perjantai 3. helmikuuta 2012

Pakkasukko

 Ensinnäkin, vihaan näitä pakkasia. Ainakin täällä Tampereella mennään yli 20 asteen. Hyi hemmetti, oikeesti. En liiku ulos kuin äärimmäisen pakon edessä ja tänään oli pakko ulkoilla, jopa näin tyylikkäänä:


Kirpparilta löytyneet muutaman euron karvavuoriset lapikkaat ja jättimäiset pilkkisukat. Näillä keleillä on pakko tinkiä tyylikkyydestä koska olen niin viluinen. Microfleece -legginsit pitävät yllättävän hyvin kintut lämpöisinä.Yläosaa lämmittää täällä jo monesti vilahtanut lempitakki ja luonnonvaalea king size -villahuivi. Päässä on H&M:n turkoosi pipo, joka sopii ihanasti uuteen punaisempaan tukkaan. Kiinnitin vielä toiselle puolelle ikivanhan, H&M:n lastenosastolta bongatun violetin kukkapinnin.

Kunhan saan kamerasta kuvat purettua, on uudesta tukasta tulossa kattavammin tekstiä!

Mutta inhottavaa tämä pukeutuminen näillä pakkasilla, ostan talvitakit aina tarkoituksella kokoa liian isoina että saan kerrospukeuduttua tarpeen mukaan. Tänäänkin takin alle oli survottu toppi, löysä trikoopaita ja paksu kietaisuvillatakki sekä korkeavyötäröinen paksu hame. Voi kevät, tule jo!


4 kommenttia:

 1. I hear you!
  Inhoan sitä Michelin-ukko -fiilistä, argh.

  VastaaPoista
 2. hellin:

  Älä muuta sano, ihan järkyttävää. Parasta on se kun käy jossakin jossa pitää purkaa ne kaikki vaatteet pois ja sitten taas kasata ne päälle. <3 Mutta mieti, enää tää kuukausi, enskuu on eka kevätkuukausi! :)

  VastaaPoista
 3. Ensi viikolla pakkasten pitäisi lauhtua. Pidän kyllä muuten talvesta, kunhan asteet pysyisivät nollan seuduilla. Ja kunhan sisällä ei olisi kylmä - lähdettiin nimittäin evakkoon vanhempien luokse, kun asunto oli niin järrkyttävän kylmä :(

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:

  Hei mun asunto on kanssa hyinen. Tosin kesällä siellä on taas subtrooppinen ilmasto. En ole yhtään talvi-ihminen, mutten tykkää helteistäkään. Pitäisi olla sellainen tasainen +15-20C niin olisin tyytyväinen! :D

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.