lauantai 5. maaliskuuta 2011

Uusi tukka ja uudet kujeet.



Eilen tein tämänmoisia ostoksia, lähi - Vapaa Valinnassamme oli Maybellinen tuotteet -25% ja uuden ripsivärin tarpeeseen nappasin uuden One by One -maskaran ja tämähän on mainio tapaus! Sitten Rosy Lips Vaseline -huulirasvan jonka inci näytti niin kivalta, etten voinut vastustaa sillä hintaakin oli alle kaksi euroa. (Petrolatum, Rosa Damascena Flower Oil, Prunus Amygladus Dulcis Oil, Aroma, Linalool, CI 73360 ja CI 77891) Yksinkertaista ja pehmentävää sekä suloisen ruusun tuoksuista.

Tuosta Nivean Natural Beauty -linjan päivävoiteesta ei voi sanoa samaa, tämän inci vaikuttaa vähemmän kivalta mutta näitä oli tarjouksessa kolmella eurolla purkki, joten ostin kokeeksi meikinpohjustusvoiteeksi. Ja siinä tehtävässä tämä toimii. Tämä ei todellakaan ole mitään hurjan kosteuttavaa vaan kunnon silikonipommi ja siten oivallinen apu meikkipohjan tasoittamiseen. Tämä jättää iholle samettisen pehmeän ja ihan reippaasti hohtavan pinnan, jolle ainakin mineraalipohja levittyy todella kauniisti ja iho näyttää todella heleältä. En menisi suosittelemaan missään tapauksessa kosteusvoiteeksi ihan jo jopa hieman överin hohtavuutensa vuoksi mutta kevyenä pohjustusvoiteena tämä toimii hyvin. Ei ole niin tuhtia, kun pohjustusaineet yleensä tuppaavat olemaan.


Maybellinen uutuusripsiväri erottelee kauniisti ripset ja antaa kivasti massaa, mutta niinkuin kuvasta voi huomata, reippaammalla kädellä sudittuna ripset liimaantuvat herkästi päistä yhteen. Ripsikampaa olisi toki voinut käyttää :P

Sain sitten muuten vihdosta viimein toteutettua suunnitelmani:








Nimittäin punaiset hiukset ja ai että nämä on kivat pitkästä aikaa! Pieni operaatio se toki oli, sillä pohja oli mustanruskea mutta kyllä tämä oli kaiken vaivan arvoinen. Väri on L'Orealin Préférence Feria -linjan Pure Scarlet  (6.66 Tummanvaalea syvä punainen) ja edelleen  pysyn väitteessäni, että nämä ovat ehdottomasti parhaita markettivärejä kaikin puolin, niin käyttömukavuudeltaan kuin sävyiltään kuin kestävyydeltään. Vaalensin hiukset ensin Schwarzkopfin Poly Blonde L++ -voimakkalla vaalenuksella joka on muuten oikeasti todella tehokas, tehokkaammin tuolla lähtee tumma vaalenemaan kuin esimerkiksi Garnieri värinpoistolla.

Mitäs tykkäätte uusista hiuksistani ? Värjäättekö te kotona vai kampaajalla?

6 kommenttia:

  1. Tosi kivat hiukset! :) Mä tavallaan värjään koyona, mutta aika usein haluan hiuksiini jotain erikoisuuksia, mitkä sitten annan kampaajan toteuttaa. Tällä hetkellä esimerkiksi minulla on toinen puoli päästäni blondi ja toinen musta :) (Ja hiukset ovat siis pituudeltaan jotain viisi senttiä, en sentään pitkiin hiuksiin tuollaista suurta projektia toteuttanut)

    VastaaPoista
  2. Iiihana tukka <3.

    Minä ostin myös tuon ripsarin ja sain sillä kyllä erotellut ripset, mutta todella hentoisen ohuet o_o.

    VastaaPoista
  3. Hienot hiukset! :)
    Mä värjään kotona pääasiassa, on sitten monivärjäyksiä tai ihan vaa yksiväristä. Kyllä sitä jotenkin on aina onnistunut toteuttamaan kaikki hiuksiinsa ihan hyvin. :') Värinpoistotkin ovat onnistuneet hyvin, ihmettelin kun kampaaja kehui kuinka hyvässä kunnossa hiukseni olivat vaikka olin juuri tehnyt värinpoiston hiuksiini. Olin meinaa ihan varma että tulee jotain sanomista kotona tehdystä värinpoistosta. :D

    Joskus teininä äiti värjäsi mun hiukset osittain jollain Garnierin 100%:lla ja niistä tuli ihan myrkynvihreät! Muistan kun menin seuraavana päivänä kouluun ja kun astuin luokkaan niin kaveri alkoi nauraa että mun hiukset näytti vihreiltä, olin vaan siihen että ne ON vihreät. :D Sen jälkeen on Garnierin 100 % jäänyt kaupan hyllylle.

    VastaaPoista
  4. Minja:

    Se on oikeasti järkevääkin värjätä kampaajalla, kotivärjäyksessä ottaa aina riskin että perseelleen menee, etenkin jos tekee jotain radikaalimpaa kuin tyvikasvun piilotus.

    Nimimerkillä: Kokemusta on -88

    Panda:

    Totta, ettei tuolla saa ihan hirveän isoa volyymiä, etenkin kun muut Volum' Express -maskarat on olleet oivia tuuheuttajia!
    Ja kiitos <3

    Rairuu:

    Mulla on hiukset kanssa pysyneet ihmeen hyvässä kunnossa, vaikka toisinaan niitä on rääkätty enemmän kuin laki sallii. Eikäää, nuo kotivärjäysragediat on aina ihan kamalia, mutta että vihreä. Huh! Ne 100% -värit ei muutenkaan ole kummoisia, sarjan musta kulahti tummanharmaaksi parissa pesussa.
    Ja kiitokset <3

    VastaaPoista
  5. Hei! Löysin sun blogin joskus viikolla ja tykästyin tähän ja sun kirjoituksiin tosi paljon :) Eli varmana tulen seuraamana jatkossakin!

    Kivat hiukset! Itellä kans ollu hiukset jos jonkinmoiset, mutta pitäytynyt nyt pitemmän aikaa vaaleissa, mutta punaisia on aina ikävä!! Hyvä, että sä uskalsit toteuttaa punapää-haavees! :)

    VastaaPoista
  6. Iik, kiitos! :) Mukavaa että tykkäät, on ollut välillä hassua tajuta, että jorinani herättävät oikeasti mielenkiintoa ihmisissä.

    Punainen tukka on mulle mustanruskean lisäksi niin tuttu ja turvallinen vaihtoehto, värjäsin vuosikausia punaiseksi ja kun ensimmäistä kertaa joskus -96 värjäytin hiukset omasta tummanvaaleasta, ne värjättiin punaisiksi.:>

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.