torstai 8. syyskuuta 2011

Hiusasiaa!

Värjäsin tässä hiukseni:


Valo oli huono parvekkeellakin ja alin kuva vastaa parhaiten todellisuutta, jouduin muokkausohjelmalla hieman säätelemään valoja. Hiukset ovat niin ihanan kirkkaan punaiset että! Värjäsin hiukset L'oreal Parisin Préférence Féria -värisarjan (jota olen hehkuttanut ennenkin ehdottomasti parhaaksi kotivärisarjaksi!) sävyllä 7.60 Pure Spice.

Kuvien kampaus on syntynyt eilisistä väljähtäneistä kiharoista, hiuspuuterista, pienestä tupeerauksesta ja valtaisasta hammasklipsistä, jonka löysin kirpputorilta hintaan 0,70 €.

Minulla on myös uusi hoitoaineihastus. Käsitelty ja helposti kuivuva hiuslaatuni tarvitsee ehdottomasti pätevän jätettävän hoitoaineen ja ihanan Tigin Love, Peace & Planet -sarjan Let it Be -hoitoaineen loputtua olen metsästänyt sille edullisempaa korvaajaa sillä missioni hyvien markettituotteiden löytämisestä ja testaamisesta jatkuu edelleen ja löysin oikein hyvän sellaisen, vielä yllättävältä merkiltä:


En tiennyt ennen tähän törmäämistä, että vanha ja luotettava Erisan valmistaa nykyään tuotteita myös värjätyille hiuksille. Nämä ovat ilmeisesti ihan uusi juttu. Tämä suihke toimii kuin häkä. Pyyhekuiviin hiuksiin suihkittuna hiuksista tulee pehmeät ja helposti kammattavat eikä tämä lähmää eikä latista ja takut aukeavat kuin taikaiskusta. Suihke tulee suuttimesta mukavana pilvenä ja se on helppo suihkutella tasaisesti.

Erisanin sivuilla kerrotaan näin:

"Hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka parantaa värinkestoa ja hiusten kammattavuutta sekä vähentää hiusten sähköisyyttä. Panthenol antaa hiuksille kiiltoa. Hiusvärin ylläpitämiseksi ja auringon haalistavia UV-säteitä vastaan uutuudessa on UV-suoja."


Inci taas näyttää tältä:


aqua, alcohol denat., polyquaternium-68, polyquaternium-16, vp/va copolymer, panthenol, betaine, peg/ppg-14/4 dimethicone, glycerin, dimethyl pabaamidopropyl laurdimonium tosylate, ppg-26-buteth-26, sodium benzoate, potassium sorbate


Eli aika perussettiä, mutta toimii. Erisanhan on allergiaystävällinen merkki ja tuotteet ovat hajusteettomia, on mukavaa että he ovat tuoneet markkinoille myös värjätyille hiuksille oman sarjan, moni hiuksiaan värjäävä hajusteallergikko varmasti iloitsee tästä.


On tässä tuotteessa pari miinustakin. Korkkisysteemi on ihme rimpula. Suojakorkkia pois ottaessa jää helposti myös varsinainen suutin käteen. Toki se on helppo laittaa takaisin paikoilleen, mutta on se hieman ärsyttävää. Onkohan minun purkkini vain joku susi vai onko sama ongelma jokaisessa pullossa? Toinen miinus tulee melko vahvasta alkoholin hajusta, joka leijailee nenään suihkiessa. Se ei ole miellyttävää, tulee ihan mieleen että suihkisi käsidesiä päähänsä. 


Mutta pätevä tuote kuitenkin, ihan mielelläni käyttelen tämän loppuun.

2 kommenttia:

  1. Upeen punaset hiukset!! Mun täytyy varmaan itekki kokeilla tota erisania! :D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä, se maksaakin vain vajaat neljä euroa! Ja kiitos, tykkään tästä tukasta itsekin! :)

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.