torstai 30. kesäkuuta 2011

Top 10 Awards !

Playing with polish -blogin ihana kirjoittaja Salla haastoi jokaisen bloggaajan tähän haasteeseen, joten tottakai minunkin piti tarttua siihen.



The Top 10 award rules:
1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog.
3. List your top 10 cosmetics.
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.



Rajasin omasta listastani pois ihonhoitotuotteet sekä hiustuotteet, sillä niistä on niin monia suosikkeja että täyttyisi koko lista ja keskityin muihin suosikkituotteisiin, joita käytän eniten:


1. Christian Dior Miss Dior Cherie EdP
(Tuoksusta on aikojen saatossa muodostunut oma signature -tuoksuni)


2. Elizabeth Arden Go Go Red -huulipuna
 (Yksinkertaisesti paras punaistakin punaisempi  huulipuna, valtavasti pigmenttiä ja ihana koostumus ja kestää huulilla pitkään)




3. Everyday Minerals Matte Base sävyssä Fair Neutral
(Yksinkertaisesti loistava meikkpohja.)


4. Lumene Natural Code Smile Booster Lip Gloss sävyssä Soft Papaya
(Suosikkini nudekiilloista, ihana aplikaattori ja ihana laatu)


5. NYX Blush sävyssä 05 Pinky
(Täydellisen kylmän pinkki ja laadukas poskipuna joka sopii omiin väreihini kuin nakutettu)


6. NYX For Your Eyes Only Mysterious Brown eyes  -luomiväripaletti ruskeille silmille
(Periaatteessa en tarvitsisi muita paletteja kuin tämän, 10 kaunista, toisiinsa sointuvaa ja ruskeita silmiä korostavaa runsaspigmenttistä luomiväriä)


7. Lumene Natural Code Smile Booster -huulipuna sävyssä 4 Satin Coral
(Laadukas, ihana ja suloisen värinen puna)


8. Lolita Lempicka -nimikkotuoksu EdP
(Toinen kaikkien aikojen suosikkini)


9. Maybelline ColorSensational  -huulipuna sävyssä 620 Pink Brown
(Hoitava, pehmeä ja kaunis nudepuna joka sopii väreihini paremmin kun yksikään aiemmin kokeilemani nude -huulipuna. Korostaa kauniisti huulieni omaa sävyä.)


10. Stila Smoky eyes the Talking Palette
(Kunnon monitoimipakkaus, josta olen kirjoittanut postauksen verran aiemminkin. Paletista löytyy tummanruskea mattaluomiväri, joka on kulmakarvavärinä mainio!)




Jatkan samalla linjalla, ja laitan haasteen vapaaseen jakoon! 




maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kuivat hiukset sileiksi parilla eurolla?

Aika moni kärsii kuivista ja rasittuneista hiuksista. Kesällä aurinko sekä suolavesi vielä tekee lisää tuhojaan ja värjääminenkin hoitaa osuutensa kuivattamisesta.

Kesällä rahaa laittaisi myös mielummin terassisiidereihin, festareihin, luomiväreihin ja kynsilakkoihin kesän hittisävyissä ja investoisi uuteen kesätuoksuun kuin maksaisi maltaita turhia lupailevista kalliista hiushoitotuotteista ja ne oikeasti toimivat ovat aika kortilla. Mutta hyviä uutisia, voit saada kaiken tuon. XZ -merkillä on uskomattoman hyvä ja hoitava 2 in 1 hoitoshampoo, joka maksaa alta 3 € joten se tuskin ajaa kenenkään kesäbudjettia alas. Kaiken muun hyvän lisäksi lähitessäsi mökkeilemään tai matkustaessasi sinun tarvitsee kantaa mukanasi vain yhtä pulloa. Nimittäin XZ Aito Ravitsevaa 2 in 1 Öljyhoitoshampoota.


Jouduin lainaamaan kuvan XZ:n sivuilta, sillä olen kadottanut kamerani akut. :D





Olen aivan rakastunut tähän. Olen elämäni aikana käyttänyt litroittain hintavia kampaamotuotteita, mutta hoitavuudessaan tämä pieksee jopa monet kalliimmat hoitoaineet. Tämä on myös XZ:n muidenkin tuotteiden tapaan silkoniton eikä liiskaa tukkaa vaan myös pesee hiukset hellän tehokkaasti ja jättää ne pehmoisiksi ja kiiltäviksi ja kuivuus on tiessään. Jopa minun hiuslaatuni oli pesun jälkeen ilmava, vaikka hieman pelkäsin läsäyttääkö tämä kutrini täysin.

Tätä ei voi kun kehua, muutamalla eurolla tämänlainen tehopakkaus, joka sekä pesee että hoitaa ja kosteuttaa. Myös tämän tuoksu ansaitsee kehaisun, se on todella miellyttävä. Olen käyttänyt tätä nyt pari viikkoa ja jopa kuiva päänahkani voi hyvin. Olen myös pitänyt tätä vaahdottamisen jälkeen hetken hiuksissa ja lopputulos on ollut tällöin vielä parempi.

XZ:n sivuilla tuotetta kuvaillaan näin:

"XZ Öljyhoitoshampoo 2 in 1 sopii kaikille hiustyypeille päivittäiseen käyttöön. Shampoon sisältämä kaksivaikutteinen hoitoöljy ravitsee hiuksia rasvoittamatta sekä hoitaa ja suojaa hiuspohjaa. 

Öljyhoitoshampoo sisältää hiuksia suojaavia E-vitamiinia ja B5-vitamiinia. Ei sisällä silikonia eikä silikoniyhdisteitä."



En voi kuin suositella jokaista kuivatukkaista tutustumaan tähän. Taas kerran joudun toteamaan, että halvoista tuotteista löytyy uskomattomia helmiä!

lauantai 25. kesäkuuta 2011

Ihana Tampere osa 4. // Juhannus -edition!

Ajattelin näppäränä tyttönä iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja samaan syssyyn julkaista sekä juhannusmateriaalia että kertoa teille taas yhdestä ihanasta paikasta Tampereella. Vietimme juhannusta ystävättäreni ja hänen poikansa kanssa perinteikkäällä Rauhaniemen uimarannalla, joka on mielestäni Tampereen ehdottomasti mukavin uimaranta. Tässä eilisillan kuvasaldoa, kuvat on otettu klo. 21.30-23.30 välillä.


Timo ja ystävättäreni S grillimestareina, makkaratikut minun  vuolemiani. 

Pikkumiehellekin löytyi tekemistä sillävälin kun aikuiset grillaili. :)





Rauhaniemen ranta on todella kaunis ja iso uimaranta ja sijaitsee Tampereen keskustan laitamilla Näsijärven rannalla. Pidän paikasta sen rauhallisuuden vuoksi, toki päivisin ranta täyttyy melskaavista lapsiperheistä mutta iltasella rauhoittuu. Rauhaniemen Kansankylpylä on perustettu jo vuonna 1930 ja se on siitä asti toiminut Tamperelaisten hellepäivien viettopaikkana.

Rannalta löytyy suojaisia kallioita ja vedessä on miellyttävä hiekkapohja sekä osittain hyvinkin pitkälle matalaa.






Rauhaniemi on talvisin Tampereen suosituin avantouintipaikka ja kesäisinkin käytettävissä on muutaman euron kertamaksulla siistit pukuhuoneet, suihkutilat ja saunat.

Kesäaikana eli 1.5-30.9 sauna on lämmin arkisin klo. 15.00-20.00 ja La-Su klo. 13.00 - 19.30. Talvisin avantouimareita se taas palvelee Ma-To klo. 15.00 - 20.00, Perjantaisin kello 15.00 - 20.30 ja La-Su klo. 13.00 - 19.00. Itse olen viimeksi lapsena saunonut Rauhaniemessä, mutta tarkoituksena olisi korjata asia nyt kesän aikana.






Jos Rauhaniemen pitkät perinteet kiinnostavat enemmän, pääsee TÄSTÄ lukemaan aiheesta enemmän.

TÄÄLTÄ taas löytyy kartta, kuinka sinne löytää.

TÄSTÄ pääset lukemaan Kansankylpylän järjestyssäännöt vuodelta 1930, ne ovat toki ihan validit edelleenkin.

Järjestyssäännöistä saakin hyvän aasinsillan siihen, että Rauhaniemi on jopa poikkeuksellisen siisti ja hyvinhoidettu ranta, jossa ei tarvitse pelätä saavansa kantapäihin lasinsiruja. Ehkä hieman keskusta-alueelta syrjässä oleva sijaintikin vaikuttaa asiaan, pahimmat rettelöitsijät eivät jaksa vaivautua sinne asti.




Hiekkaiset jalat ja 3 €:n kirpputorilöytökengät.







Näsijärvi on hieman vilpoinen järvi, mutta vesilämpötiloja pääset tarkistelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Rauhaniemi on myös oivallinen auringonpalvomispaikka, sillä sileitä rantakallioita riittää.  Eli, pyyhkeet, viltti ja piknikeväät kainaloon ja mars Rauhaniemeen heti, kun ilmat taas lämpiävät (Sen pitäisi muuten tapahtua ensiviikolla!)

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Blogihaaste: Minä vuonna 2006

Tämä http://bloggaushaaste.blogspot.com -blogin haaste on niin hauska, että en malttanut olla vielä tarttumatta siihen. Haasteessa pitää kertoa itsestään vuonna 2006. Aloitetaan!



Ensinnäkin, vuonna 2006 täysi-ikäistyin ja näytin tältä:

Kuvassa olen vuoden 2006 Provinssirockissa.



Kuten voitte huomata, minulla on kuvassa kihlasormus. Olen kuvanottohetkellä 18 -vuotias ja kihloissa ensimmäisen pitkäaikaisemman poikaystäväni kanssa. Että terveisiä vaan Mikolle, jos satut lukemaan tätä! :D

Vuonna 2006 olin vielä täynnä uhmaa ja shokeeraamisenhalua, kapinamieltä ja vaihtuvia aatteita. Riekuin yökaudet juhlimassa vaikka opiskelin samaan aikaan, jotenkin kuitenkin sain hoidettua koulunkin. Aloitin koulun vuonna 2005 ja sen myötä kulkemisen Tampereelta Vammalaan. Vuonna 2006 Vammala oli vielä Vammala, eikä mikään Tyrvää. Samaisena vuonna muutin myös pois kotoa, Tampereen keskustaan Hämeenpuistossa sijaitsevaan soluasuntoon.

Koska blogini käsittelee hyvin pitkälle kosmetiikkaa, täytyy myös muistella 5 vuoden takaisia kosmetiikkamieltymyksiäni. Suosikkituoksuni oli tuolloin Laura Biagiotin Due Donna, jota käytin useamman pullon. Minulla on sitä edelleen olemassa pullonloppu ja sen nuuhkaiseminen vie minut aina noihin aikoihin. Meikkasin tuohon aikaan värikkäästi ja paljon voimakkaammin kuin nykyään. Jälkeenpäin miettien meikkasin todella rumasti ja piirsin kulmakarvani kapeiksi, katkonaisiksi viivoiksi, kuten tässä kuvassa näkyy:


Silti meikkaamiseni oli jo rauhoittunut edellisen vuoden hurjista kokeiluista, tässä esimerkkikuva niistä:

Marilyn Manson oli tyyli-idolini ja sen näkee, tuo meikki ei
ole edes hurjimmasta päästä :D


Kajali oli tuolloin kaikkein käytetyin meikki. Edellisen vuoden vitivalkoisesta meikkivoiteesta sentään oli jo hieman rauhoituttu.

Olin 2006 aika pihalla kaikin puolin, etsin omaa tyyliäni ja saatoin näyttää erilaiselta joka viikko. Otin sinä vuonna myös elämäni toisen tatuoinnin, vasemmassa sisäranteessani olevan tähden. Kuten kuvista voi huomata, lävistykset olivat silloin iso osa tyyliäni ja vielä pari vuotta myöhemminkin, tänä päivänä minulla on  kasvoissani yksi ainoa koru.

Vaihdoin hiusväriä melkein viikottain, tuolloin kävin läpi varmasti koko väriskaalan. Tuo kuvissa näkyvä Stargazerin punainen Golden Flame -väri oli suosikkini, ja ihan hyvin voisin edelleenkin räväyttää ja värjätä sillä hiukseni, senverran hienon värinen se on.

Pukeutumisessa hain myös tyyliäni, mutta nyt olen salaa hieman kateellinen silloiselle minälleni, joka uskalsi huoletta yhdistää tuollaisia värikaaoksia joita kuvissa näkyy, tänä päivänä kun luotan vain mustaan väriin ja uskallan lisätä siihen vain hieman jotain kirkkaampaa väriä. Siinä kun nykyään kuljen aina hameessa ja mekossa ja kartan housuja, oli tuolloin harvinaisempaa nähdä minulla helmat kuin farkut tai vakosamettihousut. Taisin omistaa tuolloin myös vain yhdet ainoat korolliset kengät, tennarit ja maiharit olivat tuolloin enemmän juttuni, tänä päivänä tuokin asia on toisin. Siinä, missä omistan useat kymmenet korkokengät on minulla parit tennarit ja yhdet vanhat maiharit.

Olin kaikenkaikkiaan tuolloin aika huoleton pukeutuja ja meikkaaja, nykyään harkitsen ja valikoin ulkonäköni palaset paljon tarkemmin ja stressaan niistä enemmän, voisi tehdä hyvää saada takaisin tuota huolettomuutta.

Haasteessa pyydettiin myös kertomaan sen ajan musiikki-, kirja-, ja elokuvamieltymyksiä. Suosikkejani olivat mm. Marilyn Manson, Korn, Skunk Anansie, Smashing Pumpkins, System of a Down, Placebo, Manic Street Preachers, David Bowie, Tehosekoitin sekä konemusiikki ja punkki. Kuuntelin jo silloin musiikkia todella laidasta laitaan. Nuo vanhat suosikit ovat säilyneet takaraivossa, vaikka aktiivisemmassa kuuntelussa on tänä päivänä vain muutama. Voisin sanoa tänä päivänä, että musiikkimakuni on laajentunut entisestään. Tänä päivänä kotonani soi David Bowien lisäksi hyvin pitkälle erilainen indie-, neofolk-, syntikkapoppi- ja blackmetalmusiikki.

Tuolloin rakastin festareilla rypemistä, nykyään olen liian mukavuudenhaluinen moiseen. Tuohon aikaan riehuin myös kaikenmaailman mielenosoituksissa ja vallatuilla taloilla. Edelleenkin osallistun vastaaviin tapahtumiin, mutta hieman eri hengessä, enää ei ole niin valtavaa tarvetta tehdä itsestään ja ajatuksistaan niin suurta numeroa.

Suosikkielokuvani taas ovat edelleen pitkälle samoja kuin tuolloin, toki matkan varrelta on mukaan tarttunut myös uusia. Esimerkiksi Velvet Goldmine on ollut supersuosikkini niin kauan kuin jaksan muistaa, samoin Tim Burtonin tuotanto ja Tuulen viemää. Elokuvamakuni on aikuistuttuani kehittynyt kuitenkin valtavasti, tänä päivänä nautin elokuvista joista 18 -vuotias Krisse ei olisi varmastikaan saanut irti mitään.

Olen aina lukenut paljon, siitä asti kun olen oppinut 6 -vuotiaana lukemaan on minulla aina ollut jokin kirja,  yleensä useampi, kesken. Kun nyt vanhempana olen ahminut klassikkoteoksia, nuorempana lukemiseni painottui enemmän mielenkiintoisten henkilöiden elämänkertoihin ja puhtaaseen viihteellisyyteen. Tänä päivänä pystyn keskittymään vaikeaselkoiseempaankin tekstin, joka olisi ollut 18 -vuotiaalle, levottomalle Krisselle vaikeaa. Niin se ajatusmaailma vain muuttuu, toki muutamia samoja suosikkeja on myös tällä saralla 18 -vuotiaalla ja 23 -vuotiaalla minulla, kuten David Bowien elämänkerta, Pirkko Saision teokset ja Sofi Oksasen Stalinin lehmät. Aina olen kuitenkin ollut ahkera kirjastokortin vinguttaja :)

On hieman vaikeaa ajatella punastumatta noita aikoja, sillä olin niin levoton, tyhmänrohkea ja rääväsuinen. Tein niin monia tyhmyyksiä, joita en tänä päivänä edes harkitsisi tekeväni. Olen siis aikuistunut, kuten väkisin tuppaa käymään. Mutta olen oppinut paljon, olen laittanut elämänarvoja uusiksi ja oppinut ajattelemaan omaa nenääni pidemmälle, olen oppinut virheistäni kantapään kautta, noussut aina kaaduttuani pystyyn ja oppinut käytöstapoja. Sitä kutsutaan kasvamiseksi ja olen silti iloinen, että monista vastoinkäymisistä ja epätoivon hetkistä huolimatta olen saanut oppia erehdyksen kautta, ilman niitä en varmasti olisi tälläinen kuin nyt olen. Ja asuu minussa edelleenkin pieni pahis, en ole saanut lopetettua tupakointia, kiroilen liikaa, en aina ajattele ennenkuin avaan suuni ja kapinoin edelleen monia normeja vastaan. Jossain sisälläni asuu vielä se shokkiväritukkainen Krisse, jolla on aina mielipide kaikesta ja tuuliviirin luonne.

Juhannuksia!

Oikein ihanaa keskikesän juhlaa jokaiselle! Itse vietän sitä tänään rauhallisissa merkeissä ystävättären ja hänen 5 -vuotiaan poikansa kanssa ja huomenna menemme Timon kanssa hänen isälleen syömään. Tästä johtuen en välttämättä ehdi postaamaan kuin vasta Sunnuntaina. Mutta olkaahan ihmisiksi, älkää nousko seisomaan veneessä, muistakaa ehkäisy ja olkaa varovaisia niiden kokkojen kanssa. ♥


kuva we♥it

torstai 23. kesäkuuta 2011

Loistavia ja edullisia

Nyt voisi olla hyvä hetki palata Pirkka -asioiden äärelle. Ostin tosiaan kolmisen viikkoa sitten nämä:


Nyt kun olen käyttänyt näitä sen pari viikkoa, ajattelin jakaa kanssanne näistä enemmän ajatuksia ja huomioita, kuten aikaisemmin jo lupailin:

Pirkka Q10 Silmänympärysvoide:


(Aqua, Decyl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin,Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Persea Gratissima Oil, GlycerylStearate SE, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate,Panthenol, Allantoin, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose,Niacinamide, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Methylparaben,Propylparaben, Polyacrylate 13/Polyisobutene/Polysorbate 20, SodiumHyaluronate, Ubiquinone)



  • Tuubi on iso, 15ml,  mikä on hyvä juttu, ei tarvitse heti ostaa uutta sillä minulla on superkuivat silmänaluset ja niiden nättinä pitäminen vaatii rutkasti rasvaa. 
  • Aivan todella hyvin kosteuttavaa ja hyvin imeytyvää.
  • Tuoksuton ja käy varmasti vielä herkemmällekkin iholle.
  • Tämä SY -voide on puhdasta rakkautta kaikin puolin, niin edulliselta hinnaltaan kuin ominaisuuksiltaan ja sisällöltään.
  • Vaikka lutraa reilummallakin kädellä niin ei turvota yhtään.

Pirkka Q10 Päivävoide:

(Aqua, Cetearyl Isononanoate, Octocrylene, Glycerin, Glyceryl Stearate,Diethylhexyl Adipate, Coco-Caprylate/Caprate, ButylMethoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Panthenol, C12-15Alkyl Benzoate, Tocopheryl Acetate, Cyclopentasiloxane, Sodium StearoylGlutamate, Sodium PCA, Lecithin, Sambucus Nigra Extract, GlycerylOleate, Phospholipids, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Gel,Cyclohexasiloxane, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Ascorbyl Palmitate,Carbomer, Ubiquinone, Tocopherol, Xanthan Gum, Alcohol, TetrasodiumEDTA, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate,Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin,Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Alcohol Denat., CitricAcid, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydoxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid,Dehydroacetic Acid)

  • Voide on Anti-Wrinkle, mutta koska olen vielä suhteellisen rypytön, on paha sanoa siloittaako ryppyjä.
  • Tuoksuu todella miellyttävälle.
  • Pakkauksessa kerrotaan soveltuvan kaikille ihotyypeille, mutta uskoisin tämän olevan paras pintakuivasta sekaihoon, kovin rasvaiselle iholle en tätä suosittelisi.
  • Imeytyy nopeasti, joten sopii meikin alle.
  • Ei jätä monien halpisvoiteiden tapaan ihon pinnalle rasvaista kalvoa.
  • Pehmentää ja kosteuttaa mukavasti, saattaisi talvivoiteeksi olla minulle liian kevyt mutta näin kesällä ajaa asiansa mainiosti.
  • Hinta on n.5 €, joten hintaansa nähden taas todella mainio voide. 

Pirkka Q10 Yövoide

(Ainesosat:Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin,Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter,Panthenol, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Glyceryl StearateCitrate, Tocopheryl Acetate, Persea Gratissima Oil, Lecithin, GlycerylOleate, Triticum Vulgare Germ Extract, Carthamus Tinctorius Oil,Propylene Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Glycine Soja Seed Extract,Dimethicone, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, SodiumHyaluronate, Ubiquinone, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, BenzylBenzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol,Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Citric Acid,Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid)



  • Voide lunastaa purkin kyljessä olevan lupauksensa karitevoista, se löytyy incin alkupäästä eli sitä on oikeasti tuotteessa enemmän kuin mikroskooppinen määrä. 
  • Myös tämä tuoksuu miellyttävälle.
  • Ihoni on pitänyt tästä voiteesta todella paljon, aamuisin kasvojen iho on ollut ihanan pehmeä ja kosteutetun tuntuinen.
  • Tämän koostumus on jännän ilmava, mutta kuitenkin paksu, hiemankuin vartalovoiteen ja -voin risteytymä.
  • Myös tämä maksaa sen n. 5 € ja myös tämä on siihen hintaan aivan naurettavan hyvä!

Yhteenveto:

Jokainen tuote on todella hyvä. Jos näiden sisältöä myytäisiin esimerkiksi Biothermin tai Cliniquen purkeissa, moni käyttäisi näitä varmasti aivan tyytyväisenä. Kyljessä lukeva "Pirkka" saa harmillisen monen jättämään nämäkin helmet kaupan hyllylle. Näissä on vielä sekin mainio puoli että todella monen, myös minun, lähikauppa on K-Kauppa joten kosteusvoideostokset hoituvat ruokaostosten mukana eikä tarvitse lähteä erikseen vielä toiseen kauppaan pyörimään. Kaikenkaikkiaan, aion aloittaa taas kerran superhyviä halpissarjatuotteita käytettyäni vielä kovaäänisemmän kampanjoinnin sen puolesta, että ihmiset oikeasti tietäisivät mihin rahansa laittavat. Näidenkin Pirkkojen sisältö on jokaisen tuotteen kohdalla huimasti parempi kuin monessa, monessa kalliimmassa voiteessa. On uskomattoman typerää maksaa vain brändistä, jos edullisemmin saa parempaa.



Nyt kysynkin teiltä, oletteko tutustuneet Pirkan ihonhoitotuotteisiin? Onko teillä muita halpis -suosikkeja?

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Pieni kysely:

1. Varhaisin meikkimuistosi?
- Sotkimme itseämme kaverin äidin meikeillä ja leikimme jotain todella kuuluisia laulajia tms. Muistan myös kun sain ensimmäiset, ikiomat meikkini: Lumenen ripsiväri ja oliivinvihreä silmämeikkikynä. Niitä sai laittaa vain erityistilanteisiin. Myöhemmin, ollessani kuudennella luokalla sotkimme kaverin kanssa kirkkaan violettia luomiväriä kulmakarvoihin asti, ihme ettei opettaja koskaan käskenyt meitä naamapesulle, se näytti ihan törkeältä. :D


2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
- Tällä hetkellä näkyy olevan tsiljoona huulikiiltoa ja -punaa, ainakin kaksi huulirasvaa ja käsivoide.


3. Lempituoksusi?
- Lolita Lempickan nimikkotuoksu ja Christian Diorin Miss Dior Cherie. Agent Provocateurin nimikkotuoksu on myös huumaavan ihana, mutta ei sovi ihan jokapäivän tuoksuksi voimakkuutensa ja raskautensa vuoksi, joten sitä ei tule niin usein suihkittua, se on erityistilanteita varten. Armanin Diamonds on myös ihana!


4.Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
- Huolellinen puhdistus ja kosteutus, tarkat rutiinit. Ja naamiot!
'
5. Uusin kauneuslöytösi?
- Pirkan Q10 -silmänympärysvoide, muutaman hassun euron maksava voide joka on parempi kuin moni muutaman kympin voide!


6. Ikimuistoisin virheostoksesi?
- Lumenen kasvoille tarkoitettu itseruskettava pari vuotta sitten. Se teki kasvoistani kertalaakista oranssinruskeat vaikka sen piti päivettää vain kevyesti ja sopia vaalealle iholle. Kuljin sitten muutaman päivän porkkanan näköisenä, onneksi kuitenkin se hävisi kasvoilta nopeasti. Sain pitkäksi aikaa trauman itseruskettaviin, mutta nyt alan pääsemään siitä yli, mutta siitä lisää sitten omassa postauksessa!




7. Meikkivoiteella vai ilman?
- Mineraalipohjalla!


8. Eyeliner vai kajal?
- Kumpikin, kummallekin on paikkansa mutta eyeliner on ehkä kovemmassa käytössä.


9. Tuote jota ilman et tulisi toimeen?
- Mineraalipohja.


10. Tuote, jota haluat vielä koittaa?
- Apua, niitä on hirveästi, mutta ainakin Aasiassa kovin suositut BB -voiteet joissa yhdistyy tehokas ihonhoito ja peittävä meikkipohja. 



keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Fashioned in Finland -blogissa arvonta!

Fashioned in Finland -blogin Nealla on jaossa todella kiva kosmetiikkapaketti , jonka hyvin mieluusti ottaisin itsellenikin. Aikaa osallistua on Juhannukseen,  joten KLIK KLIK. Itse osallistuin jo! :)

tiistai 14. kesäkuuta 2011

MNY !

En tiedä olenko hieman hidas (voi hyvin olla!) mutta bongasin jotain satumaisen hauskaa tänään Vapaa Valinnasta ja ilmeisesti nämä ovat levittäytyneet muuallekkin, nimittäin Suomeen rantautunut Maybellinen sisarsarja MNY, jonka jokainen tuote maksaa alta 5 €! Hyökkäsin söpön, valkoisen ja värikkäitä meikkejä pursuavan ständin luokse hullun kiilto silmissäni, ja nappasin pitkän pähkäilyn jälkeen mukaani helmiäispersikkaisen poskipunan (4,90 €) ja hohtavan, fuksianvärisen kynsilakan (3,50 €), joista lisää myöhemmin kunhan ehdin tutustua niihin. Voi kuinka mainiota, jos meikit osoittautuvat vielä hyvälaatuisiksi. Luomivärejäkin oli vaikka missä ihanissa väreissä ja kun nappi maksaa sen 4,90 € uskaltaa testata sellaisiakin sävyjä, joita ei muuten raaskiksi ostaa siinä pelossa, että jos ne jäävät hetken innostuksen jälkeen pyörimään meikkipöydän perimmäiseen nurkkaan.

Olen aivan pähkinöinä tästä ja palaan tutkimaan ständin huulikiiltovalikoimia heti, kun ehdin. Tänäänkin tuli hoppu lähteä pois, joten en ehtinyt niitä pahemmin ihmettelemään. Sävyvalikoima näytti todella kivalta ja kattavalta niin huulikiilloissa, kynsilakoissa kuin luomiväreissäkin. Poskipuniakin oli useampaa sävyä! Sarjaan näytti kuuluvan myös huulivoiteita ja meikkikyniä.

Täältä pääse katselemaan brändin omia sivuja.

Sivuihin nähden Suomen valikoima on suppeahko, tai ainakaan sillä ständillä jolla itse riehuin, ei näkynyt olevan esimerkiksi ripsivärejä lainkaan. Mutta tämä on ihan loistava juttu, edullisia kosmetiikkamerkkejä kun tässä maassa on niin heikonlaisesti. MNY:n sivuilla on muuten hauska ominaisuus, että meikkejä pystyy etsimään väripalkin avulla. Eli, kun klikkaan vaikka pinkkiä hakee se minulle jokaisen pinkin tuotteen, joka merkillä on. Jee!

Mainosgrafiikka on myös kivan näköistä ja raikasta:




Kauneudenhoitoni Aakkoset

Varastin Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonialta idean, mutta sovelsin sitä hieman. Hän kirjoitti postauksen ihonhoitonsa aakkosista, mutta minä laajennan hieman konseptia, eli tässä Kauneudenhoitoni Aakkoset:

A: Aurinkosuoja, sillä palan todella helposti ja pidän vaaleasta ihostani. Suojaan ihon niin suojakertoimilla (30-50) tilanteen mukaan ja aina mahdollisuuden mukaan myös vaatteilla. Pelkään myös auringon tekemiä tuhoja ihossa.
B: Balsam, hoitoaine. Hiuslaatuni on ihan mahdoton, yksittäinen hius on ohutta mutta sitä piisaa, joten hyvä kosteuttava hoitoaine on paikallaan jos ei tahdo rastamöykkyjä hiuksiin. Käsittelen myös hiuksiani senverran paljon erilaisilla kuumilla vempeleillä ja värjään kerran kuukaudessa, joten kaikki lisäkosteutus on paikallaan. Myös hyvä hiuksiin jätettävä hoitoaine on välttämätön. Tällä hetkellä ehdoton suosikki on BonaCuren Sun Gurardian -suojasuihke, joka suojaa hiusta auringolta ja estää värin haalistumista, joka etenkin punaisen värin kanssa on todella hyvä juttu.
C: C- vitamiini ja muut vitamiinit myös, vaikka pyrin syömään mahdollisimman paljon tuoreita hedelmiä ja kasviksia, se ei aina riitä, joten paikkailen vajetta monivitamiinivalmisteilla. Se on hyvinvoivan ihon, kynsien ja hiusten perusta.
D: Deodorantti, hyvä sellainen. Tarpeeksi hellävarainen, alkoholiton, miedon ja miellyttävän tuoksuinen ja ennenkaikkea pitävä, hyväntuoksuinen ihminen on aina kauniimpi ja miellyttävämpi.
E: Epilointi, kaikista tehokkain ja edullisin tapa pitää  iho sileänä ja karvattomana, riittää, kun parin viikon välein surauttelee eri kasvuvaiheessa olevat karvat pois ja lopputulos on sängetön ja sileä taas pitkään Aluksi se saattaa tehdä hieman kipeää, mutta iho turtuu ajan myötä. Nopeaa ja vaivatonta sekä paras lopputulos. Ajanmyötä karvankasvu alkaa tyrehtymään kokonaan, sillä epilointi poistaa karvan tuppea myöten ja pikkuhiljaa karvatupet kuoleentuvat.
F: Fiilispohjalta, kun kuulostelee kehonsa kulloisiakin tarpeita ei mene metsään.




G: Gorilla on se, jolta en tahdo näyttää, joten epilaattori ja höylä on ahkerassa käytössä (:D)
H: Huulipuna/huulikiilto. Paras tapa piristää ilmettä vaikka muuta meikkiä ei olisi lainkaan, on sipaista punaista huulipunaa huulille. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva sävy, koostumus ja hintaluokka. Omat ikisuosikit ovat paloautonpunainen, koralli ja oranssi. Etenkin kesällä maailman helpoin ja nopein ehostus syntyy aurinkolaseista ja näyttävästä huulipunasta. Muuta ei tarvita.
I: Ihonhoito ja ihon tarpeiden huomioiminen, säännöllinen sellainen on oman ihoni salaisuus. Kaksoispuhdistus, kosteutus, naamiot ja kuorinnat pitävät kuivan ihoni kauniina. Jokaiselle löytyy myös tässä oikea tapa, sillä on niin monta erilaista ihoa kuin on ihmistäkin.
J: Juominen, siis veden. Etenkin näin kesällä ei veden juomista voi liikaa korostaa. Jano on jo nestehukan ensioire, joten muistakaa juoda vettä. Toki siinäkin täytyy käyttää maalaisjärkeä, sillä liika vesi sotkee suolotasapainon ja voi olla vaarallista. Tässäkin kannattaa kuunnella kehoaan.
K: Kosteutus, niin ihon, hiusten kuin kynsien. Ihotyypistä riippumatta kosteutus on tärkeää.
L: Lunttaaminen, jos et tiedä mitä ihonhoitotuotteesi sisältävät, lunttaa vaikka täältä. On tärkeää olla perillä siitä, mitä iholleen lykkii. Kts. kohta O.
M: Mineraalimeikkipohja. Kun muutama vuosi sitten tutustuin ensimmäisen kerran kaiken hehkutuksen jälkeen mineraalipohjiin, ei ole paluuta ollut. Ei tulisi mielenikään käyttää enää perinteistä meikkipohjaa. Mineraalipohja on kaunis, kestävä ja iholle hyväksi. Myös edullisuus ja riittoisuus ovat yksi ehdoton valtti, minulla kestää yksi 10 g:n purkki reilun vuoden.



N: Naamiot, aina tarpeen mukaan. Rutikuivalle iholle tehokosteuttavaa, epäpuhtaalle ja näppylöivälle puhdistavaa ja kaksi kertaa viikossa kuoriva naamio. Iho kiittää. Edullisemmastakin hintaluokasta, kuten Kicksin myymä A-Brand ja liki kaikista kosmetiikkaa myyvistä, hyvinvarustelluista kaupoista löytyvät Montagne Jeunesse ja Freeman sisältävät herkullisen tuoksuisia naamioita varmasti jokaiseen tarpeeseen. Selektiivisen kosmetiikan piiristä suosikkinaamioni valmistaa taas Elizabeth Arden.
O: Opiskelu, sekä itsensä että käyttämiensä tuotteiden ja niiden sisältöjen, kannattaa. Parhaimmillaan vältyty turhalta rahanmenolta, yliherkkyysreaktioilta ja muilta ikäviltä yllätyksiltä. Kts. kohta L
P: Parfyymit ovat paheeni, rakastan ihania tuoksuja ja kauniita pulloja. Hajuvedet ovat pientä arjen luksusta. Minulla ei ole varaa ostaa Diorin laukkua, mutta Diorin parfyymiin varaa on helpommin. Valitsen tuoksun usein mielialan ja vuodenajan mukaan, toki on pari kestosuosikkia joita käytän ympäri vuoden.
Q: Queen, kuningatar. Joskus on hyvä pitää kuningatar -päiviä joina hemmottelee itseään huoletta. Takaan, että piristää.



R: Rakastuminen kauneudenhoitoon, tätä tuskin tarvitsee enempää avata!
S: Saunominen. Rentouttaa ihanasti ja hikoilu puhdistaa kehoa. Täydellistä hemmottelua on sauna, lasi hyvää punaviiniä ja perusteellinen kasvohoito. Kun talvisin kynteni ja kynsinauhani tuppaavat kuivumaan, otan usein löylyihin mukaan kippoon oliiviölyjä jossa lilluttelen käsiäni saunomisen ajan.
T: Turhamaisuus, pakko se on myöntää. On vain kivempi olla, kun on hoidettu ja laitettu.
U: Uni, sanomattakin selvää että riittävä nukkuminen kannattaa.
V: Valo, siitä kannattaa ottaa nyt kaikki irti kun sitä taas piisaa, tämän maan kesä on niin lyhyt!
W: Weleda on yksi suosikkimerkkejäni.
X: X- tuotteet, uusien tuotteiden testaaminen on kivaa vaikka liian usein tulee jämähdettyä niihin, mitkä on todennut toimiviksi eikä uskalla koittaakkaan muita.
Y: Yleistäminen on typerää, esimerkiksi jokainen kuiva iho ei hoidu samoilla ohjeilla. Itse löysin sen kultaisen keskitien vasta, kun lakkasin tottelemasta yleispäteviä neuvoja ja etsin oman tavan hoitaa itseäni.
Z: Zero makeup, meikitömiä päiviä on hyvä pitää. Olen itse pitkästä aikaa pyörinyt täysin ilman meikkiä useamman päivän putkeen ja iho näyttää ja tuntuu todella hyvältä.



Å: - (Tahtoisin kauheasti keksiä tähän jotain nokkelaa, mutta nyt ei irtoa!)
Ä: Ämpärikaupalla löytyy erilaisia tuotteita ja meikkejä vaikka vähemmälläkin pärjäisi. Kohtuus kaikessa ei tässä päde minuun.
Ö: Öljyt, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Kalanmaksaöljykapseli aamuin illoin kosteuttaa sisäisesti ja on lyömätön ase lohkeilevia kynsiä vastaan. Puhdistan vedenkestävän meikin Aqualan Oil -suihkeöljyllä ja talvisin pidän kasvojeni ihon pehmeänä Weledan Manteliöljyllä. Ympärivuotisesti läträän kroppaan suihkun jälkeen  kostealle iholle Weledan Koivuöljyä, jonka pitäisi auttaa selluliittiin. Siitä en tiedä, mutta se tuoksuu ihanan raikkaalta ja toimii loistavana kosteuttajana. Kynsiin tupsuttelen iltaisin Dependin Myrttiöljyä.






(Kuvituksen maalaukset/piirrokset lainattu weheartit.com -sivulta)

torstai 9. kesäkuuta 2011

Välitiedotus

Hei kultaiset, elämääni ilmestyi pieni kriisi ja se on verottanut sekä aikaani että voimiani blogata, mutta palaan asiaan taas lähipäivinä kunhan tämä tästä selviytyy!

<3: Krisse

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Nekalassa

Tänään kävimme grillailemassa Tampereen Nekalassa Timon isän luona, tässä päivän kuvasaldoa :

DIY -grilli!

Näpertelin epämuodostuneen voikukkaseppeleen, viimeksi olen
tehnyt kukkaseppeleen joskus vuosia sitten!

Kesäneito Nekalassa, taustalla häärää Timo.

Timo.

Voikukkakädet. Olen painellut koko viikon noissa Hennesin
 farkkushortseissa, kivaa
vaihtelua ainaiselle hameelle.

En oikeasti muistanut kuinka sottaista puuhaa voikukkaseppeleen tekeminen on! :D

Nmä on yhdet lempisandaaleistani, Nellyn viimekesän malliston gladiaattorisandaalit.
Hauskan näköiset ja hyvät ja kevyet jalassa.

Timo & grillimakkarat.

Minun käsivarteni

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Perjantaipiknik

Tomera lintu!

Terveelliset eväät: Mansikka-limesiideriä, suolapähkinöitä, vaniljakorvapuusteja ja juustonaksuja.
Ja Timon jalka.

Timo.

Supersöpöt sandaalit, viimevuonna tilattu Nellystä. Yhdet kaikkien aikojen lemppareistani.

Häikäisee.

Kesävarpaat.

Laiskan naisen kesätukka: Hammasklipsillä takatukka kuriin ja huivi päähän. :D

Asuntomme muuttuu lämpimällä säällä saunaksi, joten on mukava paeta ulos istuksimaan eväiden kanssa.
Oikeasti, ette tajua kuinka karseaa on kesäisin elää tässä asunnossa, sillä meillä on ikkunat länteen päin ja aurinko porottaa aamupäivästä sisälle. Asuntoon ei saa läpivetoa eikä parvekkeen ikuinoita voi avata, koska pelkään että kissat saa päähänsä jotain typerää. Onneksi sentään saatiin viimekesänä iso tuuletin, joka hieman helpottaa tilannetta.Vastaavasti taas talvisin on asunto kylmä, sillä ikkunanpielet vetävät. Mutta kaikkeen tottuu ja onneksi voi aina paeta lähipuistoon tai vääntää pattereita kovemmalle ja laittaa villasukat jalkaan!

Kiitos taas muuten Blogger, kun tuhosit kuvanlaadun. :/