sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Turqoise

Kuten aiemmasta postauksesta jo ilmi kävi, hiusteni väri on kokenut muutoksen. Hiukset ovat oranssinpunaiset ja vähän jopa räikeät, eli kivat. Vaikka tykkään "luonnollisen" punaisesta ginger -tukasta on tälläinen väri kivaa vaihtelua.

Kadehdin niin kovin luonnostaan punapigmenttisiä ihmisiä. Lapsesta asti olen kadehtinut erästä ystävääni juuri tämän ominaisuuden vuoksi, ja hän on taas on inhonnut punapäisyyttään ja runsaista  pisamiaan ja jopa tullut kiusatuksi niistä. Kummalliset ihmiset. Rakastan pisamia ja olen niin katkera 20 -vuotiaalle pikkusiskolleni, jossa on kyllä kanssani samaa näköä mutta siskoni J:n kasvoista näkee aina kevään tulon, hän saa pisamia heti ensimmäisistä kevätauringonsäteistä. Oman töpselinenäni varteen ilmestyy muutama hassu laikku kesän edetessä, mutta siihen se jää.


Mutta asiaan! Olen umpirakastunut turkoosiin väriin meikissä ja asusteissa, se näyttää niin ihanalta tämän oranssinpunaisen tukan kanssa! Ja näyttää kivalta myös vaaleata ihoani vasten. Katsokaa nyt:
Meikki on tehty pikku- Manly -paletin ihanin helmiäisturkoosisäyin ja luomivako varjostettu NYX:in solonapilla  ES 116 Wild Fire joka on hieman hohtava, harmaaseen taittava tummanturkoosi.Kulmaluulla on norsunluunsävyistä helmiäistä Manlystä. 


Wild Firestä minulla ei valitettavasti ole itseotettua kuvaa tähän hätään, mutta lainattu saa kelvata tämän kerran, Manlystä on ympyröity taidokkaasti käyttämäni sävyt:Paletista on ympyröity käyttämäni luomivärit!Wild Firen kuva lainattu täältä

Rajaus on vedetty L'Orealin aivan loistavalla nestemäisellä Super Liner Duo -rajauskynällä. Tämä tavallaan kaksikärkinen eyelineri on niin loistava, että se ansaitsee oman postauksensa jossa ruodin sitä perusteellisemmin. Samoin ripsieni kaunistaja, Lumene Natural Coden Eye Dramatizer Dual Booster Mascara, kaksitehoinen sekin, ansaitsee oman tarkemman postauksensa. Näistä siis lisää tulevaisuudessa.Tältä näyttää sitten koko kokonaisuus. Meikkipohja on ainoastaan Garnierin paljonpuhuttu BB -voide (josta pidän aivan hirveästi ja ihmettelen sen saamaa ristiriitaista arvostelua!) ja supersuosikkiposkipunani NYX:in PB 05 Pinky. Huulilla on Lumene Natural Coden Smile Booster -huulikiilto sävyssä 5 Fresh Pink. Se kiilto on oikein jokapaikanhöylä. Se on nimensä mukaan raikkaan vaaleanpunainen, oikeastaan roosaan taittava ja mukavan hohtava. Se sopii niin luonnolliseen meikkiin kuin vahvemman silmämeikin kanssa tasapainottamaan kokonaisuutta. Nuo kulttikiillot ovat vaan kaiken hypettämisensä arvoisia. Mutta koska, voi koska Lumene tuo markkinoille uusia huulikiiltosävyjä?

Niin juu, hiukset on värjätty tällä:Kuva lainattu täältä

Olen ennenkin hypettänyt näitä L'Oreal Parisin Féria Préférence -kotivärejä. Koko Préférence -linja on loistava, nämä Féria -värit ovat kaikkein intensiivisimpiä. Tämä käyttämäni väri on 7.40 Pure Paprika/ Vaalea Voimakas Kupari.


Mutta oikeasti kaikki kotivärjääjät, näitä parempia kotivärejä ei löydy!

Oletteko te viimeaikoina hullaantuneet johonkin väriin, tai vaikka johonkin muuhun asiaan?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.