maanantai 14. toukokuuta 2012

Ja näin...

...sai blogi uuden ulkoasun!  :)

Kiirettä pitää mutta yritän ehtiä päivittämään mahdollisimman pian!

11 kommenttia:

  1. Muuten kiva, mutta neonvihreänkeltainen vähän ottaa silmiin :D

    VastaaPoista
  2. Mä oon jo pitkään lukenut blogias ja se on aivan ihana ja sä olet aivan ihana <3 Kiitos siis blogistasi, se saa aina hyvälle mielelle :) Lisäksi, kun kosmetiikka on lähinnä sydäntä, niin mikäs sen parempaa kuin luskella meikkiblogeja!

    VastaaPoista
  3. Niin ja lisäksi meidän neljä musta kollikissaa lähettää teidän kissoillenne terveisiä :) Meitä yhdistää myös sama sukunimi ja rakkaus tatuointeihin ja lävistyksiin. Sekä mustaan väriin! (Tosin mä oon siihen päästä varpaisiin melkein ja musamakukin painottuu synkempään ja raskaampaan.) Meikä on myös kalpea kuin lakana (täydellisin meikkivoidesävy on Grimasin G0.) Kivoja ja hassuja yhteensattumia! Lueskelin juuri sun aiempia postauksia, ihan blogin alkupuolilta, kun en niitä ollutkaan lukenut. Kiitos siis vielä blogistasi! :)

    VastaaPoista
  4. Niin ja meinasin jo alkaa kommentoida kaikkiin vanhoihin kirjoituksiin omia kokemuksia tuotteista jne, mutten sitten kehdannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä lämmittää nyt pienen bloggarin sydäntä. <3 Minä kyllä kai eroan ulkonäöltäni hyvin pitkälle muista meikkibloggareista, paria poikkeusta lukuunottamatta.

      Se Grimasin G0 on kyllä sopiva sävy myös minulle, mutta itse en niin ole vahapohjaisten meikkivoiteiden ystävä vaan tahdon mahdollisimman kevyttä, eli mineraalimeikkejä. Onneksi niissä on laaja valikoima sävyjä meille lakanoillekin :D

      Täältä meidän tytöt lähettää terveiset pojille takaisin, pupukin halusi lähettää terveiset sinne!

      Arvaa muuten, mä kuuntelen todella synkkää musiikkiakin. Vaikka se ei päällepäin ehkä näy. Eli todellakin hassuja yhteensattumia. :D

      Pelastit mun paskan päivän tällä kommentillasi, kiitos siis siitä. Toivottavasti viihdyt lukijana jatkossakin. :) <3

      Poista
  5. Hih kiva kuulla :) Ja toki pysyn jatkossakin lukijanasi, ehdottomasti!

    Siis itse en tuota Grimasin G0:aa pysty käyttämään yksisteen, koska ei levity hyvin ja kuivattaa ja mullakin atopia, mutta sekoitan sitä heleyttävään voiteeseen (Lumene), niin sitten toimiin. Myöskin BB Creamista Misshan 13 on iha täydellinen sävy ja siinä on korkea suojakerroin mistä suuri plussa, suosittelen jos eBayn maailmaan pääsee! Mineraalit ei mun iholle käy, kuivat kohdat korostuu tosi paljon ja kutittaa ihan järkyttävästi ja oon testannut monet mineraalit, enää en uskalla. Pitääkin testata Lumenelta taas Hydra Drops, tullut takas ja sävyä 0! Arvaa korpeaako, kun monet meikkimyyjät on yrittänyt saada mua ostamaan liian tummaa meikkivoidetta tai itseruskettavaa, jotta näyttäisin kuulemma vähemmän ruumiilta :D Oon vaan sanonut "Ei kiitos, tahdon näyttää ruumiilta" JA kyse ei ees ole siitä, että oisin liian kalpea vaan, kun on näin kalpea niin on. En sentäs vitivalkoista meikkipohjaa käytä, se ois jo liioittelua. En siis ole goottikaan vaan metallisti (kuuntelen black- ja deathmetalia). Liian tummalla pohjalla näytän vaan siltä, kun ois maski naamassa, haha :D

    Jatkahan bloggailua samaan malliin <3 Käyn melkein päivittäin kurkkimassa oisitkos taas päivitellyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Arvaa korpeaako, kun monet meikkimyyjät on yrittänyt saada mua ostamaan liian tummaa meikkivoidetta tai itseruskettavaa, jotta näyttäisin kuulemma vähemmän ruumiilta :D"

      Ai että mä tiiän tän tunteen! "Mutkun mä HALUAN OLLA KALPEA!" :D Tunnen kyllä niitäkin, ketkä vetävät sen Grimasin lumenvalkoisen pakkelin naamaan ja kaula paistaa normaalin värisenä. Ihankun olis klovnimaski naamassa. Brrr.

      Minäkin muute kuuntelen black metalia, death ei niin iske. Toinen rakkaus on EBM. <3 Ei vaan näy ulkonäöstä, että parhaillaankin raikaa Hocico. :D


      Atopia on kyllä ärsyttävä vamma. Mulla mineraalit on auttaneet siihen, ihme kyllä. Toki olen hc-kosteuttaja, talvisin vedän yöksi naamaan kerroksen manteliöljyä ja ympäri vuoden lutraan rasvoilla. Kilon pönikkä aptkeekista Abobasea on varmaan sullekin atoopikkona tuttu kaveri. :D Mutta kasvojeni iho ei oo koskaan voinut niin hyvin, kuin nämä muutamat vuodet, kun olen mineraalipohjia käyttänyt. Ainoa kriteeri niissä on, ettei niissä saa olla vismuttia. Siitä tulee paha allerginen reaktio.

      Yks hyvä kikka muuten mineraalien kanssa on se, että jos naamaa alkaa kuivaamaan, lantraa suihkepulloon 50/50 kosteuttavaa kasvovettä ja kraanavettä ja suihkii sitä tarpeen mukaan kasvoille. Se tasoittaa aika hyvin kuivat kohdat.

      Ja jatkan minä bloggailua, nytkin tuolla on mm kaksi uutta tuoksua joista pitäisi rupatella ja vaikka mitä muuta. Ja postaustoiveita otetaan kyllä vastaan. :) <3

      Poista
  6. Mä kuuntelen metallin lisäksi myös grindcorea ja goregrindiä, ne on myös suuri rakkaus täällä ja bändipaitoja löytyy jo varmaan lähemmäks viisikymmmentä ja levyjä hitosti. Miehen kanssa samanlainen musamaku niin ei tuu kiistoja ja kiva käydä yhdessä keikoilla ja me myös tehdään musiikkia (jopa yhdessä) :) Eihän sen musamaun tartte mitenkään päälle päin näkyäkään, ei tosiaankaan!

    Atopian kanssa tottunut elämään ja joskus sen kans on jopa tosi helppoakin, varsinkin kesällä, kunhan muistaa suojakertoimet. En mä silti uskalla tuota mineraalia kokeilla, oon jo pian 29v, korostaa vaan alkavia ryppyjä :D Ikinä näyttänyt näin hyvältä iho kuin tämän Misshan kanssa. Jep öljyjä mäkin käytän, niin kasvoille kuin kropalle ja muutenkin hajusteettomia ja herkän ihon tuotteita. Joudun olemaan tuoksujen kanssa varovainen ja tarkka, koska mulla on hajusteallergia, joka on tosi paha, lisäksi migreeni ja astma. En voi siis nauttia tuoksuista. Piatsi joistakin shampoista ja hoitiksista, mutta iholle en varsinkaan voi pistää mitään tuoksuvaa, alkaa hirveä kutina, punoitus ja näppylät. Nää allergiajutut on kyllä persiistä. Mä joudun syödä allergialääkettäkin ympäri vuoden. Toki tämänkin kanssa oppinut elämään.

    Ai niin ja meitä yhdistää myös syömishäiriötausta. Tosin itse sairastan anoreksiaa vieläkin jollakin asteella tai aika pahallakin ja oon ollut pitkissä sairaalahoidoissa useasti, sairastuin jo ala-asteella, nyt sairautta takana 20 vuotta. Mutta silti hengissä ja voin nyt hyvin sentäs, oon normaalipainossa, mutta psyyke vielä vähän sairas ja herkkä, jos niin voi sanoa. Jäänyt myöskin pysyviä sairauksia/komplikaatioita anoreksiasta. Mutta en saa oikein enää apua mistään, kun kuulemma liian kauan sairastanut, joten nyt pärjäilen omillani ja oon pärjännytkin. Olen vertaistukihommissa Syömishäiriöliitossa ja se on tosi tärkeä juttu mulle! Onneksi on mies, ystävät ja nuo kissat <3 Ilman ei jaksaisi taistella. Kiitos siis aivan kaikesta mistä olet kertonut <3 Enkä häpeä lainkaan mitenkään puhua tästä, niin sujut sairauteni kanssa. Tämä nykyajan kauneusihanne on sairas ja raastava, koita siinä sitten parantua...Ja ihailen samaa naiskauneutta kuin säkin!

    Tulipa höpöteltyä, ollaan kohta melkein kirjeenvaihdossa :D

    VastaaPoista
  7. Sama juttu. Olen sairastanut bulimareksiaa yli kymmenen vuotta. Ja olen myös ihan sinut asian kanssa, ehkä voidaan kumpikin toimia esimerkkinä siitä, että asiaa ei pidä peitellä. Se on vakava sairaus, mutta siitä voi selvitä. Ainakin oppia elämään sen kanssa. :) Aika harva kosmetiikkabloggari kai on näin avoin itsestään ja elämästään kuin minä meikkitottumusten ulkopuolella, mutta toisaalta minulle juuri valitettiin että annan itsestäni liian vähän tänne, pitäisi kertoa enemmän henkilökohtaisia asioita kuulemma. Mutta pysyttelen tällä kultaisella keskitiellä.

    On jotenkin ihanaa, että kerrot näin tuntemattomalle ihmiselle noin henkilökohtaisia asioita itsestäsi, olen hyvin otettu siitä. Onneksi on elämässä asioita, jotka pitävät pinnalla. Itselläni on juurikin myös nuo kissat. Toisena on teatteri, joka on mun henkireikäni. Ja mikäs tässä kirjeitä vaihdellessa, tai kommentteja. :D Mukavahan tässä on rupatella ja saada samalla omalla tavallaan vertaistukea. Mielen ongelmista ei pidä olla hiljaa. Olen myös pohtinut tuota SYLI:n vertaistukitoimintaa. Ehkä joskus vielä uskaltaudun mukaan :)

    Mulla on muuten myös migreeni ja tietyt tuoksut, esimerkiksi Versacen Woman, on ihan sietämättömiä. Tietyt tuoksut laukaisee järkyttävän migreenikohtauksen jos sitä on edes lähistöllä jollakin. Se on harmi, sillä pidän siitä tuoksusta. On myös monia muita hajuvesiä, joita tahtoisin käyttää mutta migreenin vuoksi en vaan voi. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS.

      Mulle saa laittaa myös sähköpostia. Jos on asioita joita ei halua kuuluttaa koko kansalle! :)

      Poista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.