maanantai 10. lokakuuta 2011

Muodonmuutos

Tämmöset niistä hiuksista sitten tuli! Värjäsin tosiaan L'Oreal Parisin uudella Sublime Mousse -kestovärillä sävyssä 41 Delicate Iced Chocolate, joka on kylmän tummanruskea. Valitsin tietoisesti kylmänsävyisen ruskean, sillä koen kylmien sävyjen pukevan itseäni paremmin ja koska ajatuksena ei ollut värjätä hiuksia varsinaisesti ruskeaksi vaan tummentaa olemassa olevaa väriä. Punainen pohjaväri pilkoittaa mukavasti tästä aavistuksen ja se oli osa suunnitelmia. Halusin vain vaihtelun vuoksi tummemmeat kutrit ja pitkän ja hartaan väriopillisen pähkäilyn jälkeen sain tasan mitä ajoinkin takaa.
Tykkään näistä mielttömästi, tämä väri saa silmänikin näyttämään jotenkin tummemmilta ja ihon kirkkaammalta tämän uuden värin kanssa. Plus olin jo aika lopen uupunut siihen taisteluun, kuinka punainen väri saadaan pysymään mahdollisimman pitkään kauniina ja se vaatii tiheämpää värikäsittelyä ja taas kuluttaa hiusta lisää. Saatte Submlie Moussesta vielä perusteellsen arvion, kunhan ehdin kirjoittamaan.


Tässä ovat tämänhetkiset lempi -piilarini. Frheshlook Colorblendsin uudesävyiset linssit sävyssä Sterling Gray. Nimi on kuvaava ja on hauskaa, kun näinkin tummista silmistä saa aika uskottavar harmaat. Se muutaa kasvojen ilmettä paljon, kun vaihtelee erivärisiä linssejä ja rakastan niillä
kikkailua. Tahtoisin vielä pikimustat circlet pitkästä aikaa, ne ovat niin hämmentävän näköiset. Tietämättömille tiedoksi, että circle tarkoittaa tässä kohtaa linssejä, jotka ovat halkaisijataan isompia ja
niiden tarkoitus on luoda efekti suuremmista silmistä. Esimerkiksi Japansita lähtöisin olevan Gyaru -tyylin edustajat tuntuvat suosivan niitä.  ja olen itsekin tykännyt niistä, pitäisi varmaankin hankkia taas muutamat. Ne eivät ole kokonsa ja näyttävyytensä vuoksi ensinnäkään ihan niin mukavat arkikäytötssä, mutta kun haluaa irroitella vaikka juhlissa ja stailata itselleen valtaisat nukkesilmär metrisine tekoripsineen ne ovat mahtavat.

Tämä on ollut syksyn luottopunani. Superhoitava ja sointuu kauniisti omien huulieni väriin. Tämä Gemey Maybellinen ColorSensation 620 Pink Brown on vaan täydellisin nudepuna, johonka olen missään hintaluokassa törmännyt. Tämä on sitä keskihintaa ja nappiosuma minun väreihini. Kun ei halua näyttää meikatulta mutta huolitellulta, tämä on siihen oiva apuväline. Ja se look on ollut syksyn luottolookini, vaikka olenkin aamuisin tuhrannut aikaa peilin edessä olen pyrkinyt mahdollisimman meikkaamattoman näköiseen lopputulokseen. Sen luulisi olevan helppoa, mutta kuka niin luulee on hyvin väärässä. Se vasta aikaa viekin!

Huomenna on luvassa postaus tämän hetken tehotriosta, jolla olen saanut karkeat ja käsitellyt kikkarani jälleen sileiksi ja silkkisen pehmeiksi. Löysin meinaan yhden osista aivan sattumalta ja pilkkahintaan, kaksi muuta osaa löytyivätkin jo kylpyhuoneestani. Mutta siitä lisää myöhemmin!2 kommenttia:

  1. Kiva väri ja ihana pehko! Pidän tuosta ehkä enemmän kuin siitä kirkkaanpunaisesta (tai sitten pidän vain näistä kyseisistä kuvista, enhän ole nähnyt sinua livenä).

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:

    Oi kiitos. <3 Itsekin viihdyn taas piiiiiitkästä aikaa tummemmassa. Harkitsen jopa vielä tummempaa ja puhtaamman ruskeaa.

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.