maanantai 28. maaliskuuta 2011

Miss Dior Chérie

 Liki jokaisella naisella ja miehelläkin on varmasti jokin ehdoton suosikkituoksu. Sellainen, joka on muodostunut toiseksi ominaistuoksuksia ja jota on oltava aina pullollinen, vaikka toisinaan käyttäisikin muita hajuvesiä. Minun sellainen on Christian Diorin Miss Dior Cherie. En voisi kuvitella olevani ilman tätä, vaikka omistan ja käytänkin monia muitakin tuoksuja, palaan aina tähän.


Tämä oli rakkautta ensinuuhkaisulla muutama vuosi sitten. Niin kepeä, tyttömäisen makea olematta äklö ja pullo on kaunis kuin koru kaikessa yksinkertaisuudessaan. Juuri minua.


Sain juuri kolmannen pullon tätä tuliaisiksi ulkomailta äidiltäni. Tämä (kuten kaikki muukin) on hirvittävän hintaista Suomessa, mutta usein ulkomailta tätä löytää muutamaa kymppiä halvemmalla. 50ml pullo on riittoisa etenkin EdP:ssä ja tuoksua riittää 1-2 suihkausta pitkäksi aikaa. Ennen tätä uutta pulloa minulla oli käytössä EdT -versio ja se oli huomattavasti laimeampi kuin EdP vaikka joissain tuoksuissa ei eroa paljoakaan huomaa. EdT:ssä myös korkin rusetti oli muovia ja kiinteänä korkissa kun taas EdP:n rusetti on korkin tyvessä irrallisessa metallirenkaassa. Eli pullo ei ole ihan niin arvokkaan näköinen kuin parfyymissa.


Dior -alttari. Mukana myös Iittalan Aalto -tuikku joista tykkään ihan hulluna!

Miss Dior Cheriessä tuoksuu ensituoksussa vihreä tangeriini ja mansikanlehdet, sydäntuoksussa orvokki, makea popcorn, mansikkasorbetti sekä vaaleanpunainen jasmiini ja pohjatuoksussa myski ja patsuli. Kokonaisuus on makea, puuterinen ja kevyt, mutta silti persoonallinen. Eihän tätä voi olla rakastamatta!

Tuoksuhan on variaatio alkuperäisestä, tähän verrattuna hyvin erilaisesta Miss Dior -tuoksusta ja Chérie -versiosta on tehty kaksi versiota L'eau  ja Blooming Boquet joista etenkin L'eau on todella ihana ja raikas ja haaveilen sen ostamisesta kesätuoksuksi. (Itseasiassa haaveilin siitä jo kesätuoksua viimekesälle mutta koskaan ei tuntunut olevan ylimääräistä siihen ja oli jatkuvasti tärkeämpiä hankintoja tehtävänä.)Myös tuoksun mainonta on ylisuloista:


Mikä on teidän suosikkituoksunne?


P.S. Ehdotelkaa niitä postausideoita!

2 kommenttia:

  1. Tuoksu ei ole omaan nenääni sopiva, mutta tuo pullo on kyllä kaunis kuin koru :). Kyllä kelpaa pitää esillä eikä todellakaan kätkeä kylppärikaappiin ^^.

    VastaaPoista
  2. On se kyllä jännä, kuinka jotkut tuoksut on omaan nenään ihania ja toisen nenään taas ei. Ja päinvastoin! Itse en esim. ymmärrä Versacen Bright Crystalin suosiota, vaikka taas suurin osa ihmisistä rakastaa sitä tai ainakin pitää siitä! O_O

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.