maanantai 15. elokuuta 2011

Bloggaushaaste, Unelmieni kahvila.

Bloggaushaaste -blogissa oli taas niin ihana haaste, että en voi olla osallistumatta.

Millainen olisi unelmieni kahvila? Kun kerran saa mielikuvitus lentää, niin annetaan lentää kunnolla!

Ensinnäkin, se olisi sisustettu rokokoo -henkeen, ajan hengen seurustelusalongiksi, niinkuin vaikka näin:Tahtoisin sinne samaa henkeä, kuin Sofia Coppolan ohjaamassa Marie Antoinette -elokuvassa. Paikka olisi ennenkaikkea rauhallinen seurustelukahvila, jossa musiikki soisi vaimealla ja asiakaspaikkoja olisi vain kohtuullisen pieni määrä. Tarjoilupuoli taas näyttäisi tältä:


Kauniita leivoksia kauniilta posliiniastioilta ja kauniisti esillepantuina. Paikassa tarjoiltaisiin vain laadukasta luomukahvia ja -teetä. Tee- ja kahvivalikoima olisi laaja. Hintataso olisi kohtuullinen, ei mitään kiskurihintoja. Leivokset tehtäisiin itse paikan päällä tai tilattaisiin pieniltä leipomoilta. Kahvila  voisi tarjoilla myös aamiaista, tuoreita croisantteja, karjalanpiirakoita ja vastapuristettua tuoremehua. Myös suolaisia leivonnaisia voisi olla listalla, fetapiiraita ja muita herkkuja.

Kahvilassa voisi olla muutama pieni yksityinen loossi niille, ketkä tahtovat viettää aikaa kahden kesken. Kahvilassa olisi myös aina pöydissä tuoreita kukkia, ruusuja ja liljoja. Iltahämärällä kahvilan pöytiä valaisisivat kynttilät kauniissa kyntteliköissään.

Paikassa olisi pöytiin tarjoilu ja laskun  mukana saisi aina sydämenmuotoisen karamellin.

4 kommenttia:

 1. Mä olisin tuolla vakioasiakas, olis aivan ihana!! :) Ite tekisin jonkin fiftari-tyylisen kahvilan.. En tosin sais sitä ikinä avattua, kun kaiken pitäis olla justiin eikä melkein.

  VastaaPoista
 2. Tämä oli ihana postaus. Minulle tuli unelmien kahvilasta mieleen Tallinnan kahvilat, siellä niitä riittää :) Ihanan rennosti ja tunnelmallisesti sisutettuja ja edullisia, leivoksia on varaa syöpötellä vaikka useampi päivässä :D !
  Sinulle olisi blogissani makea tunnustus & haaste:
  http://sinistapintaa.blogspot.com/2011/08/makea-tunnustus-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Ei ihan kaikkia vaatimuksiasi täytä, mutta kannattaa katsastaa Cafe Cabriole Porvoossa, jos sinne päin joskus satut. Siellä soi taustalla klassinen musiikki, ikkunat ovat isoja, heillä on hyvä hinta-laatusuhde annoksissa ja mikä houkuttelevinta: kakkutiski, jossa on valikoimana noin parisenkymmentä erilaista kakkua.

  http://www.cabriole.fi/index.htm

  /Anskuli

  VastaaPoista
 4. Mirimë:

  Fiftarikahvila olisi kanssa makea. Tiedän kyllä tunteen, että kaiken pitää olla just eikä melkein, kun on tuota perfektionistin vikaa. :/

  hellin:

  Osallistun haasteeseen mahdollisimman pian ja kiitos tunnustuksta <3, olen ollut hurjan kiireinen ja olen edelleen, mutta haastepostaus on tulossa! Voi, Tallinna on kyllä ihana kaupunki! :)

  Anonyymi:

  Tuo täytyy ehdottomasti pitää mielessä, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.