tiistai 29. marraskuuta 2011

Uusia ihastuksia



Kosmetiikkavarastoni täydentyivät kahdella mainiolla yksilöllä, joista toinen on tämä Cliniquen Cream Shaper For Eyes -kynä sävyssä 01 Black Diamond. Sana black on hieman harhaanjohtava, sillä sävy on enemmänkin tummanharmaa:




Kynän koostumus on todella pehmeä, se levittyy sulavasti ja sävy on vaan niin ihanan hohtava. Mitä enemmän kynää kerrostaa, sen intensiivisempi on lopputulos. Tällä saa aikaan myös siis kevyemmän rajauksen, kun laittaa vain kerroksen.

Voisin kuvitella, että jos harrastaa pikkujouluissa juoksemista niin tämä olisi helppo ja nopea ja silti näyttävä tapa saada hieman hohdetta silmiin. Tämä myös kestää luomella todella hyvin ja näyttää hauskalta ihan arkimeikissäkin kun sen yhdistää hillitympään kokonaisuuteen ja käyttää esimerkiksi vain yläluomella.

Tällä saisi myös todella näyttävän smokey eye -meikin. Olen aivan hullaantunut tähän, ihanaa vaihtelua ainaisen tummanruskean ja mustan kajalin keskelle!






Toinen kiva uutuus huulipuna-armeijaani on Lumenen WildRose -puna säyssä 105 Love Song/Rakkauslaulu. Tämä oli täysi heräteostos, mutta Lumenen punat eivät petä koskaan. Tykkään todella paljon niin näistä perus-Lumenen punista kuin NaturalCode -linjan punista. Nämä WildRose -punat ovat koostumukseltaan kosteuttavamman tuntuisia ja kestää huulilla todella pitkään kauniina.

Tämä on koostumukseltaan ihanan kermainen, sävy sopivan vadelmanpunainen olematta liian räikeä ja sopii omiin viileisiin väreihini kuin nakutettu. Vannoutunut paloautonpunaisen punan kannattaja on alkanut pelottavasti lipsua fuksian, pinkin ja malvan pariin.

Tässä pari kuvaa meikkikokonaisuudesta:





Pohja on tehty Tigin BedHead Glamma Liquid -meikkivoiteella sävyllä Alabaster (jonka löysin kaapin perältä ja tykästyin uudelleen, siitä lisää myöhemmin!) ja kiinnitetty Cliniquen irtopuuterilla 20 Invisible Blend. Poskiin on kevyesti sudittu MNY:n persikkaista poskipunaa 301. Silmiin on Cliniquen kynän lisäksi käytetty NYX:in For Your Eyes Only Mysterious Brown Eyes -paletin norsunluunvaaleaa koko luomelle ja luomivako varjostettu harmaanlilalla. Ripsissä on käytetty Maybellinen One by One Volum' Express Mascaraa. Kulmissa on Natural Code Eye Dramatizer Silmämeikkikynää 11 Brown.




Kokonaisuus näyttää kivan freesiltä, aika pienillä muutoksilla sitä saa perusmeikistään erilaisemman ja pirteämmän.

Mutta se huuliongelma, josta aiemmin huutelin näkyy nyt hieman näissä kuvissa. Olen nyt saanut ne ensimmäiset juonteet huuliini. Olen tullut vanhaksi. Ilman rajausta huulipuna lähtee karkailemaan pieniin juonteisiin todella nopeasti ilman tiukkaa rajausta.

En ole ennen välttämättä tarvinnut rajausta, olen käyttänyt sitä lähinnä punan keston huulilla pidentämiseksi mutta nyt sille alkaa olemaan todellista tilausta. Oikeasti, alan tulemaan vanhaksi. :D Huulet ovat muutenkin se kasvojeni "heikko kohta" vaikka muuten voin ihan rehellisesti sanoa pitäväni kasvoistani. Huuleni ovat niin ohuet, etenkin ylähuuli. Että jos joku tahtoo sponsoroida minulle hyaluronit tai muut täytteet huuliin niin olen valmiina! :D

3 kommenttia:

  1. En kyllä näe mitään juonteita. :)

    Askorbiinihappo muuten pullottaa huulia. Tein joskus itse seerumia siitä (vettä ja ihan vähän jauhetta), mutta oli liian ärsyttävää koko kasvoille = finnejä. Huuliin laitan kyllä toisinaan.

    Pysyisiköhän tuo Cream Shaper valuvissa silmissä?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi:

    Valitettavasti itse näen, mutta hyvä että ne ei hypi muiden silmille!

    Itse ainakin huomasin tuon kynän kestävän hyvin silmissä pienestä itkustakin huolimatta, ei levinnyt lainkaan. Piirsin sillä myös käteen pienen sydämen ja kun kävin suihkussa, oli se vielä jäljellä vain hieman haalistuneena, en toki hieronut sitä tarkoituksella saippualla mutta kestävää kamaa! :)

    VastaaPoista
  3. Itse käytän askorbiinikuorintaa muuten myös kasvoilleni! Ja jostain luin toimivan vinkin, että ripaus chiliä vaseliinin sekaan ja sitä huulille, niin turvottaa. Se oikeasti toimi, toki vain hetkellisesti. :)

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.