maanantai 26. syyskuuta 2011

Mukava yllätys!

Sain appiukolta mukavan lahjan:
En ole ennen testannut tätä Tigin BedHead DumbBlonde - sarjaa, vaikka liki jokaista muuta olenkin testannut. Nyt onkin sekä shampoota että hoitista testattavana 750ml per tökötti. 

Olen kuullut näistä hyvin ristiriitaista palautetta ja ennakko-odotukset ovat aika neutraalit, mutta innoissani lähden näitä testaamaan ja raportoin kun olen saanut näistä jonkunlaisen tuntuman ja muodostanut oman mielipiteeni. Tätä nimenomaista Tigin tuoteperhettä tunnutaan sekä vihattavan että rakastettavan jos yhtään on muihin blogeihin sekä erinäisiin keskustelufoorumeihin uskominen. Myöhemmin kerron oman painavan mielipiteeni kunhan ehdin läträtä näillä tarpeeksi.

Oli kyllä mukava ylläytys, kun Timo isältään tullessaan toi minulle tälläisen yllärin, appiukko rocks!

Anteeksi muuten taas hiljaiselo, materiaalista ei ole pulaa mutta aika on niin kortilla plus elämää rajoittaa vielä niveltulehdus polvessa. Mutta jatkossa taas päivitystä tulee useammin kun aikaa alkaa jäämään enemmän paneutua kirjoittamiseen, että osaa harmittaa kun tämä rakas harrastus on olosuhteiden pakosta jäänyt niin vähälle huomiolle.

En tahtoisi kirjoittaa vain puolivillaisia pikaentryjä vaan paneutua kunnolla jokaiseen postauksen ja se suunnitteluun, mutta sen viemä aika ei millään meinaa mahtua syksyn kiireisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.