keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Naamiohuveja

Moi kaikki tyypit!

Näin Halloweenin kynnyksellä mieleeni putkahti ajatus, joka on kaikkea muuta kuin omaperäinen, mutta tämä olisi ainakin minusta mukava homma, haluaisin hieman hullutella. Eli juttu menee näin:

Ehdottakaa minulle erilaisia meikkauksia/maskeerauksia jotka voisin toteuttaa! (Voin paljastaa, että ässänä hihassa on hieman opintojakin alalta!)


Rakastan muuttumisleikkejä, maskeeraamista ja ihan vaan meikkaamistakin, mutta minulla on niin huono mielikuvitus joten tarvitsen teitä ideoimaan!

Ja jotta saadaan tästä hippasen muista blogeista poikkeava idea, niin yleisön toivomuksista riippuen on käytössä myös miespuolinen pärstä. Kylläkin aika partainen, mutta kyllä sitä katsella kelpaa ja hän on jo lupautunut mukaan tähän.

Eli nyt opossumit niitä ideoita kehiin! Idean ei tarvitse olla mitenkään Halloween -henkinen jos siltä ei tunnu ja jokainen ajatus on tervetullut!


Julkaiseminen riippuu sitten siitä, paljonko ideoita tulee, mutta viikonloppuna olisi tarkoitus saada aikaiseksi postausta. Periaatteessa tälle ei siis ole takarajaa ja ehdotella saa vaikka Helmikuussa 2012!

Itse tahtoisin kauheasti toteuttaa tämän ja teenkin sen, jos vaan saan tarvittavaa rekvisiittaa jostain:The Addams Familyn Gomez ja Morticia!


Tämä nyt ei liity mihinkään, muutenkuin että on niin sikahyvä biisi!

2 kommenttia:

  1. Ylemmästä aiheesta tuli mieleen Dorian Gray niin kuin muotokuvassa nähtynä :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:

    Tuo on loistava idea, toteutan sen aivan varmasti. Vaikka Halloween oli ja meni, minusta olisi ihana toteuttaa maskeeraustoiveita!

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.