sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Taas kerran, hyvää ja halpaa!
Blogini on alkanut hyvin pitkälle menemään sille linjalle, kuinka marketista saa aivan helkkarin hyvää kosmetiikkaa jos vaan osaa etsiä (puhuu nyt nainen joka tilasi juuri valtavan kasan Tigiä, Weledaa ja Lanćomea) mutta tässä on taas kaksi valioyksilöä n. 4 €:n hintaan.

Ensinnäkin Herbinan Väriä Hellivä Muotovaahto MarjaSpa -linasta on ihan timantti. Tuoksuu herkulliselta, vaahto on ihanan kermaista ja pitää niin kiharat kuin suoristuksenkin kurissa koko päivän.

Herbinan sivuilla vaahdosta sanotaan näin:

"Värjätyille hiuksille suunniteltu MarjaSpa-muotovaahto antaa kauniit ja eloisat hiukset, jotka pysyvät muodossaan. Mansikkanektarin antioksidantit ja UV-suoja auttavat hiusväriä pysymään pidempään. Muotovaahto sisältää lämpösuojan."

Vaadin muotovaahdoilta ja -suihkeilta ehdottomasti lämpö- sekä UV-suojan ja tässä on kummatkin. Laitan hiukseni todella usein laineille lämpörullilla ja tämä ihanuus on pitänyt hankalan hiuslaatuni kuosissa aamusta iltaan, tämä karhentaa jonkinverran hiuksen pintaa ja se on paras ominaisuus liukkaille hiuksilleni. Myös suoristusraudan alla tämä toimii moitteettomasti! Tätä en voi kuin suositella, pullokin on niin söpö ettei mitään rajaa. Yksi pieni miinus tästä kyllä löytyy, kevyelläkin painalluksella vaahtoa purskahtaa melkoinen jööti, joten sen kanssa saa olla hieman varovainen. Mutta ehdoton tähtituote, MarjaSpa on vaan rakkautta, ei sille vaan voi mitään :)

Toinen mukava ja edullinen tuttavuus on XZ Xylitol & Hunaja Tehohoito kuiville hiuksille. Ostolakossa -blogin Virve jokin aika sitten kehui tämän sarjan shampoota ja hoitoainetta, ja ne ovat minullakin ostoslistalla, tätä sarjaa ei vaan oikein löydy mistään liikkeestä joissa yleensä asioin ja olisin ostanut shampoon ja hoitiksen aikaa sitten, jos olisin löytänyt ne. Olen oikeasti ihmetellyt, miten näin ison kaupungin keskusta -alueelta ei löydy näitä. Tämän löysin sattumalta Turtolan Citymarketissa, jossa olin äitini kanssa asioilla. Harmittaa etten silloin ostanut, mutta nuukuus iski taas, ei ole työttömällä pätkätyöläisellä aina helppoa.

Mutta itse asiaan, tämä on oikeasti todella kosteuttava ja silikoniton. Tätä neuvotaan pitämään hiuksissa 3-5 minutia puhtaissa, pyyhekuivissa hiuksissa mutta olen ronskisti muhitellut tätä melkein tunninkin (Sen ajan kun Salkkarien uusinnat tulevat klo 17-18) suihkumyssyn alla ja tuloksena on ollut  kuin uusi tukka. Hiuslatvani ovat todella säälittävässä kunnossa jatkuvan värjäämisen ja kuumien muotoilutuotteiden käytöstä johtuen, mutta tämä on pelastanut ne taas inhimillisen näköisiksi ja tuntuisiksi. Tämä toimii myös ohjeen mukaan käytettynä vallan hyvin, senkin olen testannut!

XZ on kyllä markettihiussarjojen ehdoton ykkönen!
Onko teillä kokemusta jommasta kummasta?

2 kommenttia:

 1. oon kyllä aika samaa mieltä tosta xz-sarjasta, se on vaan niin hyvä ! ja plussaa siitä että se on suomalainen :D

  listento-nora.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. nora:

  Se on vaan Herbinan ohella mun superlemppari, ja voi kuinka ihanan tuoksuisia ne on, pieksee mielestäni tuoksultaan suurimman osan esim Tigin keinotekoisisista äklömakeista tuoksuista (Tigilläkin on kyllä joitain oikeasti hyväntuoksuisia!)

  Mutta sekin XZ:illä on nyt vaikka Tigiin verrattuna paremmin, että ne hoitaa hiusta oikeasti eikä vain meikkaa silikonilla vaurioita piiloon. XZ rocks! :D

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.