tiistai 29. maaliskuuta 2011

Postaus nro. 200 !

Kahdessadas postaus ja en ehtinyt tänään kirjoittamaan mitään järkevää. Joten tässä hillitön kuvaspämmi, aiheena kauniit leivonnaiset ja muut jälkiruoat, näin niinkuin pyöreän postauluvun kunniaksi :






































Sokerihiiri-Krisse kiittää ja siirtyy nukkumaan, huomiseen murut!

kuvat: we♥it.com ja cakewrecks.blogspot.com (joka on muuten ihan hervoton blogi, täynnä ihania ja vähemmän ihania KAKKUJA )

maanantai 28. maaliskuuta 2011

I am the "who" when you call, "Who's there?"


Pointiton postaus, mutta olen tässä vähän fiilistellyt tätä biisiä. Teini-iän suosikkiartistini ja yksi kaikkien aikojen suosikkielokuviani yhdistyvät. Tämä Mansonin versio toki liittyy siihen kamalaan jatko-osaan Nightmare Before Christmasista jota en ole edes nähnyt ja hyvä niin. Se on kuulemma raiskaus pahimmasta päästä.

Miss Dior Chérie

 Liki jokaisella naisella ja miehelläkin on varmasti jokin ehdoton suosikkituoksu. Sellainen, joka on muodostunut toiseksi ominaistuoksuksia ja jota on oltava aina pullollinen, vaikka toisinaan käyttäisikin muita hajuvesiä. Minun sellainen on Christian Diorin Miss Dior Cherie. En voisi kuvitella olevani ilman tätä, vaikka omistan ja käytänkin monia muitakin tuoksuja, palaan aina tähän.


Tämä oli rakkautta ensinuuhkaisulla muutama vuosi sitten. Niin kepeä, tyttömäisen makea olematta äklö ja pullo on kaunis kuin koru kaikessa yksinkertaisuudessaan. Juuri minua.


Sain juuri kolmannen pullon tätä tuliaisiksi ulkomailta äidiltäni. Tämä (kuten kaikki muukin) on hirvittävän hintaista Suomessa, mutta usein ulkomailta tätä löytää muutamaa kymppiä halvemmalla. 50ml pullo on riittoisa etenkin EdP:ssä ja tuoksua riittää 1-2 suihkausta pitkäksi aikaa. Ennen tätä uutta pulloa minulla oli käytössä EdT -versio ja se oli huomattavasti laimeampi kuin EdP vaikka joissain tuoksuissa ei eroa paljoakaan huomaa. EdT:ssä myös korkin rusetti oli muovia ja kiinteänä korkissa kun taas EdP:n rusetti on korkin tyvessä irrallisessa metallirenkaassa. Eli pullo ei ole ihan niin arvokkaan näköinen kuin parfyymissa.


Dior -alttari. Mukana myös Iittalan Aalto -tuikku joista tykkään ihan hulluna!

Miss Dior Cheriessä tuoksuu ensituoksussa vihreä tangeriini ja mansikanlehdet, sydäntuoksussa orvokki, makea popcorn, mansikkasorbetti sekä vaaleanpunainen jasmiini ja pohjatuoksussa myski ja patsuli. Kokonaisuus on makea, puuterinen ja kevyt, mutta silti persoonallinen. Eihän tätä voi olla rakastamatta!

Tuoksuhan on variaatio alkuperäisestä, tähän verrattuna hyvin erilaisesta Miss Dior -tuoksusta ja Chérie -versiosta on tehty kaksi versiota L'eau  ja Blooming Boquet joista etenkin L'eau on todella ihana ja raikas ja haaveilen sen ostamisesta kesätuoksuksi. (Itseasiassa haaveilin siitä jo kesätuoksua viimekesälle mutta koskaan ei tuntunut olevan ylimääräistä siihen ja oli jatkuvasti tärkeämpiä hankintoja tehtävänä.)



Myös tuoksun mainonta on ylisuloista:






Mikä on teidän suosikkituoksunne?


P.S. Ehdotelkaa niitä postausideoita!

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Ärsyttää !

Kun kerran olen jo valmiiksi pahalla tuulella, niin teenpä tälläisen. (Varastin Switch 265 ! -blogista)

Minua ärsyttää..
nimessäni: Se, että oikea nimeni Krista vääntyy aina kummallisesti eri yhteyksissä Kristiinaksi, Kirstiksi tai Kirsiksi. Olin mm. omalääkärilleni aina Kirsti, se luki papereissanikin. Kävin hänen vastaanotollaan vielä suht usein yhdessä vaiheessa. Toisekseen, monet luulevat sen olevan lempinimi ja että olen oikeasti joku Kristiina. 
kasvoissani: Todella kapeat huulet ja töpselinenä. Kulmakarvani meinaavat myös ajaa minut hulluksi.
vartalossani: Kuiva iho, mustelmaherkkyys ja se, että voisin olla kiinteämpi. Oikeastaan se, että olen päästänyt itseni lörpsähtämään sillä olin ennen kiinteämpi.
luonteessani: Äkkipikaisuus, turha huolehtiminen, kärsimättömyys ja kauhea ujous uusien ihmisten seurassa.
vaatekaapissani: Yksipuolisuus ja -värisyys. 
kotonani: Sekaisuus ja turha tavara, josta koitan jatkuvasti päästä eroon.
työssäni: Se ettei niitä ole tällähetkellä. Eläköön pätkätyöt.
ystävissäni: Että ne on varmaan vähän hölmöjä, kun jaksaa mua.
harrastuksissani: Että pahimmilaan ne vie todella ison osan ajastani.
lemmikissäni: Se, että toinen kissa ei aina antaisi mun nukkua öisin eikä päivisin vaan minun pitäisi keskittää häneen 100% ajastani silloinkun hän itse on hereillä. Toinen kissa taas on kauhea ahmatti joka koittaa viedä lautaseltani nekin ruuat joista ei pidä ja ahmii myös siskonsa sapuskat jos ei vahdi. Pupu taas on mahdoton tuholainen välillä ja kiusaa kissoja.
kielenkäytössäni: Kiroilu, ei kuulosta kivalta kun nainen pärrää kuin merimies.
musiikkimaussani:  Että en voi koskaan vastata Lempibändisi? -kysymykseen ilman, että joudun kirjoittamaan sivullisen nimiä. Se on liian laaja!
kotikaupungissa: Täällä menee kaupunginhallitus niin perse edellä puuhun. Ja täällä vihataan pyöräilijöitä.
ruokavaliossani: En ikinä uskalla maistaa uusia juttuja ja syön aina samoja.
nykyisessä elämäntilanteessani: Työttömyys on aivan hanurista.
tulevaisuudessa: Että se on aivan auki enkä yhtään tiedä mitä pitäisi tehdä.





kuva we<3it

Arvonta Playing with Polish -blogissa.

Ihanassa kynsiblogissa Playing with Polish on käynnissä mielettömän hieno arvonta. Bloggaaja Salla arpoo tämännäköisen valtavan setin:


Minä aion osallistua ja pitää peukkuja, moisen voittaminen olisi upeaa!

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Lauantai on mukava viikonpäivä.

Olipas päivä! Mutta onneksi on oma sauna, on se vaan ihanaa saunoa kun on ensin ahertanut koko päivän.
Minun piti tehdä nyt illalla postaus eräästä itselleni hyvin rakkaasta aiheesta, mutta teknisten ongelmien takia se siirtyy huomiselle. Joten siis ihanaa lauantai-iltaa kaikille ja palaillaan huomenissa!♥ Minä köllähdän nyt puhtaiden ja pesuaineen tuoksuisten lakanoiden väliin. Se on yksi elämän pieniä ihanuuksia, kun saunoo ensin oikein olan takaa ja saunan jälkeen pääsee nukkumaan juuri vaihdettujen, tuoksuvien lakanoiden väliin.



P.S. Heitelkää minulle postausideoita!

P.P.S. Toivon suuresti, ettei muutenkin meluisien seinänaapurien todella meluisat kotihipat meinaa kestää taas aamuyöhön. Tahtoisin nukkua rauhassa.



kuvat weit

New look !

Tässä aamukahvin juomisen lomassa ajattelin esitellä teille uuden hiusmallini:






Saksin ylipitkäksi kasvaneet otsahiukseni viistoon. Ja tykkään aivan hulluna tästä! Olen myös jämähtänyt nutturaan, se vaan vaihtaa paikkaa takaraivolta pään sivuun ja keskelle päälakea. Tuo hiuksissa oleva pieni ruusu on H&M:ltä ja nuo valtaisat imagolasit aikoinaan Ebayn kautta Kiinasta tilatut.

Myöhemmin lisää muruset!<3

torstai 24. maaliskuuta 2011

<3

Sain tänään mukavan pienen yllätyslahjan. Ihanaa saada pieniä yllätyksiä kun niitä vähiten osaa odottaa. Ja vielä lämpimän ja tuikitarpeellisen lahjan. Lahjan antaja tiesi, että jalkani ovat aina jäässä:





Kuvanlaatu taattua HTC Hero -laatua.