sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Cherrycupcake goes muotiblogi

Haluan koittaa muotibloggarin uraa, joten tässä tulos siitä. Kuvien laatu on ihan kökkö, sillä kumpikin asianomainen oli hieman...viihteellä. Mutta onneksi se ei ole niin vakavaa aina.

Tältä siis näytin eräänä mukavana kesäpäivänä , tuossa pari päivää takaperin Tammerkosken rannalla:

Mekko on muutama vuosi sitten tehty löytö H&M:ltä, hiuspanta on Seppälän alehyllystä talvella bongattu ja se on yksi ihanimmista pannoista joita omistan, kaikessa yksinkertaisuudessaan ja hillityssä mintunvihreässä värissään. Bolero on myös H&M:n ikivanha rätti, heitin sen hätäpäissäni päälle kun tuli kiire lähteä ja tajusin, että illalla saattaa olla vilpoisaa.


Daniel Rayn laukku on rakkain laukkuni, sain sen vuosipäivälahjaksi pari vuotta takaperin mieheltäni. Se on aitoa nahkaa ja on ahkerassa käytössä vain parantunut ja pehmentynyt. Kyllä huomaa eron H&M:n kymmenen euron tekonahkalaukkuihin (joita myös minulla on kaapit väärällään), joiden soljet irtoavat ensimmäisellä käyttökerralla. Tämä laukku on täydellinen jokatilanteen laukku, käytännöllinen, hillitty ja kivan näköinen.Seeprakengät sain pikkusiskolta joululahjaksi ja varpaankynsissä on H&M:n lakka U Must Have This, joka on ihan mielettömän ihana merenturkoosi.

On kaikkien onni, etten ole muotibloggari ja seuraavana onkin sitten luvassa taas kosmetiikka-asiaa ja oikea hehkutus onkin tulossa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.