torstai 23. kesäkuuta 2011

Loistavia ja edullisia

Nyt voisi olla hyvä hetki palata Pirkka -asioiden äärelle. Ostin tosiaan kolmisen viikkoa sitten nämä:


Nyt kun olen käyttänyt näitä sen pari viikkoa, ajattelin jakaa kanssanne näistä enemmän ajatuksia ja huomioita, kuten aikaisemmin jo lupailin:

Pirkka Q10 Silmänympärysvoide:


(Aqua, Decyl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin,Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Persea Gratissima Oil, GlycerylStearate SE, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate,Panthenol, Allantoin, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose,Niacinamide, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Methylparaben,Propylparaben, Polyacrylate 13/Polyisobutene/Polysorbate 20, SodiumHyaluronate, Ubiquinone)



  • Tuubi on iso, 15ml,  mikä on hyvä juttu, ei tarvitse heti ostaa uutta sillä minulla on superkuivat silmänaluset ja niiden nättinä pitäminen vaatii rutkasti rasvaa. 
  • Aivan todella hyvin kosteuttavaa ja hyvin imeytyvää.
  • Tuoksuton ja käy varmasti vielä herkemmällekkin iholle.
  • Tämä SY -voide on puhdasta rakkautta kaikin puolin, niin edulliselta hinnaltaan kuin ominaisuuksiltaan ja sisällöltään.
  • Vaikka lutraa reilummallakin kädellä niin ei turvota yhtään.

Pirkka Q10 Päivävoide:

(Aqua, Cetearyl Isononanoate, Octocrylene, Glycerin, Glyceryl Stearate,Diethylhexyl Adipate, Coco-Caprylate/Caprate, ButylMethoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Panthenol, C12-15Alkyl Benzoate, Tocopheryl Acetate, Cyclopentasiloxane, Sodium StearoylGlutamate, Sodium PCA, Lecithin, Sambucus Nigra Extract, GlycerylOleate, Phospholipids, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Gel,Cyclohexasiloxane, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Ascorbyl Palmitate,Carbomer, Ubiquinone, Tocopherol, Xanthan Gum, Alcohol, TetrasodiumEDTA, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate,Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin,Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alcohol Denat., CitricAcid, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydoxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid,Dehydroacetic Acid)

  • Voide on Anti-Wrinkle, mutta koska olen vielä suhteellisen rypytön, on paha sanoa siloittaako ryppyjä.
  • Tuoksuu todella miellyttävälle.
  • Pakkauksessa kerrotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille, mutta uskoisin tämän olevan paras pintakuivasta sekaihoon, kovin rasvaiselle iholle en tätä suosittelisi.
  • Imeytyy nopeasti, joten sopii meikin alle.
  • Ei jätä monien halpisvoiteiden tapaan ihon pinnalle rasvaista kalvoa.
  • Pehmentää ja kosteuttaa mukavasti, saattaisi talvivoiteeksi olla minulle liian kevyt mutta näin kesällä ajaa asiansa mainiosti.
  • Hinta on n.5 €, joten hintaansa nähden taas todella mainio voide. 

Pirkka Q10 Yövoide

(Ainesosat:Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin,Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter,Panthenol, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Glyceryl StearateCitrate, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima Oil, Lecithin, GlycerylOleate, Triticum Vulgare Germ Extract, Carthamus Tinctorius Oil,Propylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Glycine Soja Seed Extract,Dimethicone, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, SodiumHyaluronate, Ubiquinone, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, BenzylBenzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol,Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citric Acid,Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid)



  • Voide lunastaa purkin kyljessä olevan lupauksensa karitevoista, se löytyy incin alkupäästä eli sitä on oikeasti tuotteessa enemmän kuin mikroskooppinen määrä. 
  • Myös tämä tuoksuu miellyttävälle.
  • Ihoni on pitänyt tästä voiteesta todella paljon, aamuisin kasvojen iho on ollut ihanan pehmeä ja kosteutetun tuntuinen.
  • Tämän koostumus on jännän ilmava, mutta kuitenkin paksu, hiemankuin vartalovoiteen ja -voin risteytymä.
  • Myös tämä maksaa sen n. 5 € ja myös tämä on siihen hintaan aivan naurettavan hyvä!

Yhteenveto:

Jokainen tuote on todella hyvä. Jos näiden sisältöä myytäisiin esimerkiksi Biothermin tai Cliniquen purkeissa, moni käyttäisi näitä varmasti aivan tyytyväisenä. Kyljessä lukeva "Pirkka" saa harmillisen monen jättämään nämäkin helmet kaupan hyllylle. Näissä on vielä sekin mainio puoli että todella monen, myös minun, lähikauppa on K-Kauppa joten kosteusvoideostokset hoituvat ruokaostosten mukana eikä tarvitse lähteä erikseen vielä toiseen kauppaan pyörimään. Kaikenkaikkiaan, aion aloittaa taas kerran superhyviä halpissarjatuotteita käytettyäni vielä kovaäänisemmän kampanjoinnin sen puolesta, että ihmiset oikeasti tietäisivät mihin rahansa laittavat. Näidenkin Pirkkojen sisältö on jokaisen tuotteen kohdalla huimasti parempi kuin monessa, monessa kalliimmassa voiteessa. On uskomattoman typerää maksaa vain brändistä, jos edullisemmin saa parempaa.



Nyt kysynkin teiltä, oletteko tutustuneet Pirkan ihonhoitotuotteisiin? Onko teillä muita halpis -suosikkeja?

6 kommenttia:

  1. Yhdessä vaiheessa käytin pirkan muotoilusuihketta hiuksille, ja pakko todeta että se on parasta mitä oon käyttänyt :D hintaa sillä tais olla jotai 3-4e. Aivan turhaa siis käyttää euroja tuotteisiin missä loppujen lopuksi se merkki vain maksaa! :D

    VastaaPoista
  2. Roosa-Maria:

    Täytyykin testata sitä muotoilusuihketta, Pirkan hiuslakkaa oon joskus lainannut äidiltä ja se oli ainakin ihan pätevän oloista! Ja oikeassa olet, juuri tuossa taas luin että Lancomen (Jonka L'oreal omistaa) ja L'oreal Parisin naamarasva on samaa tavaraa, erona hajuste ja useampi kymmenen euroa! :O Näin sitä koitetaan kuluttajaa höynäyttää :D

    VastaaPoista
  3. Mä olen halunnut jo pitkään kokeilla tuota Pirkan silmänympärysvoidetta. Ja nyt aion, jos se on kerta todellakin noin hyvää! :)

    VastaaPoista
  4. Pupu:

    Käy ihmeessä ostamassa, näin ihanan kosteuttavaa ja samalla hellävaraista voidetta saa hakea, etenkin tuohon muutaman euron hintaan! :) Olisin valmis maksamaan tästä enemmänkin rahaa !

    VastaaPoista
  5. Olen ihan rakastunut Erisaniin. Yksinkertaisia suht lyhyitä incejä, ei ole hinnalla pilattu ja ihoni tuntuu tykkäävän kovasti. En ole toisaalta oikein ikinä raaskinut (eikä ole ollut rahaakaan) ostaa kalliita merkkituotteita selektiivisen kosmetiikan puolelta mutta semiselektiivistä on tullut joskus hankittua. Noh, Mary Kay-kokeiluni oli kallein ihonhoitosekoiluni ikinä enkä todellakaan tule toistamaan. Laitanpa nuo Pirkat korvan taakse, en ole tutustunut noihin aikaisemmin.

    Ai niin, olen taas uudestaan hurahtanut "keittiökosmetiikkaan" eli läträän mielelläni omat naamioni keittiön kaapeista löytyvistä aineksista. ;-D Hauskaa, edullista ja todellakin toimivaa sekä ihoystävällistä.

    VastaaPoista
  6. Mohn:

    Itse olen tykännyt siitä Erisanin käsivoiteesta ihan hirveästi! :)

    Itse rakastan myös tuota keittiökosmetiikkaa, siitä on tulossa oma postauskin. Juuri eilen kuorin ihoni kahvinporoilla ja hunaja on mitä paras tehokosteuttaja, samoin oliiviöljy!

    Ehdoton vinkki kuiville käsille ja kynsille on liotella niitä oliiviöljyssä niin kauan kuin vaan jaksaa, 15-20 min riittää jo hyvin kuitenkin. Etenkin saunan lämmössä kun lilluttelee, niin haperokynnet on tiessään. Toimii kyllä ilmankin saunaa hyvin! :)

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.