maanantai 27. helmikuuta 2012

Haastetta haastetta


Haastetta pukkaa, kiitos Pakolliset -tai ainakin melkein -blogin Mohnille näistä! Nämä ovat mukavia etenkin näin, kun kameran kanssa on hieman ongelmia enkä saa kuvattua asioita joista tahtoisin bloggailla.

Tässä ensin 10 kysymystä, vastaan  kuvin!


1. Suosikkiväri:2. Suosikkieläin:
3. Suosikkinumero:
4. Suosikki alkoholiton juoma:


5. Facebook vs. Twitter:
6. Intohimoni:
7. Saada vai antaa lahja:


Kumpikin on kivaa!


8. Suosikkikuvio:Parhaillaan innostavat erilaiset kukkaprintit romanttisesta retroon!
9. Suosikkiviikonpäiväsi:
10. Suosikkikukka:


RRRRRakastan kukkia! <3
Sitten toinen haaste vielä perään, yksinkertaisesti kerron siis 8 faktaa itsestäni. 
1. Olen uskomattoman epäjärjestelmällinen mutta halutessani osaan olla todella järjestelmällinenkin. Esimerkiksi vaatekaapissani asuu ikuinen kaaos mutta kosmetiikka nököttää kauniisti omissa sievissä purkeissaan niille täysin varatussa hyllykössä jonka hiljattain hankin ja josta kerron muutenkin lisää, kunhan saan taas kamerani kuntoon.


2. Aion vaihtaa sukunimeni äitini tyttönimeen. Ajattelin tehdä sen samalla, kun kuitenkin joudun ensivuonna viimeistään uusimaan passini, niin hoitaisin samalla nimenvaihdon. Se sukunimi tuntuu vaan enemmän omalta. Äiti vaihtoi itse tyttönimensä takaisin jo aikaa sitten.


3. Minulla on kaksi pikkusiskoa ja yksi pikkuveli. Vanhin pikkusiskoni on 20 vuotias, nuorempi on seitsemännellä luokalla ja pikkuveli viidennellä. Nuorempaan pikkusiskooni minulla on 10 vuotta ikäeroa ja se tuntuu hassulta sillä en osaa oikein suhtautua tähän vanhenemiseeni enkä etenkään siihen, että pieni siskoni on jo 14. :D


4. En käytä alkoholia humalahakuisesti kuin hyvin harvoin. Mutta minusta on mukavaa juoda toisinaan lasi viiniä illalla tai juoda saunaolut (Olen heikkona tummiin oluisiin, joista ehdoton suosikkini on Stratopramen) Rakastan punaviiniä ja tämän hetken suosikki on Crocodile Rock Cabarnet Merlot. Jos istun iltaa kesällä puistossa, on mukana silloin yleensä perinteeksi muodostunut El Copero -punaviinipullo tai jos oikein tahtoo juhlia, niin Fresita -mansikkakuohari.


5. Kevät on ihanin vuodenaika, blogiani pidemmän aikaa seuranneet saattavatkin tietää kuinka rakastan kevättä. On niin ihanaa katsoa kun luonto herää. Ihan näin kaupungissakin, ja lähellä on kuitenkin Kaupin metsät.


6. Hieman edelliseen viitaten, olen henkeen ja vereen urbaani. Minulle olisi painajainen muuttaa pieneen kaupunkiin. Tunnen toisaalta monia, joilla homma on toisinpäin; pieni kylä on parempi vaihtoehto kuin kaupunki. (Ja tahdon siis tällä täsmentää, että en millään tavoin ylenkatso ihmisiä, jotka tahtovat asua ja elää pienissä kunnissa.) Kotikaupunkini Tampere on minulle äärimmäisen tärkeä ja juureni ovat täällä, mutta silti halajan aina vaan suurempiin kaupunkeihin. Tukholma, vaikka monelle aika ilmeinen ja tylsä valinta onkin, on suosikkikaupunkini. Se ei ole pelkkä shoppailulandia ja Kuninkaanlinna. Se on valtavan kaunis, elävä ja persoonallinen kaupunki kun siihen tutustuu paremmin.


7. Rakastan klassikkokirjallisuutta. 


8. Käytän Tarot -kortteja mieleni ja ajatusteni setvimiseen. Niistä on ollut valtava apu.
Mutta haasteet jäävät vapaaseen jakoon, sillä tuntuu että nämä ovat jo kaikki blogit kiertäneet!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.