tiistai 18. lokakuuta 2011

Ihan tavallinen aamupäivä


Tänään oli niin kylmä päivä että sai pukea jo villakangastakin päälle. Tämä takki on alennuslöytö Ellokselta ja jo viime talvena kertaalleen esitelty, mutta pakko sitä vielä hieman on hehkuttaa sillä ihanempaa takkia saa hakea. Takin kaulusta voi pitää monella tapaa, huppu on valtava ja ihana, takki on kevyt ja lämmin ja rakastan sen kuosia.

Violetti kaulahuivi on sata vuotta sitten löydetty UFF:in tasarahapäiviltä tyyliin eurolla ja on yksi suosikeistani edelleen, kauniin värinen, kevyt ja lämmin. Käytän sitä usein kotona palellessani myös hartiahuivina.

Kynsissä on MNY:n lakka sävyssä 349 , joka on todella kaunis puhdas punainen. Tylsää, että MNY (ja moni muukin merkki) jättää lakat nimeämättä ja ainoa tunniste on tylsä numero. Ottaisivat oppia China Clazelta, jolla on aivan hillittömiä nimiä niin yksittäisillä lakoilla kuin kokoelmilla!

Papparillit taas löytyivät tuossa alkusyksystä Seppälästä eurolla.
Legginsit on H&M:ltä, jotain kummallista tekokuituvillasekoitetta mutta mukavan lämpöiset nekin. Kengät taas on kirpparilöytö viimetalvelta, Aaltosen kenkätehtaan (Jonka vanhan rakennuksen vieressä muuten asun!) käyttämättömät nahkanilkkurit reilulla kympillä. Tällä lookilla huristelin asioille sekä kirpputorille, josta tein kivoja löytöjä. Niistä lisää myöhemmin!


Ja niin, rakas uskollinen kulkupelini ja trademarkini kirkuvan keltainen Tunturi Chat, jolla sudin ympäri kaupunkia niin kauan kuin vaan ei ole lunta, tämän ainoa miinus on se, että tämä ei todellakaan ole keveytensä ja pienten renkaidensa ansiosta mikään talvipyörä. Mutta keväisin ilo on aina rajaton kun kadut sulavat ja saan kaivaa tämän huollettavaksi kellarista ja pääsen kevään ensimmäiselle fillariajelulle. Rakastan pyöräilyä jotenkin luonnottoman paljon. :D Ja tämä vispilä (kuten Timo tätä maastopyörineen nimittää) on oikea aarre. Tämä löytyi muutama vuosi sitten InterSportista viimeisenä kappaleena hintaan 150 € joka oli murto-osa alkuperäishinnasta.Postauksen otsikko johtuu tästä biisistä, joka soi päässäni. Mutta kiva biisi tää on, Jippu on ihana.


Onko lukijoissa muita fillarihulluja? :D Millaisella menopelillä huristelette? Löytyykö pyöräilyä vihaavia?

2 kommenttia:

 1. Ihanan hassunhauska pikku pyörä! Tulee hyvälle mielelle sitä katsellessa. :-) Minä tykkään pyöräilystä todella paljon mutta en voi pyöräillä juurikaan muuta kuin kuntoilumielessä koska en osaa pyöräillä kuin yhdellä tavalla: täysillä. =) Se tarkoittaa siis sitä, että olen pyöräiltyäni punainen ja hikinen ja hengästynyt.

  Minulla on sellainen useampi vaihteinen punainen pyörä, en muista nyt merkkiä, olisiko joku hybridi tai jotain mutta ihanan kevyt polkea kuitenkin. Viime kesänä pyöräilin suhteellisen paljon, tänä kesänä en varmaan kertaakaan, en saanut aikaiseksi (olin koko kesän tooooooooooodella laiska). :-( Kaipasin kyllä todella kovasti pyörän selkään, se on jotenkin niin ihanaa viilettää tuolla pitkin maita ja mantuja.

  VastaaPoista
 2. Mohn:

  Siis minä olen sellainen liikenneturvariski kun ajan tuolla keskustassakin kun hullu. En siis myöskään ole mikään köröttelijä. :D Onneksi tuo pyörä on noin kirkkaan värinen, erotun liikenteestä. Onnistun silti aina jotenkin koheltamaan. Onneksi mitään pahempaa ei ole koskaan sattunut, lähelläpiti -tilanteita taas on ollut useita. :O

  Tossa pyörässä ei ole vaihteita ja pelkkä ärhäkkä takajarru, mutta kaupunkipyöränä tuo on vaan paras. Saan aina siitä tuntemattomilta kommentteja että ompas näppärän näköinen fillari ja minä vastaan ylpeänä että sitä se onkin :D

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.