keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Parempia päiviä

 Huomasin jo alustavasti sivupalkkiäänestyksen perusteella, että vaate- sekä asustejutut saattaisivat kiinnostaa. En ota vastuuta jos tylsistytte kuoliaaksi, mutta tässä tätä nyt olisi, jopa muutamalta eri päivältä! Rakas kamerani on rikki ja korjattavana, toivottavasti se saadaan elvtetettyä. Sen aikaa joudutte tyytymään iPhone -kuviin.




Kuten sanottu, en ole kauhean mielikuvituksellinen pukeutuja. Kesällä vaatteiden kriteereinä on tasan kolme asiaa; suojaa tarpeen mukaan auringolta, on mukava päällä (sisältää sen ettei vaate tukehduta kuumuuteen) ja nättiys.

Näyttää kuin olisin raskaana vaikka oikeasti se on toppi joka lörpöttää vatsasta :D








Tämä luonnonvaalea pitsibolero on kätevä, se on söpö ja suojaa herkkää nahkaani palamiselta. Se on ostettu Seppälästä viimevuonna, jostain jämäalennusmyynneistä, tykkään siitä todella paljon. Läpikuultava  pitsi on muutenkin minun juttuni etenkin kesäisin, kuten huomata voi myös tummansinisistä pitsilegginseistä. Ne ovat myös Seppälän alekorista, varmaan jo pari vuotta sitten ostetut. Sain muuten juuri uudet samanlaiset. Kuvassa näkyvät yksilöt ovat haarovälistä niin rikki, etteivät ne kelpaa enää puettaviksi kuin shortsien kanssa. Shortsit ovat Lindexiltä, minulla on muuten melkoinen kokoelma shortseja vaikken muuten niin housuista perusta. Lyhyet shortsit ovat kiva hameenkorvike. Toppi on ikivanha ja taitaa olla GinaTricotista ja huivi taas kirpputorilta. Olen kesäisin myös huivien suuuuuuri ystävä, saan auringonpistoksen alta aikayksikön ja muutenkin ne helpottavat sekä nopeuttavat hiustenlaittoa huomattavasti. Sekä suojaavat hiuksia (sekä hiusväriä!) auringolta muutenkin. Niillä saa myös kivaa ilmettä asuun huivin väriä vaihtamalla, omistan niin järkyttävän kasan erivärisiä, -mallisia, -materiaalisia ja -kuvioisia huiveja että pyörtyisitte jos näkisitte sen määrän.

Kaulassa killuva rihkamakoru on muistaakseni Indiskasta ja korvakorut ovat ystävättären antamat. Varpaissa on siniturkoosia halpislakkaa, BeautyUk -merkiltä. Sävyn nimeä en tiedä, sitä ei lue pullossa. Sormenkynnet on lakattu Maybelline New York Forever strong -viininpunaisella lakalla Midnight Red.  Korvan takana oleva voikukka on kyseiseltä pihamaalta nyppäisty.


Joo on ne sätkävehkeet, pätkätyöläisen elämä on joskus hieman nollabudjettista :D





Asusteena myös mustelma ranteessa, hankittu fillarilla koheltamisesta.






Seuraavissa kuvissa taas mennään Näsinkalliolla myöhään perjantai-iltana. Olin hieman hutikassa, se saattaa näkyä naamasta.




Harmaa bolero/mikälie on yksi uusia suosikkivaatteitani. Löysin sen käyttämättömänä jokin viikko sitten Bonus Kirppikseltä. Se on Seppälän Reflex -mallistoa. Uskomattoman kätevä vaate ja oi kuinka mukava päällä. Juuri tuollaiset vaatteet ovat parhaita. Monikäyttöinen, sopii kaiken kanssa ja lämmittää kesäiltoina takin sijasta. T -paita on H&M:n perusmusta peruspaita. Niitä ei ole koskaan liikaa. Tykkään löysistä yläosista ja istuvimmista alaosista. Ostan usein tahallani kokoa liian isoja paitoja, koska pidän siitä että paita hieman "roikkuu". Tässä asussa ei kyllä alaosakaan ole niin istuva. Tummanruskeat täyspuuvillaiset haaremihousut ovat myöskin löytö Seppälän alerekistä joskus pari vuotta sitten. Haaremihousut ja shortsit ovat ainoa poikkeus, jonka teen housujen suhteen. Etenkin pyöräillessä ne ovat huomattavasti mukavammat kuin minihame, ellei tahdo kaiken kansan näkevän alushousujaan. Nämä ruskeat yksilöt ovat materiaalinsa vuoksi uskomattoman mukavat päällä ja mukavan vilpoiset helteillä.

Aurinkolasit ovat muuten myös Seppälästä. Mutta ne ovat nyt jo edesmenneet. Ostin nuo viime kesänä ja rikoin lauantai-sunnuntai -välisenä yönä. Ostan aina halpoja pilipaliaurinkolaseja juuri siksi, että koska olen hajamielinen koheli, hukkaan ja rikon niitä jatkuvasti. Jos minulla olisi monen sadan euron Diorin arskat, en uskaltaisi varmaan käyttää niitä ikinä. Tai sitten istuisin niiden päälle vahingossa.





Näiden haaleanharmaiden niittisandaalien merkistä ei ole mitään käryä, nämä ovat viimevuotinen löytö Bonukselta. Maksoivat muistaakseni 2 €. Mutta sievät, hyvät jalassa ja silti persoonalliset jalkineet.

Sitten vielä kirsikkana kakussa, TheVappulook 2012:




Hauska sattuma että minulla on samat legginsit kuin viimelauantaisissa kuvissa. Omistan minä muitakin leggareita mutta tykkään näistä vaan niin paljon. :D

Kuvissa päälläni oleva laivastonsininen bleiseri on H&M:n alerekistä, omistan samanmallisen myös oranssina. Tämä sininen yksilö on ollut koko kevään yksi ehdottomasti käytetyimpiä vaatekappaleita minulla. Ihana monikäyttövaate, käy arkeen ja juhlaan ja kullanväriset napit tuovat jakkuun kivaa särmää. Malli on myös todella hyvä, istuu kuin valettu ja on sopivan pitkä. Inhoan sitä, että jakku on liian lyhyt. Se ei vaan näytä hyvältä, ainakaan minulla. Helman pitää ulottua reippaasti takapuolen puolelle.

Päällä on myös farkkushortsit, mutta en mene nyt vannomaan ovatko ne samat Lindexin shortsit kuin aiemmissa kuvissa vai eivät. Vapusta on jo senverran aikaa, että en vaan muista. Alla on H&M:n musta perus pitkähihainen yksinkertainen paita. Kengät eivät näy kuvissa, mutta kyseessä on punaiset ballerinat.

Korvissa killuvat jättikirsikat ovat lahjaksi saadut, taitavat olla nekin Seppälästä. Muovinen kuohuviinilasi taas oli tuttavalta saatu Sen sisältö nousi hieman päähän illan kuluessa sekä minulle että kuvaajalle, siksi kuvien taso on heikonlainen.

Yleisön pyynnöstä myös jatkossa on luvassa enemmän vaatejuttuja. Kun sivupalkissa oleva KYSELY päättyy, teen siitä yhteenvedon ja otan samalla opikseni. Kiitos jo vastanneille ja toivottavasti ihmiset jaksavat klikkailla lisää sitä!


2 kommenttia:

  1. Tykkään noista haaremihousuista! Tulee mieleen vanhanaikaiset "bloomerit", jollaisia olen haikaillut. :)

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.