maanantai 28. toukokuuta 2012

DKNY Delicious Night

Donna Karan New Yorkin DKYN - tuoksut lienevät jokaiselle hajuvesien ystäville tuttuja, varsinkin se vihreä omenapommi. En itse koskaan ole kummemmin perustanut tämän merkin tuoksuista, mutta nyt koin positiivisen yllätyksen. Nimittäin tämä sisariensa lailla epäkäytännöllisessä pyöreässä pullossa tuleva tuoksu on aikas ihana. Sain tämän lahjaksi, tai oikeammin kotiutin tämän ihmiseltä joka ei tästä pitänyt, aivan sokkona.
Ensimmäisellä nuuhkaisulla tulee mieleen mustikka. Ja mustikka tuoksuu nenääni vielä voimakkaasti tuoksun jo haihtuessa iholta. Netistä tarkasteltua kuitenkin nenäni ilmeisesti huijaa minua, sillä mustikkaa ei tuoksussa oikeasti ole. Tuoksun alkutahdeissa on pomeloa, inkivääriä, karhunvatukkaa sekä freesiaa. Sydämessä tuoksuu iiris, jasmiini sekä orkidea ja pohjatahteina amber, suitsuke, mirha, patsuli ja vetiver. En ole varma, miltä karhunvatukka tuoksuu mutta ehkä se on juurikin se, joka tuo mustikan minun mieleeni.

Tuoksu on alussa marjainen ja hieman raskas, jopa tunkkainen mutta sitä ei pidä säikähtää, tuoksu pehmenee nopeasti iholla naiselliseksi, syväksi ja lempeäksi kokonaisuudeksi. Vaikka tuoksun nimessä viitataan yöhön, mielestäni tämä tuoksu sopii vuorokaudenaikaan kuin vuorokaudenaikaan.Tuli kuvaan myös tommonen photobombaaja jota kiinnosti mitä kummaa minä teen.


Ja kenelle tuoksua suosittelisin? En ihan nuorelle tytölle ainakaan. Tämä on paljon "aikuisempi" kuin DKNY:n muut tuoksut, toki perustan tämän mielipiteen vain satunnaisille nuuhkaisuille joita ohimennen olen eri kauppojen hajuvesihyllyillä vuosien saatossa harrastanut. (Ja siltä omenapommilta, Be Deliciousilta tuskin kukaan on voinut välttyä. Vaikka ei osaisi yhdistää nimeä ja tuoksua, haistaessaan luulen monen kuitenkin muistavan haistaneensa sen ennenkin!)

Voisin suositella tätä kenelle tahansa täysi-iän ylittäneelle naiselle, ihan juuri ja juuri 18 -vuotiaille kuitenkin vain iltakäyttöön. Tuoksu sopii elegantille, mutta ei itseään liian vakavasti ottavalle naiselle. Naiselle, joka saattaa desingkengät jalassa ottaa kulmabaarissa kursailematta hanaoluen. Tuoksua kuvataan energiseksi, viipyileväksi ja vietteleväksi ja jopa teräväksi.

Ja jotta postauksessa ei olisi liian vähän kissoja, niin tässä näette miten meillä lämmintä iltapäivää vietettiin parvekkeella:


Alimmassa kuvassa mun keskeneräinen parvekepuutarha. Kasvaa tällä hetkellä laventelia että värinokkosta. Siis yrittää kasvaa. :D Kuvissa poseeraa myös Sandy. Ja Sandyn häntä. Se on kesän merkki kun kissat linnoittautuu parvekkeelle.

8 kommenttia:

 1. No älä :D Kissat on kaikki parvekkeelle suurin piirtein ennen, ku ite ehdit ees avata sen ovea! :D

  Meidän Laku näyttää ihan teidän Sandylta ja Laku on myös tosi pieni pojaksi, vähän päälle kolme kiloa. Sanotaan sitä miniatyyrikissaksi ja kaikki luulee sitä tytöksi tai pennuksi, hah. Myöskin höpisee, huutaa ja seuraa ja vaikka mitä ihan hirveästi, oonkin miettinyt onko siinä ja Leossa vähän siamilaista mukana, edes vähän. Kun taas Rambo ja Zorro on niin pyöreänaamaisia perusmaatiaisia kuin olla ja voi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tutulta kuulostaa, Sandy on paljon siskoaan Mandya (joka on bannerissa) puheliaampi. Etenkin aamuisin kun odotellaan aamupalaa juttua riittä. :D Ja sitten se huutelee parvekkeella linnuille.

   Mä puhun noita kanssa mikrokissoina, koska toi Mandy painaa vajaat kaksi kiloa. Ja nämä ovat neljävuotiaita. Se on ikuinen pentu, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

   Niissä saatta hyvinkin olla siamilaista, koska just pieni koko ja se, että usein jos isä on eri rodun naamiokissa, syntyy mustia pentuja. Pieniä sellaisia. Ai että, mun niin tekis mieli hankkia näille pikkuveli. Olen himoinnut Venäjänsinistä niin kauan. Ne on upeita otuksia. Tiedä sitten miten etenkin Mandy siihen suhtautuisi, se kun on mun lellivauva ollut koko ikänsä. Varmaan ratkeais mustasukkaisuudesta jos taloon tulisi oikea kissavauva :D

   Poista
  2. Hitto kun en nyt osaa kirjoittaa selkeästi, niin sun kissoissa saattaa hyvin olla tosiaan toi siamilaisperimä myös koska kuulostaa niin samalta kun mun kissat. Toi puheliaisuuskin on siamilaisten juttu :D

   Poista
  3. Sitten muuten googlaappa kun joudat sellainen kissarotu kun American Bombay. Hämmentävää yhdennäköiyyttä. Näiden mun neitien alkuperä on todella epäselvä, mutta eläinlääkäri sanoi että ovat puoli-siamilaisia. Mutta jos se olikin väärässä ja nää on noita Bombayta :D

   Poista
 2. Joo mä googlailen :) On mullekin eläinlääkäri Lakusta ja Leosta sanonut, ettei taida ihan maatiaisia olla, vaikka semmoisina ne mun luo tuli. Ne on nyt kolmen vanhoja. Rambo ja Zorro vuoden (ja nää on veljeksiä keskenään). Hyvin kaikki neljä tullut alusta asti toimeen, ei mitään ongelmaa :) Ei edes Lakun kanssa, joka on se sylivauva :)

  VastaaPoista
 3. Entä jos ne on samasta paikasta. :D En mä edes tiennyt mitä olin ottamassa kun nämä adoptoin puolen vuoden ikäisinä Järvenpäästä. Mulle ilmoitettiin että on kaksi nuorta mustaa kissalasta vailla uutta kotia ja kun nämä saapuivat tänne Tampereelle, olin ihan myyty. Niin sieviä pieniä siroja tyttöjä. Odotin että sieltä tulee kaksi maatiaisrötkälettä mutta tulikin kääpiökissoja. :D

  VastaaPoista
 4. Laku ja Leo on tullut meille Vantaalta, Rambo ja Zorro Kotkasta. Eli ehkei samasta paikasta :)

  VastaaPoista
 5. Hei,
  sinulle olisi pieni haaste blogissani!

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.