tiistai 17. huhtikuuta 2012

"Extaasiin sinne vie pieni polku halki villin sademetsän siell sataa rakkautta joskus liikaakin"

Mitäs mitäs. Olen  kyllä oikeasti aivan ekstaasissa. Christian Diorin DiorShow Extase värissä 090 Black Extase -ripsiväri on lumonnut minut loistavuudellaan.

Harja mukavan kokoinen ja muodoltaan spiraalimainen ja ripsivärimassaa kerääntyy siihen runsaasti.

Tarkoitus on luoda paksut, muhkeat ripset ja luoda niihin vinyylimäistä, kostean näköistä kiiltoa.

(Pahoittelen kuvan surkeaa laatua, jonka
arvoisa Blogger tuhosi loppujakin. Näin
hohtavasta pakkauksesta oli minun kamerallani näissä
valo -olosuhteissatodella hankalaa saada kunnollista kuvaa.)
Ja kyllä, ripsiväri täyttää lupauksensa. Omat ripseni eivät juurikaan tarvitse lisäpituutta, mutta havittelen mahdollisimman tuuheaa ja näyttävää ripsirivistöä  joka silti näyttää luonnolliselta ja juuri tähän tarkoitukseen Extase on kuin tehty minulle. Tämä hyppäsi suoraan HG -listalleni ja kiilasi entisen suosikkini, IsaDoran Wigwhamin ohi.

Tuuheutta saa vielä lisää kun massaa jaksaa kerrostaa ripsiin, mutta totesin myös sen, että tämän ripsivärin kanssa ei kannata vetää niitä övereitä. Jos massaa kerrostaa liikaa, on lopputulos tahmea klimppirivistö.

Sen annan pieneksi miinukseksi, että harjan kanssa saa olla supertarkka jos mielii täsmällisen siistiä jälkeä ilman yhtäkään klimppiä. Annostelun kanssa pitää olla huolellinen. Tämän toki ei ole tarkoituskaan erotella ripsiä, vaan ennenkaikkea verhota ne paksuiksi. Alaripsissä tämä toimii myös hieman nihkeästi, kuten kuvista voi päätellä. Vaikka ennen kuvan ottamista mielestäni kampasin alaripsetkin siisteiksi, on sinne silti jäänyt takku. Minulla on vielä niin järjettömän pitkät alaripset, että niiden kanssa saa aina taistella.

Mutta kaikenkaikkiaan tämä on aivan loistava mascara. Dior ei ole vielä kertaakaan pettänyt minua. Että pusuja vaan sinne Diorille! Tämän mascaran hylsykin on kaunis kuin koru.


Hei, mikä on teidän suosikkiripsarinne?10 kommenttia:

 1. Mulla oli tuo, mutta annoin sen (avaamattomana tietty) äidille, kun ripsareita on kertynyt. Olen kuullut huonoa tästä ripsarista, ihmettelen kovasti, koska äidin ripsistä tuo teki tosi nätit ja kissamaiset! Lisäksi äiti oli ihan pähkinöinä tuosta pakkauksesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ja mun oma suosikkini on Oriflame Wonder Lash Mascara, tykkään erottelevasta ja pidentävästä jäljestä, ja tuo on paras laatuaan mitä olen kokeillut.

   Poista
 2. hellin,

  Mulla on muuten kanssa toi Oriflamen WLM ja tykkään siitä kyllä. :) En ymmärrä kun niin moni on solvannut tuon Extasen täysin mutta minulla se toimii kuin häkä :)

  VastaaPoista
 3. Toi siun banneri on ihanan
  söötti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti! Piti äkkiä väsätä uusi, kun vanha alkoi nyppimään niin pahasti ja ihan kivahan tuosta tuli :)

   Poista
 4. Vähän sinun näköisesti tyttö nauroi minulle tänään kadulla kaverinsa kanssa, muttei varmaan ollut sinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen en tainnut astua ovesta ulos kuin lähikauppaan ja sinnekin yksin, joten en voinut olla minä. Onko minulla Tampereella ilkeä klooni? :O Mutta törkeää tuommoinen, en muutenkaan harrasta ihmisille naureskelua enkä muutakaan moista pelleilyä.

   Poista
  2. Ainiin ja olen kyllä pahoillani että tuollaisia törkimyksiä on liikkeellä!

   Poista
  3. Kiva, ettet ollut sinä! Et vaikutakaan semmoiselta naureskelijalta :)

   Poista
  4. Kauheeta olisi jos vaikuttaisin sellaiselta, mutta kiva kuulla :)

   Poista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.