lauantai 16. heinäkuuta 2011

Comeback!

Noniin, nyt on koneongelmat korjattu ja blogi taas aktiivinen. Sen kunniaksi ja muutenkin, tahdon esiteillä teille taas kerran kaksi uutta edullista mutta mieletöntä tuotetta.

Ensimmäinen on tämä:


Jo aiemmin kuolailin täällä Herbinan uusia Biohajoavia Luomuruusu -tuotteita ja kerroin ostavani kyseisen sarjan kasvoveden heti, kun edellinen, Herbinan MarjaSpa -kasvovesi loppuu. No, en malttanut mieltäni kuitenkaan ja ostin tämän ihanuuden vaikka edeltäjän pohjalla on vielä muutama sentti tavaraa.

Ja onneksi ostin, sillä tämä on pure love. Mielettömän ihana. Uskomattoman loistava. Olen pitänyt Herbinan MarjaSpa -kasvovettä tähän asti parhaana löytönä ja sopivimpana herkästi kiukustuvalle iholleni, mutta tämä pesee edeltäjänsä (jota käytin putkeen useamman pullon) mennen tullen.

Olen jo aiemmin tätä ihastellessani laittanut tänne tuotteen incin, mutta kertaus on opintojen äiti:

Aqua, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Glycerin, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool, Limonene, Citric Acid


Kasvovesi sisältää jopa 10% ehtaa ruusuvettä ja tämän tuoksu on Ecocert -sertifikoitu. Jokaisen tuotteen ainesosan luvataan olevan heloposti biohajoavia.

Kasvoveden luvataan kostetuttavan ja rauhoittavan ihoa samalla kun tuote viimeistelee ihon puhdistuksen, ja lupaus lunastetaan täydellisesti. Tämä on yksinkertaisesti paras kasvovesi jota olen koskaan käyttänyt, ja voin kertoa että edeltäjiä on paljon. Herkkä ihoni vaatii kasvovedeltä ja tietenkin myös muilta ihonhoitotuotteilta alkoholittomuutta ja hellävaraisuutta, mutten silti tahdo tinkiä puhdistavuudesta sekä muista tehoista. Herkän ihon tuotteet ovat usein tehottomia ja tylsiä. Tämä taas on kaikkea muuta eikä silti jätä kasvojen ihoa kirveleväksi ja kiristäväksi.

Hinnaltaan tämä on hippasen korkeampi kuin Herbinan tuotteet yleensä, mutta ei tämä ihanuus kukkaroa silti verota kuin 4,90 €. Ainoa miinus, minkä tästä keksin, on se että odotin oikeasti ruusuista tuoksua mutta tuoksu onkin vain miedon kukkainen. On tuoksu silti hyvä, ei siinä mitään.

Sitten se toinen hyvä ja halpa tuote on tämä:




Tarvitsin uuden puhdistusgeelin viiimeisiään vetelevän Herbinan MarjaSpa Fresh - geelin paikkaajaksi ja pitkään hyllyjen välissä vaiheiltuani päädyin tähän. Erisan Facen Hoitavaan Puhdistusgeeliin herkälle iholle jonka inci näyttää tältä:


aqua, caprylic/capric triglyceride, glycerin, decyl glucoside, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, panthenol, sodium hydroxide, sorbic acid, caprylyl glycol,  phenoxyethanol


Inci on tässäkin lyhyt ja simppeli sekä täysin hajusteeton. Koostumukseltaan tämä ei kyllä ole geeliä nähnytkään, vaan tämä on enemminkin jotain emulsion ja voiteen väliltä, mutta on tehoiltaan riittänyt silti mainiosti kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheeksi. Ykkösvaiheena eli meikkien poistoon olen käyttänyt vaihtelevasti joko L'Orealin Dermo-Expertise Triple Active Comfort Cleansing Milkiä, oliiviöljyä tai sitten olen pessyt meikit pois jo moneen kertaan hehkuttamallani Herbinan Marja Spa -emulsiolla. Mitä tahansa käytettäessä tämä Erisan on hoitanut ihonpuhdistushommat kotiin ilman kiristystä ja kirvelyä ja jättäen ihon kosteutetun tuntuiseksi. Ja se hinta, se oli vajaan 4 €, en muista tähän hätään tarkkaa summaa mutta hyvin edullinen ja kaikenlisäksi riittoisan tuntuinen tuote on kyseessä. 


Erisan on kauttaaltaan Allergia ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä toimiva täysin suomalainen yritys jonka jokaisen tuotteen pitäisi sopia allergiselle ihmiselle ja Erisanin tuotevalikoiman laajuus tuli firman nettisivuja selaillessa minulle yllätyksenä, sillä Erisan valmistaa jopa hiustenhoitotuotteita.


Alan olemaan aina vaan vakuuttuneempi siitä, että edullisen kosmetiikan puolelta tekee todellisia löytöjä, esimerkiksi yksikään Herbinan tuotteista joita olen koittanut ei ole ollut susi. Seuraavaksi tahdon ehdottomasti ostaa Herbinalta kokeiluun  Bioahajoavan Ruusu -kasvosaippuan sekä Herbina Volume -syväpuhdistavan shampoon  sekä tutustua aikaisemmin täysin sivuuttamaani Erisaniin enemmän.


Oletteko te viimeaikoina tehneet löytöjä edullisen kosmetiikan puolelta? Onko joku kokeillut näitä esittelemiäni tuotteita?







4 kommenttia:

  1. Käytin pitkään tuota puhdistusgeeliä, mutta nyt kun tauon jälkeen taas kokeilin, se tuntui liian pesevältä verrattuna Decubalin vaahtoon. Teen siis aina kaksoispuhdistuksen. Silti jos joudun rahapulaan, aion ostaa sitä taas.

    En yleensä käytä kasvovettä, mutta tuota voisi ehkä kokeilla vaikka aamupuhdistukseen. Aika paljon hajusteita tosin. Ruohonjuuresta saa kuulemma halpaa ruoanlaittoon tarkoitettua alkoholitonta ruusuvettä, jota olen myös miettinyt kokeiltavaksi.

    VastaaPoista
  2. Minullakin on ollut kokeilussa tuo samainen kasvovesi ja kyllä; on ihana!! Minä rakastuin tuoksuun vasta vähän myöhemmin, minäkin kun olin alussa vähän pettynyt siihen (jännä juttu sinänsä). Hetken käytön jälkeen tuoksu muuttui kuitenkin lähes addiktoivaksi. ;-D

    Kokeilussa mulla on myös se kasvosaippua. Aluksi se tuntui ihan liian saippuamaiselta (tosi valopää; ostaa saippuan ja _moittii_ sitä saippuamaiseksi ;-) ). Siihenkin sitten kuitenkin ihastuin lopulta kovasti. Minun ihollani se tuntuu melkoisen tehokkaalta ja jättää todella pestyn tunnun....mutta on silti jotenkin rauhoittava. Aika mielenkiintoinen tuote mielestäni. Hankala tosin käyttää, minulla ei ole oikein paikkaa niinkin isolle _kasvosaippualle_ pikkuruisessa vessassani, joka on ennestäänkin täynnä kaikenlaista.

    Erisan on nykyään minun ehdoton luottotuotteeni. Minullakin on ärsyttävän nirso ja herkistelevä iho aika ajoin ja jos olen kokeillut jotain tuotetta joka ei sitten ehkä olekaan sopinut kovin hyvin, niin Erisaniin voin aina luottaa ja saan tilanteen taas tasapainoon. Olen joistakin Erisanin tuotteista blogissani kirjoitellutkin joskus.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi:

    Oikein autenttinen ruusuvesi olisi kyllä ihanaa, muistaakseni Frantsila valmistaa sellaista ainakin. Mutta itse olen aivan hullaantunut tähän ja seuraavaksi tahdon saman sarjan kasvosaippuan, se oli vaan Herbinan tuotteeksi yllättävän hintava, Citymarketissa katsekelin että lähentelee seitsemää euroa ! O_o

    Decubalin tuotteista minulla on hyvin vähän kokemusta, mutta herkkänahkaisena voisin kyllä tutustua siihenkin tarkemmin, ainoastaan merkin perusrasvaa olen käyttänyt joskus!

    Mutta meikkauspäivinä kaksoispuhdistus on kyllä minullakin käytössä, aamuisin usein vain huuhdon kylmällä vedellä ja pyyhin kasvovedellä.

    Mohn:

    Totta turiset kuomaseni, se tuoksu alkaa omaan nenäänikin olemaan aivan valloittava!

    Tahdon niin sen kasvosaippuan, mutta rahapula estää toistaiseksi sen hankkimisen, mutta aion saada sen.

    Erisan on kyllä sellainen merkki, johon voi aina luottaa, pahimpina talvikuivuuksina kun tarvitsee oikeasti hellävaraista hoitoa, on Erisan paikallaan. On vielä edullisempi kuin apteekkituottteet! Erisanin käsivoide on todella hyvää muuten!

    VastaaPoista
  4. ääh kokeilin tota luomuruusu juttuu ja mun iho meni ihan punaseks, rupes kutittaa ja punottaan iholta :'/

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.