sunnuntai 1. tammikuuta 2012

XZ -Ihanuuksia


Ensinnäkin oikein hyvää uutta vuotta 2012!


Sain tälläisen setin joululahjaksi, nämä ihanuudet tulivat vielä somassa fuksianvärisessä kosmetiikkalaukussa.

Shampoo ja hoitoaine olivat minulle jo ennestään tuttuja ja todella pidettyjä niin tuoksun kuin tehonkin puolesta. Tuoksu on hurmaava, niin herkullinen että on vähällä ettei tuotetta pursuta suuhun ja odota sen maistuvan karpaloilta kuumalla kinuskikastikkeella.

Shampoo pesee hyvin mutta hellävaraisesti ja hoitoaine on mukavan kosteuttava. Täällä vanha postaus tästä kaksikosta.

Mutta keskellä pönöttävä XZ Aito Kampaus- ja muotoiluneste se vasta aarre on. Olen kihartimien, papilijottejen ja lämpörullien suurkuluttaja ja en ole ennen törmännyt pitkän kosmetiikkanarkkariurani aikana yhtä tukevan pidon antavaan kampausnesteeseen. On kokeiltu monia niin kampaamopuolelta kuin markettihyllystä, vaahdosta suihkeeseen ja tämä oikeasti niinsanotusti mullisti hiusteni kihartamisen.

Kunhan tätä muistaa annostella maltillisesti, karhentaa tämä hiuksen pintaa juuri sopivasti ja tekee siten optimaalisen pohjan tukeville, kestäville kiharoille. Jos tällä vetää överit, tukka muuttuu lähmäiseksi klimpiksi mutta oikein annosteltuna tämä loihtii aamusta iltaan kestävät pysyvät mutta joustavat kiharat.

Olen käyttänyt tätä niin pohjana lämpörullien kanssa, papilijottejen kanssa kuin myös piippausraudan kanssa niin, että olen suihkauttanut aina kiharrettavaan/rullattavaan hiusosioon hennon suhauksen nestettä ja kihartanut sitten osion. Ja tulos on ollut mieletön.

XZ yllättää aina vaan uudelleen laadullaan. Tämä(kään) tuote ei XZ:in linjan mukaan sisällä silikonia mutta sisältää silti tehokkaan lämpösuojan. Tämä ihmetuote on ilmeisesti klassikko, joka on jokin aika sitten tuotu yleisön pyynnöstä uudelleen markkinoille, enkä yhtään ihmettele että kansa on vaatinut tätä takaisin kauppojen hyllyille, tämä on aivan timanttia tavaraa.

Suihkeen tuoksukin on miellyttävän neutraali.

Tuote toimii muuten myös suolasuihkeen tavoin joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin suihkittuna juuri karheuttavan efektin vuoksi sekä föönin kanssa antamaan ryhtiä ja volyymiä hiuksille.

Oikea monitoimituote, tätä voisin ostaa lisää kun tämän olen kuluttanut loppuun!

Onko joku muu tutustunut näihin tuotteisiin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.