lauantai 12. maaliskuuta 2011

XZ Vanilla Café + Voima

Markettishampoiden ja hoitoaineiden testailu jatkuu. Ostin ihanien XZ:n Karpalo & Kinuski -tuotteiden seuraajiksi saman sarjan Vanilla Cafe -duon. Olen nyt reippaan viikon käyttänyt näitä, ja hyviähän nämä on.Yritän opettaa itseäni pois vanhasta, kankeasta ajattelustani että vain hintavien kampaamosarjojen (Tigi, BonaCure, Redken, Fudge jne) tuotteet ovat toimivia ja ylivertaisesti päivittäistuotteita parempia. Ja alan pikkuhiljaa vakuuttumaan. Karpalo & Kinuski oli menestys omassa kylpyhuoneessani ja eivät nämäkään huonoja ole, todellakaan.

Vanilla Cafe -tuotteet lupaavat tuuheutusta ja ryhtiä käsitellylle, haurastuneelle tukalle ja tuotteiden sisältämät keratiini ja kofeiini vahvistavat hiusta. En kyllä ole kokenut sen kummempaa tuuheutusta näitä käyttäessäni, mutta terveen näköiset ja kiiltävät rankalla kädellä käsitellyt hiukseni ovat.

Tuotteissa on aivan ihana, pehmeä toffeentuoksu. Kahvia siitä en kyllä haista millään. Vaikka nämä eivät niin ihmeellisesti tuuheuta, niin eivät kyllä latistakkaan hiuksia vaikka olen hoitoainettakin lätrännyt ihan reippaalla kädellä. Toki jo silikonittomuus tekee paljon. Hoitoaine ei ole ihan niin hoitavaa, kun saisi mielestäni olla mutta shampoo ajaa asiansa hyvin. Eli, yleisarvosana on hyvä. Ei kiitettävä, mutta hyvä.Samalla ostin Timolle XZ:in miehille suunnatun Voima -shampoon (hän on myös pitkään käytellyt ainoastaan Tigin Clean Guy -sarjaa ja shampoon loppuessa kiikutin tämän korvaajaksi). Voima lupaa ennaltaehkäistä hiusten ohenemista ja B3 -vitamiinin avulla virkistää hiuspohjaa. Omaan nenääni tuote tuoksuu miellyttävälle, aika perus miestuotteelle, mutta miedolle.
Timon omin sanoin: "Olen tykännyt, ei niin hyvä kuin Tigi mutta hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä."
Eli penninvenyttäjäpoikaystäville ja muillekkin säästeliäille miehille kannattaa vinkata tästä tuotteesta! Niinkuin muutkin XZ:it, on tämäkin silikoniton.

Ostatteko/suositteletteko te kosmetiikkatuotteita poikaystävillenne (tai veljille, isille, miespuolisille kavereille jne.) ? Miten he suhtautuvat asiaan ja "kauneudenhoitoon" yleensäkin? (Meillä taidetaan ainakin vaan olla tyytyväisiä, kun säästyy vaivalta hankkia itse ja luotetaan siihen, että tiedän tuotteista enemmän!)

Minä taidan olla jo rasittavuuteen asti kosmetiikka -pirttihirmu sillä painostan Timoa aina puhdistamaan ja kosteuttamaan naamansa ja kuorimaan ainakin saunan jälkeen. On se kuitenkin sen myöntänyt, että iho pysyy paremmassa kunnossa ja sheivaaminen on helpompaa kun ihoaan hoitaa edes minimivaatimusten mukaan. Tuollakin on kuitenkin hieman kuivuuteen taipuvainen ja todella partainen naama. Se on kyllä jännä, kuinka itselleen täysin päivittäiset rutiinitoimet ovat toiselle asioita, jotka tehdään kun muistetaan.

5 kommenttia:

 1. Ostelen veljilleni usein Tigiä ynnä muita "kalliimpia" tuotteita lahjoiksi. Hyvää palautetta on tullut ja toiveitakin esitetty. Annan myös vinkkejä kasvojenhoitotuotteista jos olen itse kokenut ne toimiviksi esim näppyjen hoidossa.. :)

  Onpa veljeni joskus halunnut naamioida kasvojaan luonani ollessaan. Kieltämättä hassua istua sohvalla tyyliin kurkut silmillä oman veljen kanssa, mutta toisaalta ihan hauskaakin.

  VastaaPoista
 2. Minä oikeastaan vastaan avomieheni kosmetiikkatuotteista, muutama vuosi sitten hän ei suostunut edes putsaamaan naamaansa mutta kun passitin hänet sitä tekemään niin johan alkoi kasvot näyttämään paremmilta kun epäpuhtaudet väheni... :D Sitten aina perustelen tälle miksi juuri tämä tuote on parempi, hinnasta inci-listaan jne. :') Ja kyllä muuten uskoo, jopa nekin ontuvat selitykset miksi itselleni ostin uuden kynsilakan tms... ;)

  Paha vain että kun olen saanut tämän käyttämään kosmetiikkatuotteita niin omat vadelman tuoksuiset vartalorasvat ovatkin yllättäen loppuneet kun avomies on niitä lotrannutkin itseensä (ja ei, ei hän välitä jos se rasva ei haise mitenkään maskuliiniselle).

  VastaaPoista
 3. Leben:

  Minä ostelen (tai siis tilailen) myös lahjaksi, etenkin avomiehelleni. Siten sen on pakko käyttää niitä :P Eivaan, on se aina tykännyt mun lahjoista. Itseäni vaan joskus ärsyttää, etten oikein osaa ostaa lahjaksi muuta kuin kosmetiikkaa. Milloin tuoksuja, milloin hiustuotteita ja milloin kasvotuotteita. Jotenkin naisille on helpompi aina keksiä (kosmetiikka)lahja, miehille on vähemmän kivoja vaihtoehtoja etenkin jos rahaa ei ole tukuttain. Onneksi nettikaupoissa on enemmän valikoimaa ja edullisemmat hinnat. :) Bulldog -miestensarjaan tutustutin Timon joululahjan merkeissä ja ne on kuulemma olleet aivan huippuja!

  PS. Saan sillointällöin ylipuhuttua Timon käyttämään kasvonaamiota, etenkin jos se on poisrevittävää laatua sillä sen poistaminen on niin kivaa :D

  Rairuu:

  Tuttua touhua! Osa ostamistani tuotteista, kuten yllä mainitut Bulldog -tuotteet, on jopa muodostuneet suosikeiksi. Tulee siitä itsellekin, etenkin tällaiselle kosmetiikkanarkkarille, kiva olo kun on osannut valita puolisolle mieleiset ja sopivat tuotteet!
  Vastapainoksi olen itse saanut Timolta lahjaksi usean hajuveden, kun olen vähän vihjaillut kuinka haluaisin jonkun tietyn tuoksun.

  Kummasti on muuten huvennut minunkin Lumenen Vadelma -vartalovoide, on kuulemma rasvaillut kuivia sääriään sillä. :D

  VastaaPoista
 4. Mun tuleva avopuolisoni kuori naamansa ja käytti kosteusvoiteita jo ennen meidän seurustelua - nykyään erona on vain se, että se käyttää vähän kalliimpia tuotteita myös. :) Onhan se jo tottunut hurjina goottivuosinaan meikkaamiseenkin. :D

  VastaaPoista
 5. Mun eksä meikkasi muuten myös enemmän kuin minä, mutta senkin ihonputsaus oli vähän niin ja näin.

  Timon saa käyttämään kosmetiikkaa yleensä vain, jos se on kallista merkkitavaraa. Harvoin kelpaa Pirkat ja Herbinat. :D

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.