maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ja taas lisää mansikoita!


Olen niin hullaantunut tähän kosmetiikkasarjaan, blogiani aiemmin lukeneet saattavat jo arvata että kyse on Herbinan MarjaSpasta. Tälläkertaa testissä on ollut Tasapainottava Kosteusvoide. Olen käyttänyt tätä päivävoiteena ja Ravitsevaa 24h Kosteusvoidetta yövoiteena, ja homma toimii. Tämä Tasapainottava (tähän väliin mikä tasapainottaisi mieleni, PMS in action!) on kevyempää ja nopsemmin imeytyvää kuin 24h ja siten oivallinen päivävoiteeksi. Tuoksu on sama tuttu mansikka, ihanaa kun nyt saan nuuhkutella sitä aamuin illoin!
Ei varmaankaan koskaan yksikään markettisarja ole herättänyt minussa vastaavaa ihastusta.Kummatkin sisältävät Omega 3 -rasvahappoja ja ovat hyvin kosteuttavia, 24h toki enemmän. Nämä kaksi yhdessä ovat todella hyvä kombo kuivalle iholleni. 24h -voide on suunnattu normaalille ja kuivalle iholle, Tasapainottava taas kaikille ihotyypeille.Aion lähiaikoina kun saan itseni raahattua Sokokselle, tutustua MarjaSpa -linjaan laajemminkin kuin ihonhoitotuotteissa. Tahdon ainakin sarjan vartalovoiteen, suihkusaippuan ja jätettävän hoitoaineen. Shampoota ja hoitoainettakin voisin ottaa kokeeksi. On nämä vaan ihania, niin tuoksultaan kuin hinta-laatusuhteeltaan.
kuvat weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kuva missä kilppari haukkaa mansikasta <3 :D.

    Minulta loppui juuri Herbinan Marja Spa-kasvovesi ja hiuksille tarkoitettu kosteussuihke vetelee myös kohta viimeisiään.

    VastaaPoista
  2. Niin onkin! :D Se näyttää todella innostuneelta!

    MarjaSpa -kasvovesi on mun vakkarikasvovesi, se niitä harvoja kasvovesiä joista mun iho ei riehaannu kirvelemään ja punottamaan. Herbina Sensitive -kasvovesi on toinen. Sen pullo on vaan hikisen kokoinen ja kuitenkin liki saman hintainen kuin Marja! Ostin sen hiussuihkeen eilen, vaikuttaa pätevältä!

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.