torstai 17. marraskuuta 2011

Nyt se löytyi!Nimittäin paras kuivashampoo mitä on. Olen koittanut monia, mutta yksikään ei ole ollut yhtä täydellinen.

Olin hieman joulupukinhommissa Sokoksella ja tämä osui yllättäen silmiini, en ensinnäkään tiennyt että myös Herbinalta, joka on muutenkin luottomerkkini markettipuolelta, on tullut markkinoille kuivashampoo.Tämä oli rakkautta ensisuihkauksella, myöskään hinta ei kirvellyt, Sokoksella tämä aarre maksoi 4,90 €
ja pullo sisältää kuitenkin 200ml tavaraa. Olen vaan aivan tulessa tästä löydöstä, täydellisen kuivashampoon etsintä on vihdoin ohi! Voi tätä autuutta.


Tämä freesaa hiukset juuri sopivasti, ei jätä valkoisia rantuja tummankaan tukkaan ja tuuheuttaa kiitettävästi. Hiukseni olivat likaiset ja pipon alla muhineet ja tämä taikoi niistä tuuheat, ihanan raikkaan tuoksuiset ja ennenkaikkea todella puhtaan tuntuiset. Tämä todellakin raikastaa, kuten lupaakin. Tässä on vaan kaikki kohdallaan söpöstä putelista tehoon ja tuoksuun ja hintaan. Ei tätä vaan voi olla rakastamatta.


Olen testannut tästä Herbinan Volume -sarjasta myös hiuslakkaa eikä se ollut lainkaan hullumpi.

Luojalle kiitos muuten, että Herbinan pakkausdesing on nykyaikaistettu. Vielä välillä näkee kauppojen hyllyillä Herbinoita vanhoissa asuissa ja voi kun ne näyttävät ysäreiltä ja kalvakoilta nuorennettujen kanssasisariensa rinnalla :D

Suosittelen testaamaan tätä, jos täydellistä kuivashampoota ei vielä ole löytynyt. Tämä voi olla se oikea myös sinulle.

On muuten jännä, että melkein jokaiselta firmalta on yhtäkkiä ilmestynyt kauppojen hyllyille kuivashampoo tai hiuspuuteri. Muistan elävästi, kuinka kolmisen vuotta sitten metsästin ympäri kaupunkia kuivashampoota ja löysin ainoastaan apteekista Kloranea joka maksoi liki 15 € ja jätin sen hyllyyn. Stockmannin hiustuotehyllyn alimman hyllyn alimmassa kulmassa kuitenkin nökötti jo aiemmin hehkuttamaani Swiss O-Par -kuivashampoota, joka on kyllä maailman rumimmassa pullossa, sopuhintaan ja ostin sitä ja edelleen se on yksi suosikeistani. Silloin edes Tigillä ei ollut ainakaan Suomessa myynnissä surullisenkuuluisaa Rockaholic -kuivashampoota.

Mutta on se mukavaa, että nykyään on päivittäiskosmetiikkahyllyssäkin valinnanvaraa näiden suhteen.

TV:ssä mainostettiin juuri Sunsilkin kuivashampoota, onko joku kokeillut sitä? Sunsilk on minulle aivan vieras merkki, lienenkö ikinä käyttäneeni yhtäkään merkin tuotetta.

Onko joku muu tutustunut tähän Herbinan kuivashampooseen? Kuinka moni etsii vielä sitä oikeaa ? Onko suosikkia löytynyt?

Krisse <3 Bollywood


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.