torstai 28. heinäkuuta 2011

Superhypermegaihana kosteusvoide.

Nimittäin tämä:


Voiko päivävoide enää parempi olla? Olen käyttänyt tätä usean purkillisen elämäni aikana, mutta nyt välissä oli pitkä tauko ja sattumalta bongasin lähi -Vapaa Valinnastamme näitä 5€ kappale, joten tottakai ostin. Normaalihinnaltaan tämä lähentelee paria kymppiä ja koska olen tällä hetkellä työtön, on tämänkaltaiset tarjoukset mitä ihanampia sillä korvauksilla ja pätkätöillä ei paljoa rikastumaan pääse.

Tämä voide on vain niin rakkautta. Kosteuttaa juuri sopivasti etenkin näin kesäaikaan ja heleyttää ihoa ihanasti. Iho tuntuu samettisen pehmeältä ja näyttää niin kauniilta, että ei tarvitse kuin hieman tupsutella punoittaviin kohtiin mineraalipohjaa ja pohjameikki on valmis.
Voide on hieman hohtavaa, mutta vain hentoisesti ja kun vertaa esimerkiksi erääseen toiseen heleyttävään päivävoiteeseen nimittäin Nivean Natural Beauty Radiance Boosting Moisturiser-voiteeseen jota löytyy purkillinen kylppärini kaapista ja joka on kuin lykkisi naamaansa äklön tuoksuista kuultovoidetta, on  näillä ero kuin yöllä ja päivällä. Nivean heleyttävä silikonipommivoide toimii kyllä hyvin meikin pohjustajana, ei siinä mitään.

Koko Vitamin C+ -sarja on mahtava, olen käyttänyt myös sarjan yövoidetta sekä Ravitseva Tehohoito -seerumia joka myöskin oli mainio tuttavuus. Ja sarjan meikkivoide on myös mainiota, kevyttä mutta kestävää ja siitä löytyy jopa tarpeeksi vaalea sävy minulle!

Lumenen sivuilla voiteesta kerrotaan näin:

"Pehmeän raikas voide antaa ihollesi heleyttä, kosteutta ja energiaa. Antaa ihollesi välittömästi heleyttä, kosteutta ja energiaa. Iho tuntuu raikkaan pehmeältä. Sopii normaalille ja kuivalle iholle.
Levitä voidetta aamuisin puhtaalle iholle."
Eivätkä he valehtele lainkaan, tämä on yksinkertaisesti yksi parhaista päivävoiteista Elizabeth Ardenin Ceramide Plump Perfect Ultra Litft and Moisture Creamin (Ei helkkari mikä nimihirviö!) rinnalla.


Lumenen sivuja selaillessani huomasin, että Vitamin C+ -sarja on laajentunut myös vartalonhoitoon ja itse himoitsen ainakin linjan  Kevyesti Päivettävää Vartaloemulsiota, vaikken olekaan mikään suuri rusketuksen rakastaja ja vältän suoraan auringossa oleskelua, haluan ihan kevyen kevyttä päivetystä purkista näin kesällä muuten vitivalkoiselle nahalleni, silloin ihoni väri on sama kuin äidilläni luonnollisesti :D


Muuten, tätä Päivävoidetta saa myös suojakertoimella 15, se voisi olla myös oiva kaveri loppukesäksi.
Tämä sarja on muuten suositukselta +25 -vuotiaille, olen puolitoistavuotta alaikäinen käyttämään näitä :D


Loppukevennyksenä toinen kissani Sandy, joka ihmettelee keskittyneesti, kun teen kasvonaamiota itselleni kylpyhuoneessa, kai se vahti ettei äiti tee mitään typerää:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.