sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Nude

Että kuinka ihana nudepuna. Olen kauan etsiny täydellisesti omiin väreihini sopivaa, kylmään taittuvaa nudepunaa. Sellaista, joka pysyy huulilla ja levittyy kauniisti, on koostumukseltaan hyvä ja ei mielellään sisällä valtavaa määrää helmiäistä mutta pieni, himmeä hohto olisi toivottava ominaisuus.

Tässä se viimeinkin on, täydellinen yksilö.
Lancomen L'absolu Rouge -puna 335 Parme Devotion. Kylmän ja hennon malvan sävyinen puna levvittyy huulille todella helposti ja tasaisesti, eikä ilman rajaustakaan karkaile juonteisiin ja punan koostumus on pehmeä ja kosteuttavan tuntuinen. Himmeä satiinininen hohto näyttää todella kauniilta:Nudepunat ovat varsinkin minulle vaikea meikkiryhmä. Pahimmillaan se näyttää peitepuikkomaiselta pakkelilta liian vaaleana ja/tai mattaisena tai on liian voimakkaan sävyinen ollakseen enää nude minulle, sillä huulteni oma väri on todella vaalea.  Tai sitten helmiäistä tai kiiltoa on liikaa. Mielestäni nudepuna on kauneimmillaan himmeästi hohtavana. Kaiken lisäksi olen kalpea kuin lakana ympäri vuoden, joten sekin tuo oman haasteensa sävyn valintaan.

Tältä näyttää puna näyttää meikkikokonaisuudessa, parina hillitty, rusehtava silmämeikki:

Yritin tutkia juuri muita linjan punia netistä, ja tätä sävyä ei löytynyt ainakaan Lancome USA:n verkkosivuilta. Myös hylsy on erivärinen kuin sivuilla esitettävissä punissa ja hylsyn pohjassa lukee "Made in Spain." Tätä ei myöskään ole ostettu Suomesta, lieneekö siis taas minun tuuriani että kun löydän kosmetiikan parista sen oikean, sen valmistus lopetetaan. En ole vielä saanut selville onko tämä vain esimerkiksi tietyille markkinoille suunnattu sävy vai yksinkertaisesti vain jo hyllyistä poistunut. Mutta veikkaanpa, että jodudun tilaamaan tätä varastoon.

Mikä on teidän suhteenne nudepuniin? Oletteko enemmän kiilto- vai punaihmisiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.