perjantai 13. tammikuuta 2012

Kodinhengetär (Not!)

Tämä nyt ei oikein liity blogin aihepiiriin kuin hieman, mutta minulla on teille esiteltävänä keino, joka ainakin tuoksufriikin kohdalla tekee siivoamisesta, oikeammin imuroinnista, hieman hauskempaa. Tämä toimii ainakin minun kohdalla ja minä vielä vihaan imuroimista melkein yhtä paljon kuin tiskaamista!

Kyseessä ovat nämä kaverit:

Imuriin imuroitavat tuoksukuulat! Ihanaa, imuroidessa voi levittää ihanaa tuoksua huoneistoon!

Itselläni on vaihtoehtoina somissa luonnonkorkkipurnukoissaan violetti laventeli, hennon vaaleanpunainen kesäkukka, vihreä omena sekä valkoinen lilja.

Olen tähän mennessä testannut vain laventelia in action, sillä tuoksu kestää niin monta imurointia enkä ole tahtonut sekoittaa tuoksuja keskenään.

Purkeista tuoksuteltuna kaikki tuoksuvat voimakkaasti miltä lupaavat ja oikeasti purkit ovat niin söpöjä, että pidän niitä esillä hyllynreunalla.

Mukava piristys perustylsään siivoamiseen nämä ovat, toki hieman turhaa hömppää sillä saman asian ajaa vaikka imuroitu vaniljasokeri tai imuriin sujahtava talouspaperinpala, jossa on muutama tippa eteeristä öljyä. Sen sanon näiden puolustukseksi kuitenkin, että näiden kuulien tuoksu kestää pidempään peittämässä pölynhajua ja sulostuttamassa huoneilmaa kuin noilla niksipirkkavaihtoehdoilla!

Ostin kokeeksi nämä kun halvalla sai pölypussien oston yhteydessä neljän pakettina, tarjouksena ruotsalaisesta dustclub.com -nettikaupasta (joka muuten myy pölypusseja ja rakastamiani mikrokuituliinoja edullisesti!)

Merkiltään nämä tuoksukuulat ovat mielikuvituksellisesti Doft Kulor.

Mutta vaikka nämä ovat vähän turhaa akkahömppää, on silti kiva tehdä arkisesta siivouksesta hieman miellyttävämpää, keinolla millä hyvänsä.

Nyt voisi muuten olla hyvä sauma jakaa omia niksejänne, joilla saa siivoamisen tuntumaan hauskemmalta! Tai jakaa vaikka kikkoja vaikeiden tahrojen poistoon.

(Vähän hävettää nyt tunnustaa, että en oikein ole mikään varsinainen kodinhengetär, mielummin luen ja lakkaan kynsiäni kun teen kotitöitä. :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.