sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Nuuh!

Hei kaikki ja anteeksi pitkä hiljaisuus, on ollut ihan kauheasti kaikkea touhua ja melskettä enkä ole ehtinyt istumaan alas ja keskittymään bloggailuuun. Mutta nyt asiaan tulee muutos. Tauko teki ihan hyvää ja nyt palan jälleen innosta kirjoittamiseen. Kosmetiikkavarastoni on ehtinyt kasvaa tänä aikana niin että aiheista ei ainakaan tule pulaa.

Mutta se sitten tästä jaarittelusta, tässä tuoksuhyllyni kaksi uutta kaunotarta:


Christian Diorin Miss Dior Cherie L'eau EdT on ollut lanseeramisestaan alkaen himotuslistallani ja nyt viimeinkin sain sen omakseni. Alkuperäinen Miss Dior Cherie on ollut jo vuosia suosikkituoksuni, se minun tuoksuni. Tämä tuoksun pikkusisko, kevennetty L'eau ei paljoa kalpene alkuperäisen rinnalla. Se on kevennetty versio, mutta taustalta voi vielä haistaa alkuperäisen, ihanan Cherien. Pulloa somistaa tuttu rusetti, näissä EdT -Cherieissä rusetti on läpikuultavaa muovia, alkuperäisessä EdP:ssä metallia.

L'eau on kukkainen ja hedelmäinen, mutta ei niin puuterinen ja pehmeä kuin alkuperäinen on. Alkutuoksu on jopa hieman kirpeähkö mutta pehmenee iholla tyttömäisen kepeäksi. Le'au on selkeästi myös helpompi tuoksu kuin alkuperäisversio tuoksusta. Veikkaan, että ne, joille alkuperäinen on liian makea ja voimakas, voisivat ihastua tähän. Tämä on täydellinen kevättuoksu.

L'eaussa ensituoksuna tuoksuu appelsiini sekä muut hedelmäiset vivahteet. Sydäntuoksuna on gardeniaa ja kukkaisuutta ja pohjalla tuoksua pehmentävät valkoinen msyki, patchouli, kola sekä kuiva puu.

Tuoksu on kepeydestään huolimatta persoonallinen, mitä monet kevyet tuoksut eivät mielestäni ole. Vaikka tuoksu ei ole hyökkäävä, se on silti mieleenjäävä. Ja aivan ihana. Dior ei petä koskaan.Toinen tuoksu, joka löysi tiensä ihan sattumalta hyllyyni on Hugo Bossin Femme EdP. En koskaan ennen ole tutustunut Bossin naisten tuoksuihin, sain tämän pullon ihmiseltä, joka oli saanut tämän eikä ollut pitänyt tästä.  Mutta minuun tuoksu teki kyllä vaikutuksen, tämähän on hurmaava.Pullo on ihana, minimalistinen ja vinkeä. Samaa voisi sanoa myös tuoksusta. Se on pirteä, naisellinen ja pehmeä. Ilmeisesti tämä on todella suosittu tuoksu, en ihmettele sitä lainkaan.

Täytyy käydä nuuskimassa tulevaisuudessa myös Bossin muita naisten tuoksuja, minulla on ennen ollut kummallinen käsitys, että kaikki Hugo Bossin tuoksut ovat sporttisia vesituoksuja tai jotenkin teineille suunnattuja, mutta tämä on ainakin siitä kaukana. Joudun siis pyörtämään ennakkoluuloni, että Boss valmistaa ihania tuoksuja vain miehille.

Femme on tuoksulle sopiva nimi, sillä tuoksu on nimenomaan naisellinen, ei tyttömäinen. Tuoksu on samaan aikaan moderni ja romanttinen.

Ensituoksussa on mustaa viinimarjaa, tangeriinia sekä freesiaa. Sydäntuoksuna jasmiini ja liljankukka sekä Bulgarian ruusu. Pohjalla tuoksuu aprikoosi ja sitruunapuu.

Tuoksu oli todellakin iloinen yllätys, sekä saada yllättäen lahjaksi että siksi, että tykästyin tähän oikeasti.
Olen tuoksujen suhteen krantuista krantuin, ja on aika riski antaa minulle tuoksu lahjaksi. Kaikenlisäksi tämä pullo tosiaan ei ollut varta vasten minulle hankittu, vaan päätyi käsiini monien käsien kautta. Onneksi näin kävi, kerrankin onnetar oli puolellani !

Ovatko tuoksut teille tuttuja? Jopa käytössä? Mitä kevät/kesätuoksuja olette itsellenne hankkineet?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.