lauantai 19. maaliskuuta 2011

Lauantain kosmetiikkapläjäys.


Aikaisemmin pääsinkin jo puhumasta, kuinka himoitsen MarjaSpa -tuotteita myös kasvotuotteiden ulkopuolelta ja heräteostoksena nappasin alkuviikosta messiin Kosteuttavan Hoitosuihkeen, sillä kunnollista jätettävää hoitoainetta tarvitaan aina, minun tukkani kanssa yhteiselo on hankalaa ilman niitä. Ja muutaman päivän käytön perusteella tämä on oikein hyvä! Tuoksu on tuttu mansikka ja tämä on oikeasti todella kosteuttavan tuntuista, eikä lähmää kutreja vaikka suihkii ronskimmallakin kädellä. Hiukseni ovat vaalentelun ja värjäilyn sekä talven jäljiltä yleensä kuivat kuin Saharan autiomaa ja tähän väliin pitää vähän kehaista erästä toistakin  jätettävää hoitoainetta, nimittäin Tigin Love, Peace & the Planet -sarjan Let it Be Cherry Almond Conditioneria. Se on pelastanut hiukseni, ilman sen aktiivista käyttöä hiukseni olisivat varmasti aivan hamppua kaiken rasittamisen jälkeen. Let it Be:n tuoksu on muuten ihana, tuoksuu aidolta marsipaanilta. Karvasmantelin ja kirsikka -esanssin vihaajat varmastikaan eivät tästä pidä voimakkaan tuoksunsa vuoksi, mikä on tavallaan sääli, sillä kyseessä on todella tehokas kosteuttaja kärsineelle tukalle. Nyt Let it Be vaan vetelee viimeisiään ja muutenkin näin ilmojen lämmettyä voin pikkuhiljaa siirtyä kevyemmän sarjan tuotteisiin, joten uskon että minusta ja MarjaSpasta tulee oikein hyvät kaverit!

Ja MarjaSpa -linja jatkuu, ostin samalta reissulta jo toisen kerran Kosteuttavan naamion, tykkään tästä vaan hulluna. Yleensäkkään kosteuttavia kasvonaamioita tuppaa saada vain nihkeän kokoisissa pusseissa tai sitten tuubi maksaa mansikoita. Harmittaa aivan sikana, kun Elizabeth Ardenin Hydrating Maskin valmistus lopetettiin, mutta tämä Herbina on ollut sille hyvä korvaaja.


Ostin myös pitkästä aikaa Swiss O-Parin Frottee -kuivashampoon, tämä on todella pätevä ja maksaa alta viisi euroa. Ja hyvin riittoisa ja raikkaan tuoksuinen. Pieni määrä tekee hiuksista pöyheät ja puhtaan tuntuiset, oiva apuri pesuvälin pidentämisessä. Tykkään vaan jotenkin enemmän kuitenkin siroteltavista kuivashampoista ja hiuspuutereista kuin aerosoleista. Seuraavaksi aion satsata taas Osiksen DustIt -puuteriin.



Tämä hankinta oli kyllä riski, mutta kannatti ottaa. Nämä L'Orealin Perfect Clean -tuotteet olivat tarjouksella Sokoksella viisi euroa ja rapiat, joten päätin ostaa yhden kokeiluun. Päädyin tähän geeliversioon puhtaasti siitä  syystä, että tykkään käyttää kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheena juurikin näitä vaahtoavia geeliputsareita. Riski oli siinä, että onko tämä herkälle iholleni liian stydiä kamaa. Ajattelin ostohetkellä, että Timo saa käyttää tämän jos ei minulle sovellu, mutta onneksi soveltui! Tämä on siis aivan ihana mukana tulevaa padia myöten. Padi on ihoa vasten hassun tuntuinen, ei karkea muttei pehmeäkään ja ihosta tuleee todellakin superpuhtaan tuntuinen. Suhtauduin aika epäileväisesti moiseen, että tuote vaahdotetaan kasvoille kummallisen läpyskän avulla mutta tämä olikin hauska juttu. Eikä toistaiseksi ole edes kuivattanut eikä ärsyttänyt kasvojeni ihoa vaikkei inci ole sieltä ihan hellävaraisemmasta päästä. Kun MarjaSpa -puhdistusemulsioni, jota käytän ykkösvaiheena puhdistuksessa loppuu, niin taidan ostaa tämän sarjan emulsion vaihtelun vuoksi.


Ja vielä tämä  Oliv Naturell -käsivoide. Ostin tämän avuksi ikikuiville käpälilleni, sillä olin kuullut tästä paljon hyvää. Ja tämä on ihana. Tuoksuu miellyttävälle, imeytyy nopeasti ja oi kuinka silkkiset tassut tällä saa. Muutaman päivän käyttö on poistanut kuivat läntit kämmenselistäni täysin! Olen testannut varmaan miljardia käsivoidetta ja tästä tuli kertaheitolla suosikkini. Viimeksi käytössä oli Doven Visible Beauty -voide ja se oli melkoinen floppi. Liian voimakas tuoksu, niljainen tuntu ja hidas imeytyminen. Onneksi se loppui!

Huomenna jatketaan, olen hamstrannut kuluneella viikolla kosmetiikkaa aika urakalla joten siitä riittää vielä huomisellekin materiaalia :) Nyt minä menen saunaan ja saunan jälkeen teen perusteellisen kasvohoidon!

Onko joku näistä tuotteista teille tuttu?




PS. Miten tuonne on taas tullut talvi? Oli pieni järkytys aamulla herätessä ja rullaverhon avatessa huomata kuinka lunta oli satanut ihan törkeästi. Yhyy. Onneksi seuraavan viikon pitäisi olla todella aurinkoinen, joten eiköhän se nopeaa sula pois.

2 kommenttia:

  1. Kattelin ite kans tota L'Orealin Perfect Cleania joku päivä sitten kaupassa, meinasin ostaa, mutta en viittinyt kun en ollu vielä kerenny lukee kenenkää kokemuksia tuosta! Mutta tän perusteella siis ihan hyvä tuote, jos ens kerralla ostais sen sitte :)

    VastaaPoista
  2. Voin kyllä suositella lämpimästi tuota! :)

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.