella, tismalleen Tammelantoria vastapäätä ja ohi kulkee bussilinja 2. Puiston vieressä on myös lasten leikkikenttä, joten tänne on varmasti kiva lähteä lastenkin kanssa viettämään kesäpäivää.

Hauska pikku yksityiskohta on se, että joka kesä useaan kertaan käy joku laittamassa suihkulähteeseen astianpesuainetta ja vaahto lainehtii melkein meille asti, vaikka asumme korttelin päässä puistosta!

torstai 19. toukokuuta 2011

Petos hiuksissamme


Olen todella kranttu hiuslakkojen suhteen ja sitä oikeaa on etsitty jo pitkään. Sen oikean pitäisi olla pitävää muttei hiuksia kovettavaa, miellyttävän tuoksuista, kohtuullisen hintaista (sillä olen suurkuluttaja, kipuraja menee parissa kympissä), riittoisaa, hiuksissa kestävää ja mieluiten kivassa pullossa.

Ostin Anttilasta yllä olevat Got2b -tuotteet tarjouksesta, jossa sai kaksi valitsemaansa sarjan tuotetta kymmenellä eurolla ja hirveän vaiheilun jälkeen päädyin lakkaan ja puuteriin. Hiuslakkaa olin alunperin hakemassakin. Ja tämä uusi Rockin' it -lakka pääsee tällä hetkellä lähimmäksi sitä, mitä unelmien lakalta toivon. Toisin sanoen, aivan hitsin hyvää lakkaa alta kympin lakaksi. Tämän tuoksu ei kyllä ole kummoinen, jopa aika miehekäs mutta muuten tuote toimii kuin ajatus. Pito on loistava ja hiukset jäävät silti liikkuviksi ja kampaus kestää koko päivän, jopa pienessä tihkusateessa tarpomisenkin. Got2b on muutenkin suosikkini markettimuotoilutuotteista niin laadun kuin pakkausdesinginsä ansiosta (Mutta kuvittelenko vain, vai onko tässä sarjassa pienet Tigi-apinointivibat? Niin pakkausten desing kuin tämä uusi Rockin' it -sarja joka epäilyttävästi tuo mieleeni Tigin Rockaholicin?)

Ja uteliaisuuttani nappasin koriini myös tuon uuden Got2b -hiuspuuterin. Ja nyt seuraa jännitävä fakta. Olen aikaisemmin tykännyt käyttää Osiksen, joka on myös Schwarzkopfin sarja, Dust It -hiuspuuteria ja ensimmäistä kertaa tätä Got2b:n Powder'ful -puuteria hiuksiini haroessani mietiskelin, että kuinkas tämä tuntuu, käyttäytyy ja haisee samalta kuin Dust It. (Kumpikin haisee märältä lampaalta!) Tässä kummankin incit:

Powder'ful:
Aqua, Silica Silylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Octylacryamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer

Dust It:
Water, Silica Silylate, Sodium Benzoate, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate 
Copolymer, Citric Acid






Nämä ovat käytännössä sama tuote. Erona on vain hinta, joka toisella on kuuden euron pintaan ja toinen maksaa liki kolmekymppiä. Eli taas meitä viattomia kosmetiikkafaneja koitetaan pissata silmään. Osis on vain "laadukkaampi" kampaamobrändi saman yhtiön alla. Että te, jotka havittelette Dust It:iä itsellenne, tässä on sama tuote eri purkissa. Ainoastaan Citric Acidin (Sitruunahapon) kanssa on pieni ero, toisessa sitä on enemmän sillä Powder'fulin incissä se on kolmantena. Käsittääkseni sen arvo on ainoastaan tuotteen säilyvyyden kannalla joten kyseessä lienee aivan tarkoituksellinen veto Scwarzkopfilta että saadaan variaatiota inciin. Että näin!


Mutta siis todella hyvä hiuspuuteri tämä on, ei siitä pääse mihinkään, tuli se sitten kuuden euron tai kolmen kympin purtilosta!







Uutta kotiin



Katsokaa nyt kuinka hienon löydön tei Bonukselta taas, viidellä eurolla ihan superi lamppu. Olin pitkään haeskellut kivaa ja sisustuksellista pöytävaloa lukuvaloksi iltaselle ja tämä ilmaantui eteeni kirpputorilla ja vielä hyvään hintaan. Edellinen lukuvalo teki tenän jo aikaa sitten, se oli sellainen Ikean kolmen euron lamppu, jonka sai ruuvattua esim hyllyn reunaan kiinni. Yhtenä päivänä sitten kissa repi sen alas, vekotin putosi lattialle eikä sen jälkeen enää toiminut vaikka ostettiin siihen uusi lamppukin.

Näitä olisi ollut siinä pöydässä kaksi ja nyt hieman jälkiviisaana harmittaa, etten nuukuuksissani ostanut toistakin. Mutta tämä on oiva lukuvalo sängyn vieressä, valoa tulee juuri sopivasti mutta kuitenkin sen verran, ettei silmät väsy. Olen muuten niin kauan kun olen vain osannut lukea, jostakin 6-vuotiaasta, lukenut aina ennen nukkumaanmenoa, en saa ilman unta!





Toinen hauska hankinta tai oikeastaan lahja, on OBH Nordican pinkki tehosekoitin jonka sain äidiltäni hänen todettuaan, ettei ole käyttänyt sitä kuin kerran ja laite vain pölyttyi nurkassa. Ja voi, tämä on niiin söpön näköinen ja lisäksi myös todella hyvä. Olen tehnyt tällä tähän mennessä vain ihania hedelmä-vihannes -smoothieita mutta tällähän voi tehdä vaikka mitä pirtelöistä taikinoihin ja drinkkeihin. Rakastan ruuanlaittoa ja erilaisia siinä avustavia vempaimia, etenkin kun ne ovat pinkkejä  :D

PS. Uusi Ihana Tampere -postaus siirtyy hieman, sillä monena päivänä on ollut niin harmaa ilma etten ole halunnut lähteä valokuvaamaan kohdetta, josta aion seuraavaksi kertoa!

tiistai 17. toukokuuta 2011

...


Viikon luontokuva: kaupunkipupu Vanilja fiilistelee lämmintä kevätpäivää parvekkeen oven kynnyksellä. (Huomatkaa hullunkurinen asento!)

maanantai 16. toukokuuta 2011

Jokapäivän mineraalit



Sain jo kaksi viikkoa sitten tämän EDM:n pohjan postissa ja tosiaan pitkän puljauksen jälkeen päädyin lopulta  Matte -pohjaan ja en ole hetkeäkään päätöstä katunut. Tämä pohja toimii kuin ajatus!

Pyörittelen pohjan kasvoille Lily Lolon kabukilla, joka on kyllä mainio myös, ja pohja pysyy kauniina iltaan asti vaikka välissä hikoilisi kuinka. Pohja pysyi todella kauniina, vaikka lenkkeilin yli 20 asteen lämpötilassa ja hikoilin kuin pieni porsas. Tämä tekee sopivan mattapinnan, mutta kuitenkin luonnollisen heleän. En ole koskaan oppinut pitämään kauhean kuultavasta/hohtavasta pohjasta ja pyrin aina mahdollisimman mattaiseen lopputulokseen ilman että se näyttää luonnottomalta ja tämä on kyllä mielettömän hyvä juuri siksi.

Tässä on myös tuote, jonka hinta-laatusuhde on kohdallaan sillä täysikokoinen pohja suoraan postiluukusta tipautettuna maksaa postikuluineen kymmenen euron pintaan ja mineraalithan ovat tiedetysti superriittoisia, joten uutta ei tarvitse hetkeen tilata. EDM:n tuotteita saa tilattua suoraan firman nettisivuilta ja tilaaminen on helppoa kuin heinänteko. Suosittelen kyllä lämpimästi tutustumaan, jos et vielä ole sitä tehnyt. Suuri plussa on myös se, että postikulujen eli muutaman euron hinnalla saa tilattua samplepaketin, josta olenkin jorissut jo aiemmin kun itse tilasin sellaisen! Ja kuten olen jo aikaisemmin sanonut, samplejen tilaus kannattaa sillä pohjissa on sävy- ja koostumusvariaatioita runsaalla kädellä. Ettei sitten tule niitä huteja!

MarjaSpa -friikin paluu.

Olen aivan hullaantunut Herbinan MarjaSpa -linjaan ja marjaperhe lisääntyi taannoin taas kahdella yksilöllä:




Herbina MarjaSpa Fresh -mustaherukkanektaripuhdistusgeelin ostin kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheeksi MarjaSpa -emulsion rinnalle ja tämä on toiminut vallan hyvin. Vaikka tuote onkin tarkoitettu rasvoittuvalle- ja sekaiholle ei tämä ole kuivattanut herkkää nahkaani ollenkaan. Tämä tuoksuu miellyttävän kirpakalle ja vaahtoaa mukavasti ja jättää ihon todella raikkaan tuntuiseksi. Tuote lupaa tasapainottaa talineritystä ja kirkastaa ihoa vesikrassiuutteen avulla ja virkistävän sekä suojaavan mustaherukkanektarin voimalla. Herbina on vaan hinta-laatusuhteeltaan niin mainio! Uskoisin, että tämä on hyvä myös rasvaisen ihon puhdistukseen, mutta toimii myös kuivalla iholla. Suurin osa puhdistusgeeleistä on kuivattavia ja liian voimakkaita iholleni ja koska kuitenkin tykkään puhdistaa ihon vielä geelillä meikinpoiston jälkeen on tämänlainen tuote painonsa arvoinen kultaa!



Herkän ihoni vuoksi todella harva deodorantti sopii kainaloilleni. Tai oikeastaan korjaan, että todella harva sellainen deodorantti, joka myös pitää. Olen käyttänyt vuosikaudet Nivean Pearl Beauty -deodoranttia ja toisinaan ostanut välissä Nivean Angel Star -dödöä. Ne kaksi ovat olleet tähän mennessä markettidödöistä ainoat, jotka ovat niin pitäneet hyvin koko päivän ja olleet hellävaraisia kainaloilleni. Olen testannut kymmeniä deoja elämäni aikana ja suurin osa on aiheuttanut mieletöntä kutinaa, poltetta ja kirvelyä kainaloissa. Päätin kuitenkin taannoin ottaa riskin ja sokeasti luottaa Herbinaan vain siksi, että kasvo- ja hiustuotteet ovat merkiltä olleet esimerkillisen hyviä niin hinnalta kuin laadulta. Ja tämä on kuin onkin hyvä, kertaakaan ei olet pettänyt lämpiminäkään päivinä lenkkeillessä eikä ole ärsyttänyt ihoa sitten yhtään. Muistan joskus aikaa sitten ostaneeni tarjouksesta jonkin Herbinan roll-onin ja jouduin diskaamaan sen, sillä se ei pitänyt ollenkaan. Mutta merkki on vuosien saatossa uudistunut varmaan monesti enkä ole nähnyt aikaisempaa hutideodoranttiani myytävänkään enää aikoihin.

Tässä MarjaSpa -deossa on vain yksi miinus, nimittäin oudon äklö tuoksu joka alkaa pidemmän päälle tökkimään. Tuoksu ei lehahtele laittamisen jälkeen kainaloista kun ihan vienosti, mutta silti en vaan oikein pidä tuoksusta. Ei se ole varsinaisesti paha tuoksu, mutta aika tympeä pidemmän päälle. Harmi sinällään, odotin tältä samanlaista herkullista mansikantuoksua kuin muilta linjan tuotteilta. Tuskin ostan uudestaan, mutta kyllä tämän loppuun käyttää.

Ai että, Herbinalta on tullut myös ihanan näköisiä, biohajoavia ruusutuotteita ja juuri alkukuusta pyörittelin kaupassa Biohajoavaa Ruusuvettä ja inciä tutkiessani yllätyin iloisesti, sillä se näyttää tältä, ruusuvesi on heti toisena listalla: Aqua, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Glycerin, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool, Limonene, Citric Acid.






Tätä aion ostaa seuraavaksi, kun olen saanut käytettyä muita kasvovesiä loppuun. Ruusuveden rinnalla on myös Biohajoava Kasvosaippua, joka on ostoslistallani myös.  Siitä on aikaa, kun olen viimeksi puhdistukseen käyttänyt kasvosaippuaa ja tämä vaikuttaa vaan niin ihanalta. Kumpikin tuote on muuten Ecocert -setrifioitu. Jopa saippuan pakkaus on suloinen, katsokaa vaikka:


Kaksi viimeistä kuvaa lainattu Herbinan sivuilta.


Oletteko te tutustuneet näihin Ruusu -tuotteisiin?

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Heipähei!

Pahoittelen taannoista hiljaisuutta. Sairastumisen päälle tuli toinen sairastuminen mutta nyt olen jälleen terve!

Huomenna tulee taas oikeaa postausta, minulla on valtavasti materiaalia takaraivossa.
Huomenna tulee mahdollisesti ainakin uusi Ihana Tampere -postaus. :)

Kiitän kärsivällisyydestä ettette ole kadonneet hiljaiseloni aikana ja olette jopa lisääntyneet sillä välin.
Eli pusuja sinne!

Yours, Krisse