perjantai 12. elokuuta 2011

Linssit piilossa

Piilolinssikoteloita


Ajattelin esitellä teille piilarit, jotka omistan ja kertoa niistä muutenkin pikkuisen. 

Jos idea saa kannatusta, voin jopa uskaltaa tehdä videopostauksen siitä, kuinka piilolinssi laitetaan silmään, sivupalkissa on kysely ja sen perusteella mennään.

Mutta te tiedätte, että silmäni ovat todella tumman ruskeat ja aikoinaan olin itsekin hyvin skeptinen, että pystyykö niiden väriä muka mikään piilari muuttamaan. Mutta epäilykseni olivat väärät, minäkin pystyn käyttämään kosmeettisia piilolinssejä, katsokaa vaikka:

CibaVisioin Freshlook Colorblends väri Amethyst, rakastan näitä,
sillä nämä tekevät ainoastaan ulkoreunaan tummanvioletin renkaan.

CibaVisioin FreshLook Colors värissä Violet. Harmittaa, kun kuvassa
näyttää niin samanlaiselta kuin Amethyst, sillä luonnossa silmä on oikeasti
violetti ! 

CibaVision Freshlook Colors värissä Misty Gray, nämä ovat
yhdet ehdottomat lempparit! 

CibaVision FreshLook ColorBlends värissä True Sapphire.
CibaVision ColorBlends värissä Turquise, nämä ovat vaan  niin rakkautta
ja kerran jo täällä esintyneetkin!
CibaVision Freshlook Colors värissä Green, nämä on ihan mielettömät!

 
Ja piilarineste jota käytän on iWear All-in-1 Basic, tykkään tästä nesteestä monestakin syystä,
tätä saa valtavissa 250ml pulloissa, ei lopu heti kesken. Tämä toimii niin piilolinssien säilytyksessä,
desinfioinnissa ja huuhtelussa.Piilolinsseissä muutenkin hygienia on kaiken A ja O, sillä silmät ärtyvät ja tulehtuvat todella herkästi. Kädet pestään ennen piilolinssiin koskemista ja asetetaan silmiin ennen meikkiä. Suositellaan myös käyttämään piilolinssien kanssa vedenkestävää ripsiväriä, sillä siitä ei tipu hitusia silmän ja linssin väliin, voin kokemuksella kertoa että se ei tunnu kivalta. Linssi myös vanhenee käyttöahkeruudesta riippuen, mutta kuukausi  on suositus. Itse olen kyllä käyttänyt reilusti ylikin kuukauden linssejä, jotka ovat olleet vain satunnaisessa käytössä ilman mitään ongelmia.

Myös siitä on huolehdittava tarkkaan, että neste jossa linssi kotelossaan lilluu, on puhdasta ja sitä on tarpeeksi että linssi ei kuivu koppuraksi. Tästäkin on kokemusta. 

Käytin ennen Crazy Lenses -merkkisiä linssejä, etenkin kokomustia sellaisia ja haaveilen tässä hieman taas mustista linsseistä, ne ovat niin makean näköiset minulla.

Mutta, en voi kuin suositella näitä CibaVisionin FreshLoook -värilinssejä, heillä on laaja kokoelma linssejä myös vaaleille silmille ja linssi on silmässä niin mukava ja pehmeä, että sen olemassaolon unohtaa. Crazy Lensesin linssit ovat jotenkin...kovia.

 Taisin jo aikaisemmin suositella, mutta kerta kieollon päälle, YourLenses on todella hyvä ja edullinen kauppa ostaa linssejä. Paketti tulee parissa päivässä ovelle!

PS. Hitsi, Blogger söi taas kuvanlaadun ihan täysin, mutta tosiaan, näitä värillisiä saa myös vahvuuksilla ja
nämä ovat mielestäni niin hauska tapa muuttaa ulkonäköään. Täyty tunnustaa, että tilasin vielä parit eri väriset ahneuksissani, mutta niistä lisää myöhemmin! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.