perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tylsä vaatepostaus

Haha, minusta ei kyllä ole muotibloggariksi, mutta tässä pari "asukuvaa" tältän päivältä (Kuvat on otettu kännykän (iPhone 3G) kameralla joten laatu ei ole mikään huippu):


Yhdet suosikkikenkäni ikinä, nahkaiset Pertti Palmrothin klassiset mustat avokkaat jotka sopivat kaiken kanssa ja ovat niin hyvät jalassa kuin korkokenkä voi olla. Löysin nämä aarteet muutamalla eurolla Bonus Kirpparilta, näiden hinta on kuitenkin oikeasti yli sadan euron.

Kenkien korko on vain maltilliset 5-6 cm joten näillä jaksaa tallustella tai tanssia vaikka kuinka pitkään. Sukkahousut ovat makkaralla kun olen laihtunut lyhyessä ajassa senverran paljon  ja kaikki vaatteet roikkuvat sieltä sun täältä. Muistaakseni sukkahousut ovat H&M:n alekorista.


Takki on niinkin hienostuneesta paikasta pari vuotta takaperin ostettu kuin Anttila. Mutta rakastan tätä trenssiä, suuret napit, irroitettava iso huppu ja muutenkin ihana malli. (Vieressä näkyvä punainen nahkalaukku on isomummuni vanha, 50 -luvulta ja edelleen täydellisessä kunnossa. Se on rakkain laukkuni ja ansaitsee ihan oman postauksensa, joka on tulossa myöhemmin.) Rusettipanta on muistaakseni Seppälästä, aurinkolasit taitavat olla samasta liikkeestä ellen ihan väärin muista.

Huvittaa, kun olen ympäri vuoden niin kalpea että palan kuvissa puhki. Mutta kalpeus on valttia. Rakastan mahdollisimman vaaleaa ihoa itselläni, rusketus ei vaan pue minua. Ja vaalin muutenkin ihoani, pelkään vähän neuroottisesti auringonpalvonnan haittoja. Kuten olen täällä ennenkin maininnut, palan myös auringossa todella helposti. Että terassit ja suojakerroin 60, here i come! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.