lauantai 2. huhtikuuta 2011

Punapäät ei pääse taivaaseen.

Hittolainen että osaa ihmisellä olla liikaa tekemistä enkä ole pariin päivään ehtinyt lainkaan istumaan alas ja näpyttelemään postausta, sorry!

Mutta täällä taas ja hiuskriisin kera. Tykkään kyllä mun tukasta tämmöisenä, tai siis tykkäsin ennenkuin väri haalistui. Punaisessa aion pysyä, mutta nyt mieleni halajaisi muutamaa astettaa vaaleampaa ja enemmän kupariin/oranssiin menevää sävyä tai jopa oikein punaista-punaista mutta kuitenkin oranssiin päin taittuvaa. Ja kun kuitenkin olen ensiviikolla aikeissa värjätä harmaanvaalean tyvikasvun pois, niin samalla vaivalla vaihdan sävyä. Olen kaavaillut jotain tämänlaista:


Jokainen on omalla tavallaan ihana. Etenkin kirkas punainen vaatii vaan melkoisesti työtä että sen saa pysymään kauniina. Eli suoraväriä. Viihdyn kyllä taas pitkästä aikaa punatukkaisena, ennätys mustahiuksisena on ollut parisen vuotta putkeen mutta jotenkin aina palaan punaiseen. Tässä hieman omaa punapäähistoriaani vuosien varrelta:

2009 

 2009

2010 

 2006
 2005

2007

3 kommenttia:

 1. TIS-

  .... Ei kun siis hienoja hiuksia ^^'!

  VastaaPoista
 2. Giant boobs attack!

  (Mietin näitä kuvia julkaistavaksi selaillessani että kehtaanko laittaa moisen tissivakokuvan mutta sitten ajattelin että antaa mennä, tissit on kiva juttu! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kampaajalla värjäyttämässä hiuksistani kirkkaanpunaiset jotka näyttää vähän oranssihtavilta, ja ostin colormask pepper nimistä hoitoainetta joka sävyttää (värjää). Sitä kun laittaa shampoon jälkeen niin pysyy punaisena monta päivää, ja taas uudelleen. Purkin hinta jtn 15e ja tuotteita myyvistä kampaamoista saa, suosittelen :)

   Poista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.