maanantai 8. elokuuta 2011

Kauheasti asiaa!




Lisää vallan loistavaa Herbinaa! Ostin loppuneen Go2B Rockin' it -lakan seuraajaksi puhtaasta uteliaisuudestani Herbinan tuuheuttavan Volume -hiuskiinteen ja sehän toimii kuin häkä, inhoan yli kaiken lähmäisen tahmaista hiuslakkaa, mutta tämä on kaikkea muuta, ihanan kevyttä ja pitää tukan kuosissaan kiitettävästi. Tämä vihreä kaveri on silikoniton ja sisältää karviais- ja lehmusuutetta sekä kosteussuojan. Kosteussuojan testasin eilen ihan käytännössä, kun fillaroin tihkusateessa ympäri keskustaa ja hiukset pysyivät kuin pysyivätkin hyvin paikoillaan. Tuntuu tämä antavan hieman jopa lupaamaansa tuuheutta.

Olen yleensä todella skeptinen jos hiuslakka lupaa tuuheutusta, sillä minulle tuuheutustuotteet ovat eri asioita, tuuheutustuotteiden ehdoton kuningatar on kyllä Tigi Catwalkin Your Highness Thickening Gel Creme joka föönin kanssa antaa ryhdikästä tuuheutta ja tuoksuu huumaavasti jasmiinille.

Ostin joskus reilu vuosi takaperin MarjaSpa -lakan kun ne olivat vielä vanhoissa ja tylsissä pakkauksissa ja siitä en kauheasti tykännyt, tuoksu oli kyllä ihana mutta pito ei parhaasta päästä. MarjaSpa -muotovaahto taas on loistava ja seuraavaksi tahdon kokeilla myös tämän Volume -sarjan muotovaahtoa. Käytän lämpörullia, kiharrinta tai suoristusrautaa päivittäin, joten pätevä muotoilutuote niiden alle on välttämätön.

Mutta takaisin oikeaan asiaan, ostin silkkaa uteliaisuuttani myös Herbinan Biohajoavat Luomulumme -shampoon ja hoitoaineen sillä jo niiden hinta Sokoksella, 2,50€ vaikutti ostopäätökseen ja parin pesukerran jälkeen olen todennut nämä(kin) toimiviksi. Hiukset ovat pesun ja hoitoaineen jälkeen pehmeät ja kiiltävät.

Herbinan sivuilla tuotteista kerrotaan näin:

"Biohajoavassa shampoossa ja balsamissa on käytetty luomulummeuutetta, joka antaa hiuksille pehmeyttä, kaurapeptidejä, jotka kosteuttavat ja lisäävät hiusten taipuisuutta sekä hiuksia vahvistavaa vehnäproteiinia. Hellävaraisesti pesevissä ja kosteuttavissa tuotteissa on ekosertifioitu kukkaistuoksu. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön koko perheelle."


Tässä vielä kummankin INCI:


Biohajoava shampoo:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, PEG-4 Rapeseedamide, Gluconolactone, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Decyl Cocoate, Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Hydrolyzed Oats, White Water Lily (Nymphaea Alba) Root, Extract, Betaine, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Glycerin, Calcium Gluconate, Parfum, Limonene, Linalool, Citric Acid, Potassium Sorbate



Biohajoava hoitoaine:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Gluconolactone, Butyrospermum, Parkii Butter, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Sodium Benzoate, Panthenol, Hydrolyzed Oats, Betaine, Hydrolyzed Wheat Protein, White Water Lily (Nymphaea Alba) Root Extract, Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Calcium Gluconate, Potassium Sorbate


Minusta on ihanaa tehdä edullisia löytöjä ja kun sisäistää tosiasian, että kolmen euron shampoo voi olla parempi kuin kahdenkympin, aukeaa aivan uusi maailma päivittäiskosmetiikkahyllyjen välistä, ja nyt puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä, ennen olin sitä mieltä että vain kampaamotuotteet ovat minulle tarpeeksi hyviä mutta onneksi silmäni aukesivat, toki hittejä ja huteja löytyy kummaltakin puolelta!
Mutta Herbina I Love U!













Hiuksenikin tummenivat hieman, värjäsin ne Garnierin Luonnolliset Sävyt värillä 5.53 Mahonkinen Kullanruskea. Ihanaa vaihtelua, olin punaisen punaisella tukalla niin kauan, nyt haaveilen jopa vielä ruskeammasta ja kylmemmän sävyisestä tukasta.

Kuvat on lauantai -iltayöltä hieman juhlatunnemissa, siitä hassut poseeraukset :D

Mutta vaikka vaatteeni olivat jälleen tylsät, piristin niitä ainaisten korkkarien sijaan Conversen tennareilla, jotka ostin muutama vuosi takaperin SpiritStoren mega-alennusmyynnistä muistaakseni kolmella kympillä, nämä kengät oli huippuhankinta, pallokuosi ja punaiset nauhat tekevät näistä sekä persoonalliset että tyttömäiset:






Sitten, pieni lisä ehostukseen olivat turkoosit piilolinssit, innostuin taas värillisistä piilareista ja tilasin niitä useassa eri värissä Yourlenses -nettikaupasta jota voin suositella lämpimästi, linssit tulevat muutamassa päivässä postiluukusta ja linssit ovat edullisia . Olen todennut juuri Yourlensesin myymän CibaVision Freshlook -linssimerkin olevan kaikista paras ja merkin Color- ja Color Blends -linssit peittävät tummatkin silmät kuten omani ja luonnossa lopputulos on vielä kirkkaampi. Merkiltä löytyy myös laaja valikoima piilareita vaaleille silmille.

Hullaannun aina kausittain muuttamaan silmieni väriä. Heti, kun saan kamerani kuntoon eikä tarvitse räpsiä kuvia iPhonella, tulee megalomaaninen piilaripostaus, toivottavasti aivan lähipäivinä, nämäkin linssit ovat luonnossa vielä kirkkaammaat ja toivon, että uskollinen Sony DSC-H 2:ni tallentaa värit paremmin!

2 kommenttia:

  1. Kiukuttaa kun ei pysty käyttämään mitään piilareita, ajatus kokeilemisestakin pelottaa!! Mä oon myös ihan varma et ne vahingossa muljahtais mun silmän taakse, ihan satavarmasti.

    VastaaPoista
  2. Sonia:

    Pölö, ei ne sinne muljahda millään. Ainoa kerta kun olen joutunut piilarin kanssa pieneen ongelmaan, kun unohdin hönöpäissäni poistaa piilarit ennen silmämeikin pesua ja toinen oli mennyt kurttuun yläluomen alle, helposti senkin sieltä pois sai. Etsin sitä ympäri kylppäriä että mihin helvettiin se on pudonnut ja sitten aloin katselemaan, että mikäs se tuolta ripsien takaa pilkottaa :D Mutta oikeasti piilareissa ei ole mitään pelottavaa, oikean laittotekniikan oppiminen voi viedä tovin mutta kun sen oppii, niin ne saa silmään vaikka ilman peiliä. Eikä silmään tarvitse oikeastaan edes koskea, hyvälaatuinen ja tarpeeksi kostea piilari menee silmään kuin itsestään, silmä ikäänkuin imaisee sen. Joten niitä silmiä ei tarvitse ronkkia, joka tuntuu olevan monen harhaluulo. Nyt koitat vaan rohkeasti, tuolla YourLensesissä näyttäisi olevan vielä hetkellisenä tarjouksena ilmaiset postikulutkin ! :)

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.