tiistai 1. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen Maaliskuuta !


Yllä näkyvät kirsikkakorvakorut on yhdet ehdottomat suosikkikorvakoruni, olen muutenkin niin asustefriikki  ja korva- ja hiuskorut on suosikkejani.

 
Lauantain hempeä, vaaleanpunainen silmämeikki on tehty NYX:n 3 Color Eyeshadow -paletilla käyttäen Hot Pink -sävyä liikkuvalla luomella ja ulkonurkassa sekä luomivaossa Cherry -nappia. Aivan sisänurkassa on IsaDoran Gold -paletin vaaleata kultahelmiäistä. Rajaus tehty We Care Iconin mustalla eyelinerillä, joka jäi näköjään näin lähikuvassa tarkasteltuna ulkonurkasta rumaksi, sillä jouduin vuotavien silmien takia korjailemaan sitä pariinkin otteeseen.



Suuri, korallinvärinen hiuskukka on muistaakseni H&M:ltä.



Söpöt lila-persikkaiset kynnet Models Ownin Lilac Dream ja Fuzzy Peach -lakoilla. Käpälässä on myös hajuvesiperheeni uusin tulokas, Estée Lauderin Beautiful -tuoksun miniatyyripullo, jonka sain osana tuliaisia jo aikaa sitten Dominikaanisesta Tasavallasta isältäni ja hänen vaimoltaan. Olen täysin unohtanut esitellä tämän tarkemmin! Tämä on varmasti aikuismaisin tuoksu, jonka omistan. Tässä tuoksuu ensituoksussa ruusut, mandariini, liljat ja kehäkukat, sydäntuoksussa appelsiinin kukka, jasmiini ja ylang ylang ja pohjalla tuoksuu santeli ja vetiver. Mutta minä haistan tässä aivan selvästi hunajan! Kaikenkaikkiaan tämä on kiva tuoksu, ei ihan minua mutta silti kiva. Olen, niinkuin tiedätte, sokerisen makeiden ja supertyttömäisten, puuteristen tuoksujen ystävä. Tämä taas on hieman kirpakka ja sivistynyt tuoksu. Tälle on varmasti käyttöä tilanteissa, joissa haluaa vaikuttaa pätevältä aikuiselta naiselta, eikä Miss Dior Cheríeltä tuoksuvalta tuulihatulta! :D Mutta jotain todella kivaa tässä tuoksussa on!


Tässä vielä samainen silmämeikki kuin yllä. Mutta oikeasti, silmäni ovat niin oudon muotoiset. Kulmaluunikin on outo, matala mutta kuitenkin vertikaalisesti leveä. Vaikka silmäni ovat isot, silmäluomeni ovat jotenkin kapeat. Ja silmäni ovat malliltaankin niin hölmöt, alhaalta liki suorat ja ylhäältä pyöreät. Kun pikkuveljeni oli nuorempi, hän tapasi aina kommentoida silmieni suomalaiselle hieman epätyypillistä muotoa ja väriä. Toisaalta, lähisukuni tulee Saksasta ja Venäjältä joten ehkä niillä geeneillä on jotain tekemistä piirteideni kanssa. Lapsena sekä minä että vanhempi pikkusiskoni (joka on myös ainoa täys-sisareni) olimme alituiseen ihmettelyn kohteina niin Suomessa kuin ulkomailla, sillä olimme kumpikin aivan vaaleahiuksisia mutta ruskeasilmäisiä. Omani ovat siskoni silmiä vielä paljon tummemmat, mutta siskollani on kaiken lisäksi pisamia, joita olen muuten kadehtinut koko ikäni !



Ja eilen paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta että häikäisi! Kyllä se kevät nyt vaan on tulossa! (Tästä onkin kohkattu täällä jo kuukausi! :D )



Eilinen silmämeikki oli turkoosi, tehty IsaDoran Gold -paletin vaaleimmalla sävyllä, NYX:n Wild Fire -solonapilla ja Lumenen Natural Code Chubby Eyeliner -kynällä sävyssä 2 Petrol. Turkoosi korostaa niin kivasti silmieni väriä! Minulla on varmaankin jotkut maailman pisimmät alaripset, niiden kanssa saa olla suhteellisen tarkkana laittaessa ripsiväriä, ettei meikistä tule turhan...alapainoinen.


Huulissa oli suosikki nudepunani, Gemey Maybellinen ColorSensational -puna sävyssä 620 Pink Brown, joka on sekä väriltään että koostumukseltaan ihana. Punan koostumus on todella kermainen ja voidemainen, ja sävy mitä ihanin ja imartelevin nudepuna omiin väreihini.

5 kommenttia:

  1. Herramunjee miten pitkät alaripset! Ja muutenkin aivan ihanat silmät sinulla :). Nätti meikki kruunaa kaiken.

    VastaaPoista
  2. Ne taitaa olla liki saman pituiset kuin yläripset!
    Ilman meikkiä ne ei kyllä näy minnekään, mulla on oikeasti ihan vaaleat hailuripset! :<

    Mutta kiitos söpöli. <3

    VastaaPoista
  3. Kaikki kirsikka-jutut on kivan näköisiä mutta sitten itse kirsikka on pahaa. En tiiä mikä siinä on mutta olen aina inhonnut kirsikan makua ja maistan sen heti jos sitä on pienikin määrä. :)
    Pitkistä alaripsistä tulee mulle mieleen yleensä Betty Boop. :)

    VastaaPoista
  4. Minä taas rakastan myös kirsikan makua, niin oikeaa kuin esanssiakin ! :D Ja mulla on pieni fiksaatio kirsikka -kuvioon, löytyy jopa tatuointina kirsikat !

    VastaaPoista
  5. Toi Betty Boop -juttu on hauska, sillä pari kaveria sanoi mua yhdessä vaiheessa Betty Boopiksi :D

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.