perjantai 20. tammikuuta 2012

Yksi talvipäivä Tammelassa

Huomaatte varmaan, että hiustenvärjäysvaalennusraidotus -operaatio on saanut onnellisen päätöksen, tukka on juuri niin ihanan kuparinen kuin halusinkin. Hiusten kunto on rääkkäyksen jälkeen kehno, mutta onneksi omistan tehokkaita, hoitavia ja korjaavia tuotteita. Niistä kerron lisää myöhemmin, mutta tämä minun hiusoperaationi oli kyllä hieman luokkaa Don't try this at home. Onneksi se sai kuitenkin onnellisen päätöksen.


Ripsissä on Lumene Natural Code Dual Booster Mascaraa, johon olen aivan rakastunut. Siitä lisää myöhemmin myös.


Turkoosinsinisten piilolinssien kaverina on niiden väriä ihanasti korostava vaaleanoranssi silmämeikki mini -Manly -paletista. Se on niin loistava pakkaus, myös siitä on tulossa erillinen postaus. Mutta värit ovat tästä pikku -Manlyn alakerrasta. Meikkiin on käytetty ruskean rajauskynän lisäksi kahta ylintä luomiväriä sekä poskilla on vaaleampaa, vadelmanpunaista punaa. Nämä ovat ihan uskomattoman pigmenttisiä ja kestäviä hintaansa nähden:


Ja vielä tälläinen muotibloggaajahenkinen Näin pukeuduin tänään -kuva:


Lempparitakki, joka on ennenkin vilahdellut täällä on löytö Ellokselta, luonnonvaalea valtava villahuivi on kirpputorilöytö monen vuoden takaa ja on vaan maailman paras huivi, pipo on muutama vuosi sitten Seppälästä ostettu, legginsit ovat Seppälän loistavat Thermo -legginsit jotka on valmistettu microfleecestä, ne ovat uskomattoman lämpimät. Aion hamstrata niitä vielä lisää, hintaa on vain 9.95€ ja jatkuva tarjous on kolmet kaksien hinnalla. Loistavaa, sanon minä.

Kengät ovat myös muutaman euron kirpparilöytö, nuo ruskeat prätkäbuutsit valitettavasti vetelevät viimeisiään, ne ovat olleet monta vuotta niin kovassa käytössä. Takin alta vilahtelee punainen neuletakki, joka tulee esiintymään tarkemmin myöhemmin toisen postauksen yhteydessä, sekin löytö kirpparilta.

2 kommenttia:

  1. Ihanan väriset hiukset, sopivat hyvin. :) Ripsesi on myös ihanan pitkät!

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.