sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Sunnuntain kosmetiikkpläjäys.


Jatketaanpa viikon kosmetiikkaostosten parissa. Sokoksella oli kiva tarjous, kahden Natural Code -tuotteen ostajalle 7,50€ arvoinen Blemish Treatment -näppylätäsmäase kaupan päälle. Minulle tulee stressistä näppylöitä leukaan ja leukaperiin, ja tämänlainen tuote on silloin painonsa arvoinen kultaa. Ja tämä toimii kuivattamatta kuitenkaan ihoa aivan korpuksi, laitoin tätä näppyjen päälle yöksi ja aamulla ne olivat liki poissa,    madaltuneet ja vaalentuneet. Toisen käsittelyn jälkeen ne olivat kokonaan poissa. Mainiota! Ne kaksi tuotetta,  joiden kylkiäisenä tämän sain ovat musta kajal 10 Black ja Smile Booster -kiilto sävyssä 5 Fresh Pink. Musta kajal on meikkipussin vakiovaruste, ja edellinen Max Factorin kajal alkoi olemaan jo onneton nysä, joten tämä oli tarpeellinen hankinta. Huulikiilto taas ei ollut tarpeellinen, mutta oi niin ihana sävy. En voi kuin jatkaa näiden kiiltojen ylistystä! Alla olevassa kuvassa huulissa on juurikin tätä ihanuutta. Ihanan neutraali sävy pienellä kimallehipulla ja superkiillolla.


Kuvassa oleva kynsilakka on Rimmelin I♥Fruities -tuoksulakkasarjan sävy 066 Cranberry Zest ja nämä ovat tosiaankin TUOKSUVIA kynsilakkoja. Ostin lakan ihanan sävyn ja halvan hinnan vuoksi ajatellen, että tuskin tuo nyt kummoisesti tuoksuu. Mutta WTF? Kun lakka kuivaa, sormenpäistä alkaa lehahtelemaan suhteellisen voimakas, todella äitelä, etäisesti karpaloa muistuttava tuoksu. Yhh. Ottaisin mielummin kyllä jatkossakin kynsilakkani ihan perinteisen liuottimentuoksuisena, kiitos. Toivottavasti tästä ei tule yleistä trendiä, sain tästä päänsäryn. Sävy on kuitenkin hurjan nätti. Tässä Rimmelin hajulakkasarjassa on muutama muukin yksilö, onko teillä kokemusta  lemuavatko nekin näin voimakkaasti?
Innostuin tänään myös väkertämään nutturan, tein valkin vanhasta ohuesta nylonsukasta ja vóila, nuttura on tuplat isompi kuin se olisi pelkästään omista hiuksista tehtynä. Mielestäni näyttää kivalta, etenkin huivin kanssa.
Huivit on muutenkin mitä kivoimpia ja monipuolisimpia asusteita, ne saa hiuksiin, kaulaan, vyöksi, turbaaniksi ja vaikka miksi. Kyseinen yksilö on H&M:n, hintaa muistaakseni oli vaivaiset 2.95€.

PS. Ihanaa että eilen tulleet lumet on jo melkein sulaneet! Screw you, talvi.

1 kommentti:

  1. Mulla on kaks, Lemon drop ja joku noista punaisista ja kylä, ne tuoksuu aivan kauheasti. Varsinkin tuo Lemon drop aiheuttaa päänsärkyä ja tekee mieli oksentaa, se haisee aivan pesuaineelta :/ Kivat värit (lemon drop ei tosin mulla levity tasaisesti ollenkaan!) ja halpa hinta, mutta tuo tuoksu, yök!

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.