torstai 6. lokakuuta 2011

From Racy Redhead to Buxom Brunette

Kyllästyin totaalisesti punaisen hiusvärin kauniina ylläpitämiseen ja kaipaan muutenkin vaihtelua, joten nappasin tälläisen kaupan hyllystä:Tätä L'oreal Parisin uutuutta, vaahtomaista Sublime Mousse -kestoväriähän on mainostettu aktiivisesti näköradiossa ja pakko myöntää; olen mainonnan uhri. Tuote vaikutti niin mielenkiintoiselta että se vaati kokeilemaan.

Väri todella on ihanan paksua vaahtoa ja äärimmäisen helppo varmasti kotivärjäyksen aloittelijankin saada tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Eikä tämä myöskään valu tippaakaan. Niin, väri tosiaan vaikuttaa parhaillaan hiuksissani joten kuvaa lopputuloksesta ette vielä saa mutta sen yritän järjestää huomiseksi.

Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin sävyyn 41 Delicate Iced Chocolate. Mutta nyt alkaa olemaan pesun aika, palaan tähän asiaan varmasti myöhemmin!

3 kommenttia:

 1. Mullakin ollut mielenkiinto tuohon, jostain luin tai kuulin että tuo olisi ''hellävaraisempaa'' ainetta mitä nuo muut perus värit, en sitte tiiä pitääkö paikkaansa mutta kerroppas sitten miten onnistu :)

  VastaaPoista
 2. Roosa-Maria:

  Tottakai kerron! :) Ja siksi osittain itsekin päädyin tähän, juurikin tuon hellävaraisuuspointin takia koska mun tukka on niin kakassa kunnossa!

  VastaaPoista
 3. Justiinsa värjättiin tyttären hiukset tuolla, sävy tosin oli eri, joku Most Darkest Brown joka sitten todellakin on tumma. Tyttärellä on paksut hiukset, hieman yli olkapäiden ja jossain vaiheessa jo pelästyin, että riittääkö väri. No, riitti se vaikka ei olisi haitannutkaan, että sitä olisi ollut vähän enemmänkin.

  Väri oli mielestäni helppo levittää ja se tuntui miellyttävälle, hajukaan ei ollut mikään kauhean pistävä. Mukana tulevat hanskat olivat erittäin onnettomat, todella huonot. Lopputulos oli vallan mainio, hiukset kauniit ja kiiltävät sekä pehmoiset ja ihan tasaisen värisetkin. Meillä ainakin siis ihan positiivisia kokemuksia tuosta vaahtoväristä.

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.