maanantai 26. joulukuuta 2011

JouluKatsokaa kuinka kauniit korvakorut sain parhaalta ystävättäreltäni joululahjaksi! Hän oli bongannut nämä jostain pienestä putiikista ja hänelle oli heti tullut minä (ja minun kissani) mieleen. Ihan mielettömän suloiset!

Tämä sekä alempi kuva on otettu aatonaattona, innostuin viikolla raidoittelemaan hiuksiani ja tavoitteena on pikkuhiljaa raidoittamalla saada hiekan/toffeensävyinen tukka. Tästä tulee pitkä projekti, mutta raidoittaminen on ehdottomasti hellävaraisin tapa saada tummista hiuksista vaaleat, etenkin jos operoi hiuksia kotona ilman kampaajan apua.Tässä kuva jouluaaton lookistani, tehosteena harmaat piilolinssit. Silmämeikki on tehty hyvin pitkälle aiemmin esittelemälläni Cliniquen meikkikynällä sekä eräällä meikkipaletilla, jonka sain aikaisena joululahjana Timolta  ja josta kerron tarkemmin lisää myöhemmin, tässä pieni sneak a peak:Jouluaattoiltana kävelimme myös Kalevankankaan Hautausmaalle, viemään kynttilän muuaalla lepäävien muistomerkille. Eräs todella läheinen ja rakas lähisukulainen nukkui pois puolitoista vuotta sitten ja hänet on haudattu naapurikunnan kirkkomaalle eikä minulla ollut mahdollisuutta tänä jouluna päästä hänen haudalleen, mutta onneksi sentään sain viedä kynttilän hänen, ja muutaman muunkin poisnukkuneen muistolle tälle muistomerkille. Hautausmaa oli aivan uskomatton kynttilämeri.


Muistomerkin ympärillä oli lisäkseni valtava määrä muitakin  ikävöiviä,


 Muistomerkin kynttiläpaljous oli mykistävä, kynttilät tulvehtivat kävelytielle. Hautausmaalla tunnelma oli niin haikea ja rauhallinen. Kalevankankaan kirkkomaa on todella suuri ja kokonaan kynttilöiden peitossa todella vaikuttava näky.

Mutta hieman kevyempiin aiheisiin, luvassa on valtavat määrät kosmetiikkaa! Onneksi on sukulaisia, jotka tietävät mitä minulle kannatta antaa joululahjaksi, sain purkkitolkulla kaikkea ihanaa ja esittelen tuotteita sitä mukaa, kun olen niitä testannut.

Huomenna ryntään alennusmyynteihin ja epäilen, että kosmetiikkapaljous saattaa sen seurauksena  vielä kasvaa  :D

Mukavaa Tapaninpäivää kaikille ja myös mukavaa arkeenpaluuta, itse ainakin olen jotenkin helpottunut kun pyhät alkavat olemaan finaalissa, jouluhössötys poissa ja normaali arki tilalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.